Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah derse gittim giremedim zaten öğlen geldim şimdiye kadar da yoktu internet kusura bakmayın bu arada bizim net kabloları dışarıda bu yüzden sıksık gider giremezsem söyleyim dedim yeşil çay içtim elma aldım elma diyeti yapacağım bol yoğurtla biraz patates yedim kızlar ama çok değil koca bir tas yğurt aldım gerçi yarın teyzeme gideceğiz kaçamak yapmak zorundayım mecburi olarak onun verdiklerini yemek şarttır evlerinde ne eksik ne fazla olması gerektiği kadar neyse salı başlarım artık bu arada sandalozumda bitmek üzere yine alayım bari bu sandaloz çok faydalı yav ne kadar kilo veriyorum çok mutluyum annemde bana der eskiden genç kızken teyzemde yemin edermiş günde şu kadardan fazla ekmek yemicem gibi ayyy net kaçacak diye korkuyom bu arada yarışçı buralardamı arka sayfalara bakamadım daha ama bi gün tanışsak ya gı madem yakın oturuyoruz en azından annenle ay çok konuştum yine ben hadi byy

Benimde bugün misafirim vardı..tabiiki kaçamak yaptım yaklaşık bir aydan beri ilk defa beyaz ekmek yedim..

Nasıl güzeldi anlatamam,birde sıcacıktı koklayarak yedim hehehe..ıştahlı olmak ne kötü bişey..

Ütü yaptım,ütü yaparken Okan'ı izledim,ne çılgın bir kişiliktir adam ya..:):)

citol,demek eşin Neşet baba gibi ha..Benimkide çok iyi gitar çalıyo karşılaştıralımda resital yapsınlar..:):)

Ben türkücü,eşim rockçı yuvarlanıp gidiyoruz..:):) Gerçi bende soft rock dinlerim arada..

Eşimin bana ilk hediyesi klasik gitardır..:):) Tabii gitarı eve götüremediğim için aylarca arkadışımda kalmıştı..:):)

dilencii,evet ortak yanlarımızı bende farkettim..Sen örneğin ne dinliyosun en çok..
Birde sen Mehmet Uzun'u bilirmisin okudunmu hiç..Sınavlardan vakit bulursan oku derim..Seversin..

ış bulamama endişen çok normal..Şimdilik oluruna bırak..Umarım mezun olunca istediğin çalışma şartlarını elde edersin..

Artık Üniversitede çok önemli diimi,senin hangisi..?? Örneğin boğaziçi,ODTÜ,Bilkent,Yıldız,çok makbul işleri hazır..

Son düzenleme:
Spor zorunluluğu ve kalori hesabı çok iyi olmuş..Ben zaten bir aydan beri yapıyorum kalori hesabını..

1200 kalori tüketmem gerek onun dışına çıkmamaya çalışıyorum..Bu yüzden mutfak terazisi aldım,yediğim herşeyi ölçüp biçiyorum..

Birde enerji harcamak derken sadece spor'u baz alalım..diğer aktiviteler olmasın bence..
Bir sürü şıklar oluyo,diş fırçalamak,örgü örmek,öpüşmek gibi..:roflol:

Ama bugün kesin 2000'in üzerine çıkmışımdır..ohaoldumsmile

Dün akşam topiğin ilk sayfalarını okumak istedim..300 lü sayfada yazmaya başlamışım topiğe..O zaman faal olan üyelerin çoğu yok şimdi..

tursari canım kolay gelsin sana..taşınmak çok zor..

Son düzenleme:
günaydın tobiğin güzel bayanları günlerdir mide ağrısıyla uğraşıyorum devamlı yattım haftasonum zehir oldu ne olduğunu anlayamadık drye de gitmedim çünkü bıktım dr yüzü görmekten bağırsaklarımda problem var çalışmıyor ne yaptıysam olmadı ilaçlarda yan etki yaptı bana bu konuda önerilerinizi bekliyorum.......................mide konusundada göbek kaymasından[düşmesinden] şüphelendim öncedende olmuştu aradan 3 sene geçti malum buralarda böyle şeylere bakan birisini bulmak zor memleketede gitmeme 8 ay var drlarda bundan anlamıyolar yüzüstü yattımmı ağrım oluyo yani benim hafta sonum böyle geçti ne yemek yedim ne spor yapabildim kurallarıda şimdi okudum uyacağım sporada başlayacam inşallah bugün
herkesin yeni haftasının güzel geçmesi ve kilolarının gitmesi ddileğiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok anacım neset dediysem benim gözümde öle
neşeti kim tutabilir zemuszemus
bende hiç sazlı sözlü türkü dinlemesdim eşimle tanıştıktan sonra sevdim
kulagıma güzel gelen her türlü müzigi severim boshayallersmile bende
mutfak terazisini
ne kadara aldın
bir resmini çekte koy
aslında bende çok istiyorum ama buralarda bulamıyorum

valla hayatım ben kepek ekmegi yedigim sürece
bagırsaklarımla ilgili sorun yaşamıyorum
sabahları kalkar kalkma ılık su iç
sonra bi kaç kuru kaysı ye
keten tohumu da çigneyebilirsin bir tatlı kaşıgı kadar sabahları
dahada fayda etmesse ne ditim bilmiyorumkismile

sabah ne yedim 4 yeşil seytin........36
4 siyah zeytin...............................52
bir parça omlet..............................70
2 dilim beyeaz ekmek..................150
1 tane çay şekeri...........................50

ve eşimi yolcu ettikten sonra direk arka bahçeye çıktım ve 10 dakka kadar behçe belledim 50 kalori aktım
aslında şimdi yatıp uyumayı düşünüyorum
gece geç yattık sabahta erken kalkıyorum
yatmasammıkii işleremi dalım balıklamaa
hepicininii muckslarım

Kalori Cetveli Zayiflama Beslenme Gym Universal Diet güzel vermişler kalorileri sık kullananlara ekledim burdan bakarım artık

sabah yediklerimi yazayımm
sabah kalkar kalkmaz ılık ve sirkeli su ve 4 adet kuru kayısı
küçük bir kase sütlü yulaf ezmesi 300
ve bir adet salatalık 15 kalori ve arkasından bir bardak
saat 10 da küçük bir yeşil elma

günaydınnnn kızlarrrrrrrr opuyorumnanaktan hepinize iyi haftalar opuyorumnanaktan

dün baya gezdim dolasdım doktoruma giddim güzel haberler aldım soracıma bi iki parça bişe aldım kendimi motive ettim zemuszemus siz neler yapdınız hafta sonuu :=)

dün yediklerim .:

sabah kahvaltı :

1 bardak çay :
3tane kuru kayısı : (24 kalori)
biraz peynir bilmiyorumkismile (96 kalori)
bi kaç çatal kırmızı biber yemegi
(siz nediyosunuz ona bilmiyorumda böyle yogurtlu kavurma gibi bişe annem yazdan dolaba koyuyor közleyip :kedi: ) kalorisini bilmiyorum

domates ve salatalık ( en fazla 10 kaloridir zaten bi kaç dilim yedim :)

2 dilim ekmek . ( 180 kalori )

toplamda alınan kalori : 310 boshayallersmile

öglende çig köfte yedim :kedi: 100 kalori kadar var sanırım

öglen 1 gibi çıkdım ewden aksam 6 ya kadar anca bi saat fln oturmusumdur aksam kadar dolasdık magazalara bakdık fln aksamda eve gittikden sonra 20 dakika kadar spor yapdım ama harcadıgım kalori 2442 miş :)

alınan kalori 410. ////// harcanan kalori 2442 kaydirigubbakcemile5

günaydın bayanlar; iyi haftalar herkese...
tartılmıyorum ama kaçamak falan yok. devam ediyoruz bakalım bendenizin dinazorlaşmış metabolizması klava: uyanacak mı??

günaydın topiğin fıstıkları hayırlı haftalar herkese
bugünki menümü yazayım sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı
çeyrek simit
şekersiz çay

ara
1 girissini+1 armut
öğle
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye kavurması
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
akşama bol karışık salata (tuzsuz yağsız)
ara
1 bardak yy süt

ctesi 45 dk pazar 45 dk bantta yürüdüm

bugün müdürümüz evden 1 tencere etli sarma 1 tencere bol garnitürlü makarna getirmiş akannehir:gitme::gitme:nasıl dayanıcam bakalım

Bende artık yapıyorum bunları....ama sporu yazmayı unutuyorum....haftasonu giremiyorum ve çoğunlukla o günleri hesaba katmıyorum mirmirmirmir

Neyse onuda düzenli yazıcam inşallah....Cumartesi...45...pazar 32 dk. ancak ...aklinialirimsmile YENA dakikaları sayıyorum anlarsın yaa :jeyyar
:

olumunekankayizsmile

bir kaç catal alsan bişe olmas belki ama böyle onlar yiyip sen yemesen olmas ki canın ister aklın kalır yani benimki kalırdı açıkcası

günaydın arkadaşlar
sabah yediklerim
yarım simit ve bir dilim ıspanaklı börek böreği annem getirmiş tutamadım kendimi
peynir
3 siyah zeytin
yeşil çay
birde sabah aç karnına limonlu ılık su içtim akşam kkda okudum bir arkadaş öyle zayıfladığını söylüyor ben limonlu suyu içeyim arkasındanda bir tepsi böreği yiyeyim olmaz tabikide dikkat etmiştir ama ben sabahları bağırsaklarım çalışmadığı için ılık su içiyordum ona limon eklemiş oldum
öğleyede buğdaylı nohutlu mercimekli yoğurt çorbası
akşamada hindiba haşlama ve salata yerim belki birazda öğlenki çorbadan içersem
ben yediklerimi yazma konusunda varım ama sporu zannetmiyorum aslında lesliyi cdye çektirdim ama kızım uyurken yapamam çok sesten etkileniyor uyanır hemen uyanıncada çok yaramaz bütün gün koşturuyorum zaten ama akşama yer hareketlerine inşallah başlayacağım . eşim gelince tuıtar ben yaparım.

günaydın bayanlar; iyi haftalar herkese...
tartılmıyorum ama kaçamak falan yok. devam ediyoruz bakalım bendenizin dinazorlaşmış metabolizması klava: uyanacak mı??

hadi inş şekerim bakalım ben nasıl uyandırıcam haa bu arada benim ödem ve şişliklerin sebebi bu sabah belli oldu regl olmuşum :kedi:

öğle yemeğimi yazayım arkadaşlar
yarım kase tarhana çorbası 68 kalori
yarım tost kaç kalori bilmiyorum tost ekmeğiydi
bir tane haşlanmış yumurta beyazı 15 kalori
bugün 35 dk yürüyüş de yaptım 20 dk hızlı tempoda kızımla dans ettik

Dün yediklerim....

Sabah kalkınca 2 bardak su kayısı ceviz

Kahvaltı ....2 dilim ekmek üstüne kaşar yanında domates salatalık nane

Arada 3 bardak su ve yeşil çay...1 avuç leblebi

Öğlen.....4 tane iri köfte :) bol bol salata

Arada 3 bardak su 6 tane kestane

Akşam 1 kase çorba bir tabak salata

Arada ufak bir bardak süt bir avuç leblebi yatarkende form çayı.....

Dün gayet başarılıydım listeme harfiyen uydum ama bu sabah kafam bozuk olduğu için sanırım çok açtım bir kase kelogs yerine 2 kase yedim :çok üzgünüm: bide yetmemiş gibi oğlumun ekmeğinden bi parça aldım bi parçada peynir şiştim tabi.....

Arada leblebi aradım bulamayınca oğlumun halleyinden yedim bi tane :mymeka:

Bir avuç leblebiyle halley birmi ya :mymeka: su içtim 2 bardak....O halleyi bugün bitmeden eriticem :umursamaz: haa bide yeşil çay....

Bende yazayım yediklerimi arkadaşlar kusura bakmayın ya fazla giremiyorum öyle yoğunum ki
sabah 1 bardak greyfurt suyu 3 dilim börek çay
öğle 1 kepekli simit 2 çügen peynir çay
akşama büyük ihtimal ıspanak yemeği olur menümde
sabah 45 dk hızlı tempo yürüyüş.

Geçmiş olsun...Sirkeli suya bir müddet ara versen,belki o dokunuyodur..

Sarmadan yemelisin..:):) 5 adet bir öğün için yeterli..yerimseniben

Ama Bonus'çum halleyde yenilmezmi bea..:) Neyse ara öğün olsun o..

Birde iki adet kestane bir dilim ekmek yapıyomuş..Daktırın bana verdiği listede öyle diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…