Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı
1dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir çay
ara
3 tane kuru kayısı

Hiç keyfim yok bugünmafoldumbenmafoldumben

Ne oluyor böyle,yufkalar,otlu peynirler,ağaç altları...:roflol:

Sizi gidi koyluler sizi..:roflol:

Ben bugün deli yemek yedim,yiyorumda naapçaz hııı...
mafoldumbenklava:
hemen attır bir 250 dakika spor yenacım:))))) ben de sendeki gibi idman olucak sabaha kadar spor yapar gecede 1 kilo vermeye çalışırım

baklavada da yarar valla asıl baklavada yarar. çünküm sütlü tatlı canım isterse bi sütlü kahve yetiyo daha fazlası için de bunu yapıyom biraz pekmez de akıtabilirisin içine veya bal.ama illa çıtır çıtır bir baklava yicem uleeyyn diye isyan edersen bu da yaramaz. öyle bir iştah patlaması yaşıyoruz sanki seni keserim deseler yine yiyoruz o anlarda

çık üstüne bonus aşağıla hırpala o koşu bandını. o eziklendikçe sen zayıflayacaksın heç acıma heç üşenmelaelaelaelaelae

Yahuu ölü toprağı serpilmiş derler ya hani ne demek olduğunu şu an daha iyi anlıyorum ben napsamda kendime gelsem başım kaşınsa kaşıyacak halim yok resmen
olur öyle daha yeni düzene sokmaya çalışıyon hayatını. duygudurumunun etkisidir eğer açlıktan halsizleşmediysen:) bi supradyn at kendine gel. duşa gir ya da.:jeyyar:

valla çok şanslısın. ama oralarda kadın sohbeti çok olur arkadaş bul tamam ama kenardan tutunupta öyle dakikalarca sohbet etme. hadi yüzecem ben hemşireee geliyosan gel de. bak bu tavsiyemi unutma biri gelecek susmayacak yüzmede değil de hamamda gibi olacaksın. dikkatli olyerimseniben

uuuuuuuuuff kızlar bana akıl verin :1shok: öğle yemeğinde mantı varmış ne kadar yiyebilirim ki acaba delikafadulden hiç mi yemesem eyvahedigeldismile

vitamin olur kendileri aklinialirimsmile koşu bandının canına sonra okurum dilenci şu lesliyi bi çalıştıraydım :mymeka: ses var görüntü ypok kafayı yiycem ya nur bi yardım et :çok üzgünüm:

patron burda canım yaa iş verdi :mymeka::mymeka:

Dilenci lemm elin derdi senimi gerdi -tatlicadiarzu- yeter artık yazıyodu bende girdim belki faydalı bişi okuyodur diye mannak seni alsanaalsanasmile

vitamin olur kendileri aklinialirimsmile koşu bandının canına sonra okurum dilenci şu lesliyi bi çalıştıraydım :mymeka: ses var görüntü ypok kafayı yiycem ya nur bi yardım et :çok üzgünüm:
ingilizcen yok mu hehehehe dinleye dinleye yap işte biz biliyoz da mı oynuyoz hesaabı:)))
Dilenci lemm elin derdi senimi gerdi -tatlicadiarzu- yeter artık yazıyodu bende girdim belki faydalı bişi okuyodur diye mannak seni alsanaalsanasmile

yaa ben bi girdim çıktım ona okumadım ki. hemen yakalamış aboo bi cinsellik neyim okusak yandık demekki dert okuma eğilimi var ben de ya ama tutuyorum kendimi artıkkaydirigubbakcemile3

ben yemeye yerim olar da sonradan vicdan azabı çekicem heralde adı mantı bikeremafoldumben ya yemesem de akşama kadar aç duramam uuufeyvahedigeldismile

yok yok öle düşünme ekmeği yoğurdu ve yarım eti o öğün yemeyince tamamdır. midene bak şişmişse bi haltlar karıştırmışsın demektir genelde:) ohhoo hiç yemezsek sonra tencereye dalarız kendimden biliyom:)

ben şimdiden söyliyeyim bugün muz ve süt yicem maymun etçem kendimi. sora menüyü unuttum sanmayın. takıl sen popona göre düsturuyla bugün değişik bir diyet yapıcam meh meh. tavsiye etmem kabız neyim olursunuz. yarın bakarız artık ne kadar vericem.

yok kızım benim ingilizcem falan :dilcikar: dün akşam vardı ya çok güzel hareketlerde go go go yes no o kadar :roflol: otobüsün kapısı nasıl açılıyodu dıpp tıss :roflol: big water big water :roflol:

Yahuu ölü toprağı serpilmiş derler ya hani ne demek olduğunu şu an daha iyi anlıyorum ben napsamda kendime gelsem başım kaşınsa kaşıyacak halim yok resmen
sana bi tanee taze çıtırr kuzu tepigii
sonra kendine gelirsin aklinialirimsmile
uuuuuuuuuff kızlar bana akıl verin :1shok: öğle yemeğinde mantı varmış ne kadar yiyebilirim ki acaba delikafadulden hiç mi yemesem eyvahedigeldismile
yaw ne var bunda
mantının hamuru o ogünlük ekmegin eder
etide yemegin
yagını sosusunu doktürme bol yogurtlu ye işte bir porsiyon
oda allahın bir cnıı
rica ediyorum mantı diye horlamayınn :dilcikar:
yok kızım benim ingilizcem falan :dilcikar: dün akşam vardı ya çok güzel hareketlerde go go go yes no o kadar :roflol: otobüsün kapısı nasıl açılıyodu dıpp tıss :roflol: big water big water :roflol:

hiç kaçırmamm çgh yi
dün gündüzde ışıklarda durduk
önümüzde otobüs
arkadsından bi balikanlı geçiyo pek havalı bişi
o sıra otobüs bi tısladıı
çocuk bi sıçradıı
naıl kahkahaya boguldum :roflol::roflol:

bu ara yeni kalktım

neden demeyin
oglan gece öksürükk tuttu
onla oturduk
sonra ilaç falan içince sabah kaldı uyanmadı
bende milleti gönderdim yanına kıvrıldım
ana oglann 12 ye kadar yatmışız
şimdide kendime bir tost yaptım
her ne kadar şekil itibari ile pek tosta benzemese tadı damagımda kaldıı ayranla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…