selam kızlarr :))) 1.3 kilo vermişim 105.5 olmusum çok mutluyum artık kurtuluyorum 3 lü kilolardan :)))) ama hala bir beden incelmiş hissetmiyorum kendimibi göbek eridi acaba göbekde kaç kilo vardıda bu kadar zayıflamaya hala bi cacık olamadım nisana kadar biraz daha incelsem ne güzel olcak ya şubat maasımı alır almaz da yüzmeye yazılıyorum :)))
şu büskivileri falan çıkarın bakiim hayatınızdan aa. en azından bir kaç ay yasak de, kendini bir disipline et sonra arada bir yemeye başlarsın. ben 3 aydır ağzıma bir aburcubur sürmedim. ilk bi kaç hafta çok istedim ağladım hatta bi kere ama sonra zaten "rekor kırıcam bakalım ne kadar zaman yemicem" dedim ve şu an aramıyorum hiç öyle şeyleri. tatlı krizi için de azcık şekerli veya tatlandırıcılı böyle şeyler deneyebilirsin hatta ben bi kere diyet etimek tatlısı yaptım şerbetli istedi canım diye.citol haftada birgün yiyebilirsin istersen ben sana göndereyim bizim buranın büyük çıtır simitinden aman şişmesin bir tarafın
dilenci çok güzel tatlı tarifin inş deneyeceğim benimde gün içinde tatlı krizlerim tutuyor bak bugünde tuttu bir parça çikolata ve 3 4 tane rondo bisküvi yiyorum şu anda sanki kilo alma sayfasını okuyorumda ayıp vallahi benim yaptığım
yoğurtlusuna ben alışkınım ananem ekmek doğrar şeker koyar yedirirdi bize küçükken. yoğurdun katı tarafından koydum yedim bugün gene ben.3 tane tatlandırıcı bir kup yoğurda yetiyo. kivi de dilimledim.hindistan cevizi serptim ohh içim serinledi yürüyüşten sonra valla güzel dene bak. senin dediğin de güzel amaun yumurta yemektense bu daha hafif. ya da elmayı pişir dediğim tatlı çeşidinde de az şekerli bi muhallebi yaparsan da süper oluyo. ama öyle tencereyle değil cezveyle yaptım azcık döktüm elmanın üzerine.iyi tarifler var nan sendee
ama yogurtla nasol olur
bende bir yumurta iki kaşık un ve ister süt ister su
ile cıvık bir krep hamuru
içine ister yeşillik
ister bir çay kaşıgı reçell
ögün oluyo
light kebap varsa getir:)) off o masalarda kebap gelmeden doymuştum ben acayip salatalar mezeler oluyo cokacimcoook iyi gezmeler canım..teşekkürler citolum ee kızlar ne istersiniz adanadan bayanssulusmile özlücem siziopuyorumnanaktan
selam kızlarr :))) 1.3 kilo vermişim 105.5 olmusum çok mutluyum artık kurtuluyorum 3 lü kilolardan :)))) ama hala bir beden incelmiş hissetmiyorum kendimibi göbek eridi acaba göbekde kaç kilo vardıda bu kadar zayıflamaya hala bi cacık olamadım nisana kadar biraz daha incelsem ne güzel olcak ya şubat maasımı alır almaz da yüzmeye yazılıyorum :)))
ewet babanem b,zede şey yapardı köyde
yufka ekmege yogurt dürer içine şekerde sserperdi boshayallersmile
Ne oluyor böyle,yufkalar,otlu peynirler,ağaç altları...:roflol:
Sizi gidi koyluler sizi..:roflol:
Ben bugün deli yemek yedim,yiyorumda naapçaz hııı...mafoldumbenklava:
demek ki herkes hafta sonunu yiyerek geçirmiş. bi tek ben değilim yani... arkadaşlar şu an saat gecenin ikisi neredeyse ben anca uyuyacağım ve yarın sabah erkenden başlayacak gün... ufaklık okula ben işe... annemler var şimdi bizde... onları da diyetee sokacağım iki hafta boyunca :) sakın benden habersiz yemek pişirmeyin dedim.. akşamları sebze salata.... bakalım ne olacak.....
iyi haftalar herkese ve kolay gelsin...
yaşasın diyet kardeşliği..............
yediklerimi yazayım..
sabah 1 dilim ekmek-45 biraz peynir-50 yeşillik (biraz menemene banmak yarım dilim ekmekle)-50
ara elma-75
öğlen sebze çorbası-75 1 dlm ekmek-45
arada iki nescafe süt tozlu maalesef-75
akşam bir tabak erişteli yeşil mercimek-300
arada yarım bardak yoğurt yicem ve bir kivi olabilir.-120
toplamda: 835 calori bi kahva falan daha kaçar bence şu kahveden kurtulsam türk kahvesini şekerli içiyorum aman neyse yani 900 ü geçmem bugün.
50 dk yürüdüm birazdan bi 40 daha yürüycem:) ordan da 500 calorilik bir harcama eder.
not: tatlı ihtiyacı için light yoğurdumuza birazcık tatlandırıcı ezikliyoruz bi kaşık yulaf atıyoruz ve şükrediyoruz hiç yoktan iyidir deyusoğuk tüketiniz, yerken ayaklarınızı uzatınız ve şerbetli tatlı tüketenlere bir "hıh" bakışı atınız
ayyy en süperi de odur ya "dürünür" yerdik:)))
yufka olsa diyet miyet dinlemem valla özledim o yufkaya ot peynir koyup yayılacaksın ağçların altına oohh. köy özlemi başladı hee:)))
eved ben zaten denizi felan çok severim :1rolleyes: birde yüzmek orantılı zayıflatıyor insanı suyun içinde heryerimiz hareket ettiği için bide bizim gibim şişkolar çok cebellesdigi için suyla daha çok incelioz zemuszemus zemuszemusbende yüzme kursuna gidiyorum 1 ay oldu herkes zayıfladığımı söylüyor ama baskül aynı şeyi değil.git canım çok faydalı .terapi gibi de oluyor kafa boşalıyor
tebrik ederim canım. incelme konusunda da bizde denizden bir damla gittiği için hemen farkedilmez:) sabırlı ol ilk zamanlar kimse fark etmiyodu da ben diyodum 6 kilo verdim nasıl anlamazsınız yaa diye:)) doğru bi karar vermişsin keşke ben de yüzsem. bizim kilolarda doktor ilk önce yüzme sonra yürüyüş öneriyor eklemlere baskı yapmadan yapılan bir spor olduğu için yüzme harika.. hem de hepsinden eğlenceli.
ben yarım saatte yerlerde debelendim onu da spor sayıcam hehebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?