Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gözün aydın dilenci :) bak bu seneyide yarıladınız :) sen kaçıncı sınıfsın kaç senen kaldı.=?
ya bugun kimseler yok heralde herkez izinli hof bi benmi çalısıom ne

gözün aydın dilenci :) bak bu seneyide yarıladınız :) sen kaçıncı sınıfsın kaç senen kaldı.=?

Ben de çalışıyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

son inşallah canım da bakalım biterse:)

ben listeme ek olarak 2 kaşım makarna yedim 1 tatlı kaşığı da pekmez:) ne alakaysa. çorbamı az içmiştim ama. bir de fazla yürüycem. du bakalım yarın sonuç alamazsam şok diyet yapıcam ilk zamanlara göre hızlı kilo verilmiyo bu 85lerde.

selam kızlar ben bugün kutlama günüm. sabah kahvaltıda 2 dilim peynirli su böreği ve yanında peynir, domates, biber yedim

öğlen 1 profiterol

akşam pesto soslu ev makarnası ve çiğ köfte...

eeeeee azcıkda biz tıkınak. bütün hafta brokoli kemirdim...

Ohh ne güzel..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

diyetisyene gidemedim işten izin alıpta.diyetisyene gitmeden zayıflayamazmıyım sonradan geri alırmıyımki kiloları.1 kilo vermişim 4 günde red pepper hapından almak istiyorum.diyet yapıyorum spora vaktim olmuyor.

Disiplinli olduktan sonra neden zayıflayamasınki..Tabiiki zayıflarsın..

Kolay gelsin sana..

niye çalışmasın valla yakışır yena'ma :lepi: gerçi ben içimde bişey kaldı mı kolay kolay kabullenmem ne dersin belki sen de kızınla girersin öss'ye:jeyyar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ohh ohh ziyafet çekmişsin valla..Afiyet olsun..:) Makarnayı her şekliyle çok severim..

Özellikle fırında beşamel soslu makarna ve kıymalı makarna bayılırım
...cokacimcoook

günaydın herkeslereeee;
misafirlerim var . nete de giremiyorum. yazamadım yediklerimi.
yazmayayım da zaten. nası bi hafta sonu bu?????
durmadan yeniliyo, içiliyooooo...
imdaaatttt.......................

günaydınlarrr
bende dünn baya uçtum heralde
bugunde kahvaltıyı az önce yaptım baya da destekli olduu

citol bende kaçırdım bugün büyük bir çıtır simit vişne reçeli fırında baharatlı patates bayram yaptı midem pazar günü böyle oluyoır hafta içi can çekişiyor zavallıcık ama akşama dikkat ederim artık simite bayılırım hergün olsa yerim ama haftada birgün

günaydın kızlar dersim vardı sabah oraya gittim paketin içinden 1 tane alınmış çubuk kraker yedim 1saat tempolu yürüyerek eve döndüm sabahta 15 dk yürümüştüm şimdi elma yiyorum 2 tane

herkes kilo verince ipin ucunu salmış he. Benden sizdenim baya abarttım hem de. Yarın toparlanma günü ona göreboshayallersmile

millet nerdesiniz ya ben arada giremeyebilirim evde ağır bir kota aşımı var ve önemli birkaç işim var 1şubata kadar izinli sayın beni adanayada gidebiliriz belli deil tam ama giremezsem izinli sayın beni kaptanım olurmu belki yarında girerim ama sonra büyük ihtimal gezmeye gidiyoruz adanaya dönüş tarihimiz 1veya 2 şubat

yediklerimi yazayım..

sabah 1 dilim ekmek-45 biraz peynir-50 yeşillik (biraz menemene banmak yarım dilim ekmekle)-50

ara elma-75

öğlen sebze çorbası-75 1 dlm ekmek-45

arada iki nescafe süt tozlu maalesef-75

akşam bir tabak erişteli yeşil mercimek-300

arada yarım bardak yoğurt yicem ve bir kivi olabilir.-120

toplamda: 835 calori bi kahva falan daha kaçar bence şu kahveden kurtulsam türk kahvesini şekerli içiyorum aman neyse yani 900 ü geçmem bugün.
50 dk yürüdüm birazdan bi 40 daha yürüycem:) ordan da 500 calorilik bir harcama eder.

not: tatlı ihtiyacı için light yoğurdumuza birazcık tatlandırıcı ezikliyoruz bi kaşık yulaf atıyoruz ve şükrediyoruz hiç yoktan iyidir deyu soğuk tüketiniz, yerken ayaklarınızı uzatınız ve şerbetli tatlı tüketenlere bir "hıh" bakışı atınız

Son düzenleme:
ayy simit deme bana bi tarafım şişerr sebebi sen olursunn boshayallersmile
günaydın kızlar dersim vardı sabah oraya gittim paketin içinden 1 tane alınmış çubuk kraker yedim 1saat tempolu yürüyerek eve döndüm sabahta 15 dk yürümüştüm şimdi elma yiyorum 2 tane
ohh nasıl yürümüşün behhhhhh
maşallah diyelim nazarlara gelme
izinli diye geçtim listeyee
gittigin gibi gel
kilo neyim alıyım dimee sakınn zemuszemus
nann nasıl güldümm
allah iyiligini versinnolumunekankayizsmile

nann nasıl güldümm
allah iyiligini versinnolumunekankayizsmile

gülme kız yap yap valla güzel bak. dur aklıma gelmişken geçende 2 kaşık şekerle tarçınla bir elmayi dilimleyip pişirdim yoğurdun üzerine döktüm kupaya mis oldu miss. böyle şeyler yaratmazsak kudururuz valla:) tamamen ne yapar ne eder de güzel şeyler yerim diye kafa yoruyorum gördüğün gibi:)) başka türlü diyete uzun süre nası dayanıcaz aykaydirigubbakcemile2

citol haftada birgün yiyebilirsin istersen ben sana göndereyim bizim buranın büyük çıtır simitinden aman şişmesin bir tarafın
dilenci çok güzel tatlı tarifin inş deneyeceğim benimde gün içinde tatlı krizlerim tutuyor bak bugünde tuttu bir parça çikolata ve 3 4 tane rondo bisküvi yiyorum şu anda sanki kilo alma sayfasını okuyorumda ayıp vallahi benim yaptığım

iyi tarifler var nan sendee
ama yogurtla nasol olur
bende bir yumurta iki kaşık un ve ister süt ister su
ile cıvık bir krep hamuru
içine ister yeşillik
ister bir çay kaşıgı reçell
ögün oluyo

teşekkürler citolum ee kızlar ne istersiniz adanadan bayanssulusmile özlücem siziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…