gözün aydın dilenci :) bak bu seneyide yarıladınız :) sen kaçıncı sınıfsın kaç senen kaldı.=?
ya bugun kimseler yok heralde herkez izinli hof bi benmi çalısıom ne
gözün aydın dilenci :) bak bu seneyide yarıladınız :) sen kaçıncı sınıfsın kaç senen kaldı.=?
ya bugun kimseler yok heralde herkez izinli hof bi benmi çalısıom ne
Harikasın var ya
uzun süredir foruma bakamıyordum oturdugum evle ilgili biraz sıkıntı yaşadık ama çok şükürki Rabbime Muharrem ayının bereketimi bilmem ama Ayakları Öpülesi ANACIM evi aldı taşınma stresinden kurtuldum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla ev sahibi yapsın ........
Önceliklen bu haftayı kilo vererek bitiren arkadaşarı teprik ederim
sonacıma kızlar bana biraz gaz mı veririsiniz düfermisiniz naparsanız yapn bilmicem artıkın yardım edin yaa takıldım 85 te deli olcam zarzor 500 gr verdidim onuda aldım Ama şu geçtigimiz bir ay gerimgerim gerildim yani 500 atlattıma şükrediyorumm
diyetisyene gidemedim işten izin alıpta.diyetisyene gitmeden zayıflayamazmıyım sonradan geri alırmıyımki kiloları.1 kilo vermişim 4 günde red pepper hapından almak istiyorum.diyet yapıyorum spora vaktim olmuyor.
niye çalışmasın valla yakışır yena'ma :lepi: gerçi ben içimde bişey kaldı mı kolay kolay kabullenmemne dersin belki sen de kızınla girersin öss'ye:jeyyar:
selam kızlar ben bugün kutlama günüm. sabah kahvaltıda 2 dilim peynirli su böreği ve yanında peynir, domates, biber yedim
öğlen 1 profiterol
akşam pesto soslu ev makarnası ve çiğ köfte...
eeeeee azcıkda biz tıkınak. bütün hafta brokoli kemirdim...
citol bende kaçırdım bugün büyük bir çıtır simit vişne reçeli fırında baharatlı patates bayram yaptı midem pazar günü böyle oluyoır hafta içi can çekişiyor zavallıcık ama akşama dikkat ederim artık simite bayılırım hergün olsa yerim ama haftada birgün
günaydın kızlar dersim vardı sabah oraya gittim paketin içinden 1 tane alınmış çubuk kraker yedim 1saat tempolu yürüyerek eve döndüm sabahta 15 dk yürümüştüm şimdi elma yiyorum 2 tane
millet nerdesiniz ya ben arada giremeyebilirim evde ağır bir kota aşımı var ve önemli birkaç işim var 1şubata kadar izinli sayın beni adanayada gidebiliriz belli deil tam ama giremezsem izinli sayın beni kaptanım olurmu belki yarında girerim ama sonra büyük ihtimal gezmeye gidiyoruz adanaya dönüş tarihimiz 1veya 2 şubat
nann nasıl güldümmyediklerimi yazayım..
sabah 1 dilim ekmek-45 biraz peynir-50 yeşillik (biraz menemene banmak yarım dilim ekmekle)-50
ara elma-75
öğlen sebze çorbası-75 1 dlm ekmek-45
arada iki nescafe süt tozlu maalesef-75
akşam bir tabak erişteli yeşil mercimek-300
arada yarım bardak yoğurt yicem ve bir kivi olabilir.-120
toplamda: 835 calori bi kahva falan daha kaçar bence şu kahveden kurtulsam türk kahvesini şekerli içiyorum aman neyse yani 900 ü geçmem bugün.
50 dk yürüdüm birazdan bi 40 daha yürüycem:) ordan da 500 calorilik bir harcama eder.
not: tatlı ihtiyacı için light yoğurdumuza birazcık tatlandırıcı ezikliyoruz bi kaşık yulaf atıyoruz ve şükrediyoruz hiç yoktan iyidir deyusoğuk tüketiniz, yerken ayaklarınızı uzatınız ve şerbetli tatlı tüketenlere bir "hıh" bakışı atınız
nann nasıl güldümm
allah iyiligini versinnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?