Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr :))) 1.3 kilo vermişim 105.5 olmusum çok mutluyum artık kurtuluyorum 3 lü kilolardan :)))) ama hala bir beden incelmiş hissetmiyorum kendimi bi göbek eridi acaba göbekde kaç kilo vardıda bu kadar zayıflamaya hala bi cacık olamadım nisana kadar biraz daha incelsem ne güzel olcak ya şubat maasımı alır almaz da yüzmeye yazılıyorum :)))

bende yüzme kursuna gidiyorum 1 ay oldu herkes zayıfladığımı söylüyor ama baskül aynı şeyi değil.git canım çok faydalı .terapi gibi de oluyor kafa boşalıyor

şu büskivileri falan çıkarın bakiim hayatınızdan aa. en azından bir kaç ay yasak de, kendini bir disipline et sonra arada bir yemeye başlarsın. ben 3 aydır ağzıma bir aburcubur sürmedim. ilk bi kaç hafta çok istedim ağladım hatta bi kere ama sonra zaten "rekor kırıcam bakalım ne kadar zaman yemicem" dedim ve şu an aramıyorum hiç öyle şeyleri. tatlı krizi için de azcık şekerli veya tatlandırıcılı böyle şeyler deneyebilirsin hatta ben bi kere diyet etimek tatlısı yaptım şerbetli istedi canım diye.
iyi tarifler var nan sendee
ama yogurtla nasol olur
bende bir yumurta iki kaşık un ve ister süt ister su
ile cıvık bir krep hamuru
içine ister yeşillik
ister bir çay kaşıgı reçell
ögün oluyo
yoğurtlusuna ben alışkınım ananem ekmek doğrar şeker koyar yedirirdi bize küçükken. yoğurdun katı tarafından koydum yedim bugün gene ben.3 tane tatlandırıcı bir kup yoğurda yetiyo. kivi de dilimledim.hindistan cevizi serptim ohh içim serinledi yürüyüşten sonra valla güzel dene bak. senin dediğin de güzel amaun yumurta yemektense bu daha hafif. ya da elmayı pişir dediğim tatlı çeşidinde de az şekerli bi muhallebi yaparsan da süper oluyo. ama öyle tencereyle değil cezveyle yaptım azcık döktüm elmanın üzerine.
teşekkürler citolum ee kızlar ne istersiniz adanadan bayanssulusmile özlücem siziopuyorumnanaktan
light kebap varsa getir:)) off o masalarda kebap gelmeden doymuştum ben acayip salatalar mezeler oluyo cokacimcoook iyi gezmeler canım..

tebrik ederim canım. incelme konusunda da bizde denizden bir damla gittiği için hemen farkedilmez:) sabırlı ol ilk zamanlar kimse fark etmiyodu da ben diyodum 6 kilo verdim nasıl anlamazsınız yaa diye:)) doğru bi karar vermişsin keşke ben de yüzsem. bizim kilolarda doktor ilk önce yüzme sonra yürüyüş öneriyor eklemlere baskı yapmadan yapılan bir spor olduğu için yüzme harika.. hem de hepsinden eğlenceli.

ben yarım saatte yerlerde debelendim onu da spor sayıcam hehebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ewet babanem b,zede şey yapardı köyde
yufka ekmege yogurt dürer içine şekerde sserperdi boshayallersmile

ewet babanem b,zede şey yapardı köyde
yufka ekmege yogurt dürer içine şekerde sserperdi boshayallersmile

ayyy en süperi de odur ya "dürünür" yerdik:)))

yufka olsa diyet miyet dinlemem valla özledim o yufkaya ot peynir koyup yayılacaksın ağçların altına oohh. köy özlemi başladı hee:)))

Ne oluyor böyle,yufkalar,otlu peynirler,ağaç altları...:roflol:

Sizi gidi koyluler sizi..:roflol:

Ben bugün deli yemek yedim,yiyorumda naapçaz hııı...
mafoldumbenklava:

demek ki herkes hafta sonunu yiyerek geçirmiş. bi tek ben değilim yani... arkadaşlar şu an saat gecenin ikisi neredeyse ben anca uyuyacağım ve yarın sabah erkenden başlayacak gün... ufaklık okula ben işe... annemler var şimdi bizde... onları da diyetee sokacağım iki hafta boyunca :) sakın benden habersiz yemek pişirmeyin dedim.. akşamları sebze salata.... bakalım ne olacak.....
iyi haftalar herkese ve kolay gelsin...
yaşasın diyet kardeşliği..............

Ne oluyor böyle,yufkalar,otlu peynirler,ağaç altları...:roflol:

Sizi gidi koyluler sizi..:roflol:

Ben bugün deli yemek yedim,yiyorumda naapçaz hııı...
mafoldumbenklava:
:roflol: hafta sınu tatili tam tatil oldu vallahi
en iyisini yapıyosun inann
çok ark . var misafir geldimi sapıtan
sen onlardan olmaboshayallersmile

Günaydınnnnn opuyorumnanaktan
açayım da burayı işime öyle devam edeyim...kaydirigubbakcemile3

hıı kahvaltımı da yaptım hihoyyyt
-1 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış peynirli tost
-yeşil çay
-birazcık maydonoz dereotu karışımı ve yarım taze kırmızı biber...

birazdan da elma sirkeli suyumu içicem inş.aklinialirimsmile
şimdilik bu kadar:hulya:

:roflol: Baklava istediğimiz zamanlardada etkili oluyumu bu aklinialirimsmile Activia ların içine katıyodum ben yulaf beyaa güzel oluyodu...Öyle meyveli yoğurtları falan bi severimki zaten :mymeka:

ayyy en süperi de odur ya "dürünür" yerdik:)))

yufka olsa diyet miyet dinlemem valla özledim o yufkaya ot peynir koyup yayılacaksın ağçların altına oohh. köy özlemi başladı hee:)))

Düren var düremiyen var kızım ya ala alla :1closedeyes: seni gidi koyun seni demek ağaçların altında :jeyyar:

Bende haftasonu sabah kahvaltılarını biraz dengesiz yaptım ama toparlamaya çalıştım...Hiç yürüyemedim...En büyük eksiğim o...Bugünde kalkar kalkmaz yürüyüş bandıyla bi bakıştım sonra didimki heç işim yok senin üstüne çıkacamda yürüyecem mirmirmirmir

2 bardak su 2 kayısı 1 ceviz 1 çay kaşığı çörek otu

Yahuu ölü toprağı serpilmiş derler ya hani ne demek olduğunu şu an daha iyi anlıyorum ben napsamda kendime gelsem başım kaşınsa kaşıyacak halim yok resmen

bende yüzme kursuna gidiyorum 1 ay oldu herkes zayıfladığımı söylüyor ama baskül aynı şeyi değil.git canım çok faydalı .terapi gibi de oluyor kafa boşalıyor
eved ben zaten denizi felan çok severim :1rolleyes: birde yüzmek orantılı zayıflatıyor insanı suyun içinde heryerimiz hareket ettiği için bide bizim gibim şişkolar çok cebellesdigi için suyla daha çok incelioz zemuszemus zemuszemus

ewed ya benimde kimse farketmiyo söyledikden sonrada hmm sanki bi parça erimişsin ama diolar :dilcikar: geçen gün ama bi arkadasım haberi olmadıgı halde farketti çok mutlu oldum :sm_cool: yüzmebenim aklımda çok uzun zamandır vardı şimdi bide belediye kocaman bi yüzme havuzu yapdı oraaya gitmeye karar verdim bende hem haftada bir gidersen 50 lira 2 gidersen 100 fiyatıda uygn yani insallah allah kısmet ederse gidicem şubattan itibaren :dance: :dance::dance::dance::teytey:

günaydın fıstıklar.hafta sonu sapıtanlardanım malesef kızlar .bende dun koyume gıttım. guzel bursamın guzel koyu.uludagın eteklerınde.inanın kızlar felaket soguk vardı.insanlar ne zor sartlarda yasıyor.nekadar şükretsek azdır.inan
ın sahıp olduklarımızın hıc farkında degılız.
neyse ıkı gundur yedımya bugun cok aclık hıssedıyorum.demekkı yedıkce ınsan daha cok acıkıyor.bugun kendımı fırenlemelıyım.sabah gune ıkı bardak ılık suyla basladım.ıkı dılım ekmekle kahvaltı yaptım.insallah hepımızın gunu guzel gecsın.cokta işim var.ya allah bısmıllah.ben işlere gırıseyım kızlar ara ara kontrole gelırım.

hof son üç gündür ne yedigimi ne içdigimi yazmıyorum geçmiş gün ne önemi varki onları boş verip en iyisi bugun ne yedigimi söyleyim ben

bu sabah saat 6,45 itibari ile
2 koca dilim kepek ekmeginin üzerine peynir sürüp yedim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile 385 kalori cik yapıyomus
bide az önce çok ısrar ettiler çeyrek simit yedim bi yesiş çayla

ara öğünümü yapıyorum:hulya:
-2 adet etiform bisküvi
-biraz beyaz leblebi
-belki mandalina da yicem du bakalım şutarafagitti
-bi de lipton form plus çay olumunekankayizsmile

günaydın kızlar haftanızın güzel geçmesiyle 3 günden beri giremiyodum misafirlikteydim ben bugün 10 gibi uyandım malesef ve şimdi küçük yeşil elma yedim ve bol su içtim pazara kadar daha sıkı bir diyet uygulamayı düşünüyorum bende haftasonu sapıtanlardanım artık yeşil çayıda sık sık içmeye çalışacağım yazdıkça yazasım geliyo ama çıkayım hepinizi öpüyorum sonra görüşmek dileğiylezemuszemuszemuszemus

kızlar dün kendime şaştım kuzenlerimi kahvaltıya almıştım 2 fırın tepsisi pizza yaptım ben sadece 1 börek dilimi kadar tadına baktım akşama kadar başkada birşey yemedim :lepi:sporumu yaptım ctesi 45 dk pazar 45 dk bantta yürüdüm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bugünki menümü yazayım
sabah 2 bardak su ve malum tiroid ilacı

kahvaltı 2 dilim buğday ekmeği arasına sandviç(köy peyniri+domates)
1 fincan şekersiz çay

ara
1 türk kahvesi

öğle
1 tabak buharda pişmiş sebze (brokoli,k,bahar,brüksel lahana) bol limonlu
1 dilim ekmek
ara
1 elma+1 portakal
akşama ton balıklı salata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…