ewet benim noldu kızz dur açımda ordan görüşekk
herif kıskanır oldu heryerde bu mimenetsizz var yeterr diye
neyyy ohaoldumsmile nasıl becerdin kızımayy o kadar çok bulaşık varmışki steperla bulaşık yıkayım nasılsa hareket etmiyorum pek biraz uzun sürer ama yürüye yürüye bulaşık yıkarım bende dünyada bir ilkmiyim acabaohaoldumsmile
olumunekankayizsmile bende sneii ( küfür gibi oldu aklinialirimsmile ama deyilll yaneeeecitolcüm cok mersi sekerim sefiom giss seniiŞeniz
bu arada kilo verenleri cani gönülden tebrik ediyorum a.s.
teşkür cnm o senin güelliginHarikasın var ya
uzun süredir foruma bakamıyordum oturdugum evle ilgili biraz sıkıntı yaşadık ama çok şükürki Rabbime Muharrem ayının bereketimi bilmem ama Ayakları Öpülesi ANACIM evi aldı taşınma stresinden kurtuldum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla ev sahibi yapsın ........
Önceliklen bu haftayı kilo vererek bitiren arkadaşarı teprik ederim
sonacıma kızlar bana biraz gaz mı veririsiniz düfermisiniz naparsanız yapn bilmicem artıkın yardım edin yaa takıldım 85 te deli olcam zarzor 500 gr verdidim onuda aldım Ama şu geçtigimiz bir ay gerimgerim gerildim yani 500 atlattıma şükrediyorumm
arkadaslar hepınızı tebrık edıyorum.zalımı özellıkle senı canım.hadı kızlar hep beraber zalımının dugunune gıdecegız kılo vermeye devam.bu hafta bıraz daha hızlanalım.yanlız su laslıe ablayı ben bır turlu ındıremedım.kızlar leslıe abla tam 60 yasındaymış inanabılıyormusunuz. hatun en fazla 40 gosteriyo.
naptın yena sen ya:1ninca: bana bu okulları mı yakıştırdın:)) anadolunun bağrında bi yerlerdeyim ben. şu meşhur vefa lisesi mezunuyum ama tembelliğimden ve hayat şartlarından diyelim vasat bir okula ancak yerleştim:)dilencii,evet ortak yanlarımızı bende farkettim..Sen örneğin ne dinliyosun en çok..
Birde sen Mehmet Uzun'u bilirmisin okudunmu hiç..Sınavlardan vakit bulursan oku derim..Seversin..
ış bulamama endişen çok normal..Şimdilik oluruna bırak..Umarım mezun olunca istediğin çalışma şartlarını elde edersin..
Artık Üniversitede çok önemli diimi,senin hangisi..?? Örneğin boğaziçi,ODTÜ,Bilkent,Yıldız,çok makbul işleri hazır..[/B]
çok geçmiş olsun abla en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah.Hepinize iyi geceler güzeller;
Sizleri ihmal ettim ama kusuruma bakmıyorsunuz değilmi..Sebep malum.Eşimin mesane taşı 2 seans sonunda kırılmadı.Yarın tekrar bir seans deneyecekler.Olmazsa önümüzde korkarım bir ameliyat var.Umarım kapalı ameliyat şansımız olur.
Hiç zamanım yok topiğe gelmiyorum desem yalan olur;zamanım var ama tadım yok kızlar.
En kısa zamanda hızla geri dönmeyi umuyorum.
SıZLERı SEVıYORUM VE ÇOK ÖZLÜYORUM.ALLAHA EMANET OLUN......ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fisun travmatik bişey yaşadığın için böylesindir. bir anda hayatının elinden kayabileceğini görmek seni bir boşluğun ve endişenin içine sürüklemiştir. aynı zamanda emekle verdiğin bir kaç kiloyu geri alman da cabası. anlayabiliyorum canım ama sen olumlu düşünmeye çalış. işte o anlamsızlığın sana güç olmasını sağla. nasıl bir güç. hayatı fazla ciddiye almama gibi, dert ettiklerinin bir anda ne kadar önemsiz olabileceğini fark edebilme yetisi gibi. yani kazançlarını düşün. bugün güzel bir kitap oku. kendi hayatını koy bir yere kitaptakilerin hayatına gir. sakince bir gün geçir. kiloyu hiç düşünme toparlanınca zaten keyifle gidecek onlar. şu topiğin güzelliğine bak. kalabalık bir yarıştayız. türlü insan var. sen de bir renksin aramızda. şimdi biraz grisin ama gittikçe pembeleşeceksin:) sadece sabırlı ol. zamanla...Kızlar kendımı kötü hısedıyorum bugun amelıyat olalı tam bı hafta oldu ayaga kalktım oğlumla ılgılenebılıyorum...ama bır gerçek var psikolojım iyi degıl kendımı mutsuz ve huzursuz hıssedıyorum çevremdekı ınsanlardan kaçmak ıstıyorum...aglamak istiyorum....ne yapacagımı bılmıyorum hıc bıseyden hevesım kalmadı bu rada verılen serumlar kortızonlu suruplar derken 90 oldumyıne offfffffffffff
ah ah çok haklısın da doktora gitme işleri bu kadar zahmetli olmasa daha güzel olacak tabi. bir onların sokağa dökülmediği kalmıştı onlarda sokaklarda. sonra da bizle kaliteli bir şekilde ilgilensinler diye bekleyeceğiz. ben artık sadece hasta olmamayı umuyorum. sonra zor çünkü. sana da çok geçmiş olsun .Günaydın arkadaşlar
YURDUSUM önemli bir konuya değinmiş, bayan olarak hepimiz risk altındayız. Kendinizi önemseyin ve gerektiğinde mutlaka Dr.a gitmeyi ihmal etmeyin.
Ben bu konuda biraz ihmal davrandım. Meme ca riiyim sol göğsüm alındı ve tedavim devam etmekte.Zor bir süreç Allah kimseye yaşatmasın.
Lütfen kendinize ve sağlığınıza önem verin. yolunda gitmeyen bir şey varsa mutlaka gecikmeden Dr gidin derim sizleri seven bir ablanız olarak.
Yav itiraf etmiyim diyorum şımartmim diyorum ama napim elde değil senin gibi kıl şahsiyetler özleniyo aklinialirimsmile
Sınavlarında tekrar başarılar aklinialirimsmile
Kilom 89.8 hehehe ucundan kıyısından 80 leri gördüm..:):)
seçiiillll uğursuz 90 ları aştım..zemuszemus
dilencii merhaba..
Umarım notların çok iyi gelir..
Bu arada hakikaten saydığım üniversitelere yakıştırdım seni..Ayrıca ne eksiğin varki..Şansızlık diyelim..
Benim mesela ütopik bir örnek olucak ama,ODTÜ siyasal okumak..Ahh ahhh işte saksı fazla çalışmayınca sadece hayalde kalıyor..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?