Benimde bugün misafirim vardı..tabiiki kaçamak yaptım yaklaşık bir aydan beri ilk defa beyaz ekmek yedim..
Nasıl güzeldi anlatamam,birde sıcacıktı koklayarak yedim hehehe..İştahlı olmak ne kötü bişey..
Ütü yaptım,ütü yaparken Okan'ı izledim,ne çılgın bir kişiliktir adam ya..:):)
citol,demek eşin Neşet baba gibi ha..Benimkide çok iyi gitar çalıyo karşılaştıralımda resital yapsınlar..:):)
Ben türkücü,eşim rockçı yuvarlanıp gidiyoruz..:):) Gerçi bende soft rock dinlerim arada..
Eşimin bana ilk hediyesi klasik gitardır..:):) Tabii gitarı eve götüremediğim için aylarca arkadışımda kalmıştı..:):)
dilencii,evet ortak yanlarımızı bende farkettim..Sen örneğin ne dinliyosun en çok..
Birde sen Mehmet Uzun'u bilirmisin okudunmu hiç..Sınavlardan vakit bulursan oku derim..Seversin..
İş bulamama endişen çok normal..Şimdilik oluruna bırak..Umarım mezun olunca istediğin çalışma şartlarını elde edersin..
Artık Üniversitede çok önemli diimi,senin hangisi..?? Örneğin boğaziçi,ODTÜ,Bilkent,Yıldız,çok makbul işleri hazır..
günaydın tobiğin güzel bayanları günlerdir mide ağrısıyla uğraşıyorum devamlı yattım haftasonum zehir oldu ne olduğunu anlayamadık drye de gitmedim çünkü bıktım dr yüzü görmekten bağırsaklarımda problem var çalışmıyor ne yaptıysam olmadı ilaçlarda yan etki yaptı bana bu konuda önerilerinizi bekliyorum.......................mide konusundada göbek kaymasından[düşmesinden] şüphelendim öncedende olmuştu aradan 3 sene geçti malum buralarda böyle şeylere bakan birisini bulmak zor memleketede gitmeme 8 ay var drlarda bundan anlamıyolar yüzüstü yattımmı ağrım oluyo yani benim hafta sonum böyle geçti ne yemek yedim ne spor yapabildim kurallarıda şimdi okudum uyacağım sporada başlayacam inşallah bugün
herkesin yeni haftasının güzel geçmesi ve kilolarının gitmesi ddileğiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok anacım neset dediysem benim gözümde öle
neşeti kim tutabilir zemuszemus
bende hiç sazlı sözlü türkü dinlemesdim eşimle tanıştıktan sonra sevdim
kulagıma güzel gelen her türlü müzigi severim boshayallersmile bende
mutfak terazisini
ne kadara aldın
bir resmini çekte koy
aslında bende çok istiyorum ama buralarda bulamıyorum
nerde yaşıyosun arkadaşım merak ettimde:kedi::kedi:
günaydın kızlarr
bir fikrim var kızlar
topige kural koyalım
aslına işte yediklerimiz içtiklerimi yzalım diyoruz ama
yapmadıgımız günler oluyor( özellikle ben hiç yazmıyorum)
mesela
1. her gün muhakkak ögün içinde neler yenildigi yazılacak
2. her gün 30 dakikadan az olmamak kaydı ile istenilen bir aktivite spor yapılacak vsvs
varsa aklınıza gelen kurallarr söleyin
bende bir kural listesi oluşturayım
ona uymak şart olsun
yoksa ben asla bu işe başlayamıcamm üzülüyorum kendimee sonum ne olacak diye
ayrıca haftalık bir program lsiteside çıkarabilirim
şöyle olabilir
yediklerimizin kalorisini heseplarız ve yaptıgımız spor aktivitesinden harçadıgımız kaloriyi ve arasındaki baglantı ile verdigimiz kiloyu karşılaştırız
ben yapablirim bi kaç arkadaşında yardımı ile
hadi hekes kuralları koymaya yardımcı olsun
sonuçta biz uygulucaz
günaydın bayanlar; iyi haftalar herkese...
tartılmıyorum ama kaçamak falan yok. devam ediyoruz bakalım bendenizin dinazorlaşmış metabolizmasıklava: uyanacak mı??
günaydın tobiğin güzel bayanları günlerdir mide ağrısıyla uğraşıyorum devamlı yattım haftasonum zehir oldu ne olduğunu anlayamadık drye de gitmedim çünkü bıktım dr yüzü görmekten bağırsaklarımda problem var çalışmıyor ne yaptıysam olmadı ilaçlarda yan etki yaptı bana bu konuda önerilerinizi bekliyorum.......................mide konusundada göbek kaymasından[düşmesinden] şüphelendim öncedende olmuştu aradan 3 sene geçti malum buralarda böyle şeylere bakan birisini bulmak zor memleketede gitmeme 8 ay var drlarda bundan anlamıyolar yüzüstü yattımmı ağrım oluyo yani benim hafta sonum böyle geçti ne yemek yedim ne spor yapabildim kurallarıda şimdi okudum uyacağım sporada başlayacam inşallah bugün
herkesin yeni haftasının güzel geçmesi ve kilolarının gitmesi ddileğiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın topiğin fıstıkları hayırlı haftalar herkese
bugünki menümü yazayım sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı
çeyrek simit
şekersiz çay
ara
1 girissini+1 armut
öğle
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye kavurması
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
akşama bol karışık salata (tuzsuz yağsız)
ara
1 bardak yy süt
ctesi 45 dk pazar 45 dk bantta yürüdüm
bugün müdürümüz evden 1 tencere etli sarma 1 tencere bol garnitürlü makarna getirmiş akannehir:gitme::gitme:nasıl dayanıcam bakalım
Dün yediklerim....
Sabah kalkınca 2 bardak su kayısı ceviz
Kahvaltı ....2 dilim ekmek üstüne kaşar yanında domates salatalık nane
Arada 3 bardak su ve yeşil çay...1 avuç leblebi
Öğlen.....4 tane iri köfte :) bol bol salata
Arada 3 bardak su 6 tane kestane
Akşam 1 kase çorba bir tabak salata
Arada ufak bir bardak süt bir avuç leblebi yatarkende form çayı.....
Dün gayet başarılıydım listeme harfiyen uydum ama bu sabah kafam bozuk olduğu için sanırım çok açtım bir kase kelogs yerine 2 kase yedim :çok üzgünüm: bide yetmemiş gibi oğlumun ekmeğinden bi parça aldım bi parçada peynir şiştim tabi.....
Arada leblebi aradım bulamayınca oğlumun halleyinden yedim bi tane :mymeka:
Bir avuç leblebiyle halley birmi ya :mymeka: su içtim 2 bardak....O halleyi bugün bitmeden eriticem :umursamaz: haa bide yeşil çay....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?