Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet benim noldu kızz dur açımda ordan görüşekk
herif kıskanır oldu heryerde bu mimenetsizz var yeterr diye

Harikasın var ya

uzun süredir foruma bakamıyordum oturdugum evle ilgili biraz sıkıntı yaşadık ama çok şükürki Rabbime Muharrem ayının bereketimi bilmem ama Ayakları Öpülesi ANACIM evi aldı taşınma stresinden kurtuldum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla ev sahibi yapsın ........

Önceliklen bu haftayı kilo vererek bitiren arkadaşarı teprik ederim

sonacıma kızlar bana biraz gaz mı veririsiniz düfermisiniz naparsanız yapn bilmicem artıkın yardım edin yaa takıldım 85 te deli olcam zarzor 500 gr verdidim onuda aldım Ama şu geçtigimiz bir ay gerimgerim gerildim yani 500 atlattıma şükrediyorumm

arkadaslar hepınızı tebrık edıyorum.zalımı özellıkle senı canım.hadı kızlar hep beraber zalımının dugunune gıdecegız kılo vermeye devam.bu hafta bıraz daha hızlanalım.yanlız su laslıe ablayı ben bır turlu ındıremedım.kızlar leslıe abla tam 60 yasındaymış inanabılıyormusunuz. hatun en fazla 40 gosteriyo.

ayy o kadar çok bulaşık varmışki steperla bulaşık yıkayım nasılsa hareket etmiyorum pek biraz uzun sürer ama yürüye yürüye bulaşık yıkarım bende dünyada bir ilkmiyim acabaohaoldumsmile
neyyy ohaoldumsmile nasıl becerdin kızım
citolcüm cok mersi sekerim sefiom giss seniiŞeniz

bu arada kilo verenleri cani gönülden tebrik ediyorum a.s.
olumunekankayizsmile bende sneii ( küfür gibi oldu aklinialirimsmile ama deyilll yaneeee)
teşkür cnm o senin güelligin
allah ömür boyu huzur içinde oturmak nasip etsinn

yok cnm 60 olamazz imkansızz

günaydın kızlar. aç aç oturuyorum. kahvaltıya davetliyim de.. saatin yaklaşmasını bekliyorum.

vay, kayserinin neresindensin gadasını aldığım

diyetisyene gidemedim işten izin alıpta.diyetisyene gitmeden zayıflayamazmıyım sonradan geri alırmıyımki kiloları.1 kilo vermişim 4 günde red pepper hapından almak istiyorum.diyet yapıyorum spora vaktim olmuyor.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nasılsınız bugun :) hof iki gündür kahvaltı yapamıyorum bi türlü geç kalıyorum hep apartopar çıkıyorum evden mafoldumben bugun bi pogça yedm ama napim çok acıkmısdım mafoldumben

kim ne kadarmış kaç kilo vermiş alın inceleyin haftanın birincileri geliyor birazdanda
inş yanlış hesaplayıp birilerini gene unutmamm
kafa karışıyoo yaparkenee

citolcüm cnım eline saglık opuyorumnanaktan
kilo veren herkezi tebrik ediyorum bu hafta süper olmus kızlar insallah her hafta böyle devam ederiz :) masallah herkeze

günaydın çıtılar daha bi çıtır olmuşsunuz bu hafta. tebrikler :)))
ben daha tartılmadım. malum doktoru bekliyorum. bakalım ne olmuş ne olmamış??

valla bilmiyorum nasıl geçtiğiniş anlamadım şimdi yine yıkıcam dün kardeşim geldi gece baya yiyip içtiler

ayyyyyyy gözüm çıktı gözüm 20 küsür sayfa okudum sonra kapanınca alıntılar kayboldu tekrar baktım ama çoğunu unuttum laf yetiştiremediklerim için kusura bakmayınkaydirigubbakcemile3

lanet sınavlarım bitti bilmiyorum bakalım 12 taneden kaçını verebilicem...

naptın yena sen ya:1ninca: bana bu okulları mı yakıştırdın:)) anadolunun bağrında bi yerlerdeyim ben. şu meşhur vefa lisesi mezunuyum ama tembelliğimden ve hayat şartlarından diyelim vasat bir okula ancak yerleştim:)

bahsettiğin yazarı araştıracağım zevkine güveniyorum. bi de kitap almışsın zülfü'nün. okuyunca yorumlarını bekliyorum
çok geçmiş olsun abla en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah.
fisun travmatik bişey yaşadığın için böylesindir. bir anda hayatının elinden kayabileceğini görmek seni bir boşluğun ve endişenin içine sürüklemiştir. aynı zamanda emekle verdiğin bir kaç kiloyu geri alman da cabası. anlayabiliyorum canım ama sen olumlu düşünmeye çalış. işte o anlamsızlığın sana güç olmasını sağla. nasıl bir güç. hayatı fazla ciddiye almama gibi, dert ettiklerinin bir anda ne kadar önemsiz olabileceğini fark edebilme yetisi gibi. yani kazançlarını düşün. bugün güzel bir kitap oku. kendi hayatını koy bir yere kitaptakilerin hayatına gir. sakince bir gün geçir. kiloyu hiç düşünme toparlanınca zaten keyifle gidecek onlar. şu topiğin güzelliğine bak. kalabalık bir yarıştayız. türlü insan var. sen de bir renksin aramızda. şimdi biraz grisin ama gittikçe pembeleşeceksin:) sadece sabırlı ol. zamanla...
ah ah çok haklısın da doktora gitme işleri bu kadar zahmetli olmasa daha güzel olacak tabi. bir onların sokağa dökülmediği kalmıştı onlarda sokaklarda. sonra da bizle kaliteli bir şekilde ilgilensinler diye bekleyeceğiz. ben artık sadece hasta olmamayı umuyorum. sonra zor çünkü. sana da çok geçmiş olsun .
Yav itiraf etmiyim diyorum şımartmim diyorum ama napim elde değil senin gibi kıl şahsiyetler özleniyo aklinialirimsmile

Sınavlarında tekrar başarılar aklinialirimsmile

hemşireeee kime kıl diyon senalsanaalsanasmile hoş kıl olmam hoşuma gitti bak şimdi:) ben de özledim seni bebeemolumunekankayizsmile
Kilom 89.8 hehehe ucundan kıyısından 80 leri gördüm..:):)

seçiiillll uğursuz 90 ları aştım..
zemuszemus

tebrik ederim yenacım artık ben kıskanacam ama hee-tatlicadiarzu-

o değil de herkesi tebrik ederim ya hu ne güzel bir hafta olmuş herkes kilo veriyor. ben de bu hafta birinciliğe adayım hodri meydan diyorumCADIARZU

Son düzenleme:
ay bi de yeni gelenlere hoşgeldin diyorum hatırladığım kadarıyla bursa16 cherry-pie ve sans-sans hepinize keyifli kilo vermeler..

dilencii merhaba..

Umarım notların çok iyi gelir..

Bu arada hakikaten saydığım üniversitelere yakıştırdım seni..Ayrıca ne eksiğin varki..Şansızlık diyelim..

Benim mesela ütopik bir örnek olucak ama,ODTÜ siyasal okumak..Ahh ahhh işte saksı fazla çalışmayınca sadece hayalde kalıyor..
:roflol:

niye çalışmasın valla yakışır yena'ma :lepi: gerçi ben içimde bişey kaldı mı kolay kolay kabullenmem ne dersin belki sen de kızınla girersin öss'ye:jeyyar:

yaptığım plana göre yiyeceklerim;

sabahkileri yedim bile..

2.5 dilim uno kepekli 125 cal
domates biber 25
1 kk peynri 75
5 y. zeytin 25

ara elma 80

öğlen 3kepçe knorr sebzeli çorba 100
1 dilim ekmek 45

ara bir su bardağından biraz eksik light yoğurt 90

akşam light tonlu salata 1 tatlı kaşığı z.yağıyla hesaplarıma göre 230 ediyor:)
1dilim ekmek

ara bir kivi yarım elma 80

1 saat yürüyüş 320 cal.

toplamda 920 almış olacağım 320sini sporla yollayacağım. biraz disiplin iyi gelecek yoksa bu kalori az tabi. biraz vereyim de sonra haftada 1300lük yapmaya devam...

sabah normal kahvaltı ettim peynir ekmek falan 1dilim ekmek yeim akşama kadar elma yicem elmaile günü bitircem step yapcam kemeri çalıştırcam bol su içeceğim

olsun fisuncum takma kafana o kilolar daha oturmadı çabuk gider yani inş. en kısa zamanda toparlarsın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…