Süper, kızımda C yi işaretlemiş..Bana nedense D gibi geldi..
O bakımdan sordum..
Bu arada çok güzelsin..Karakteristik yüz çizgilerin var..samimi olarak söylüyorum öyle iş olsun diye diil..
teşekkür ettim hayatım :))hahahha bundan sonra göbek deliğime daha farklı bakıcam..
:):)
Diimii ya.. insanın işi, gücü bi amacı olmaması ne kötü ne vahim..tamamen diğerleri için söylüyorum..benim asla aklıma gelmez eğilipde incelemek..
Gerçi eğilsem bile göremiyorum ya.O ayrı bir konu..:roflol::roflol:
namem'cim kefiri önce mayasını elde ediyosun,sonrada metal olmayan bir kapta süt ekleyerek mayalıyosun..
Ha birde şey sorucam klitoris ne işe yarıyoki önemli bişeymi acaba..:roflol:delikafadulden
Öptüm seni şap şup..opuyorumnanaktan
tmm hayatım ekledim saolGünaydın kızlar,
citolüm ben buğünden kilo bildirimini yapayım.1 kilo vermişm. 77 yim.işe başladığımdan beri çok giremiyorum ama özlüyor ve öpüyorum sizleri
töbee töbee :roflol:hahahha bundan sonra göbek deliğime daha farklı bakıcam..
:):)
Diimii ya.. insanın işi, gücü bi amacı olmaması ne kötü ne vahim..tamamen diğerleri için söylüyorum..benim asla aklıma gelmez eğilipde incelemek..
Gerçi eğilsem bile göremiyorum ya.O ayrı bir konu..:roflol::roflol:
namem'cim kefiri önce mayasını elde ediyosun,sonrada metal olmayan bir kapta süt ekleyerek mayalıyosun..
Ha birde şey sorucam klitoris ne işe yarıyoki önemli bişeymi acaba..:roflol:delikafadulden
Öptüm seni şap şup..opuyorumnanaktan
Ohhh be nihayet geldin..İyisin diimi,yok bi yaramazlık..
ev işiniz ne oldu.?? taşınmadınız sanırım..
nann erkenden kalkmasan bile saat 10 geçirme bune beeama ben 12 de ancak kalkıyorumm kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana artık erken yatıp erken kalmaya çalışıyorum :hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
menneee menneeee özledimmm sizleri yaaa okuyom okuyom tam bitiricem bişiy çıkıyor sonra bi bakıyomm bisürü sayfa olmuş genee kafamçokkarıştı bak bu saati buldu bitirmem kaydirigubbakcemile3:asigim::asigim::asigim:
ayy maşallahh sana yaa ne güzel geldin solladın geçtin bizleri bu arada verdiğin kiloların birdaha geri dönmemesini dileğiyleeeeeeee ve duasıylaa hepimize kızlar bu dua :Saruboceq::lepi:süppersinn :lepi::lepi:
ohaoldumsmile inanmıyorum boş vakitleri çokmuş demekki sırnaşık şey:roflol:
neyi kaçırdım nann alsanaalsanasmile
anam resimdeki sensen egerr 85 kiloyum diye oratalarda gezen kimm :bbo:aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! maşşalh çok tatlııı:) küçüklüğüme benziyo baya! o kara gözleri kimden aldı kestane gibiiii:) yirim onuu
banada b gibi geldi
ben,m kız 2 ye gidiyor 415. puan almış okul 3. sü :asigim:
teşekkür ettim hayatım :))
klitorise gelince o denli önemli ki benim kelimelerim anlatmaya yetmeyecek dermişimmm :roflol:
sen iyisi mi google amcana başvur :roflol:
bu arada herkese günaydın . sabah sabah geldim işe elektrik var kimse yok. anlayacağınız süper bir gün. bir aksilik olmadığı sürece buradayım sizlerleyim :sm_cool:
ee hadi buyrun sabah kahvesine
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım :)
ben her sabah oldugu gibi uyku mahmurlugumu hala üzerimden atamamıs bi şekilde ortalarda dolanıyorum ve yeşil çayımı hüpürdetiyorum .. sabah 6 15 de kalkmama ve 1 saat yol gelmeme ragmen saat 10 a kadar kendime gelemiyorum ya boshayallersmile
bu sabah kahvaltıda
şu kadarcık beyaz ekmegin içine krem peynir sürdüm yedim
bir bardakda süt.
bu hafta kahvaltılarım çok dandik oluyo ama uyanamıyorum napim ki mafoldumben mafoldumben
ben cevap vereyim citolcüğüm ben de 85 kiloyken çıtırdım gerçekten de! 42-44 beden giyiyordum ama dal gibi dalonıyordum . balık etinde diyelim dal değil de :))) yazıkkk bana eski halimi özledim bennnnn mafoldumben :teselli:
capriice,ne kadarcık ekmek..:roflol:Şu kadarcık derken kastın ne..:roflol:
[/B]
günaydın fıstıklar önce geçmişi okuyam dediydim amann ne kaynatmışınız oku oku bitmedi benim gitmemi bekliyonuz sanırım hep böyle yapıyonuz :dilcikar::dilcikar:işyerinde yatacam bu gidişle:roflol::roflol::roflol:
Günaydın mirmirmirmir habire burnumu siliyorum ya -tatlicadiarzu-
Dün yediklerim
Kahvaltıda yarımdan fazla simit biraz açma kaşar peynir....
Saat 15:30 gibiydi sanırım 1 portakal...
Akşam 9 da 2 kase çorba...
Çok dengesiz bir gün oldu yatıp kalktığım için :bbo: su içemiyorum bide zaten hastayım mafoldumben Akşamdan uyudum diye gece uyuyamadım kitap okudum ve acıktım
genein bi yarısı griissini yedim ve sıcak çikolatalardan içtim sütle içtiğim için kaloriyi katladım sanırım mirmirmirmir
Dökülüyorum....mafoldumben Allahım evin içinde bu haldeyim sen dışarda olanlara yardım et...:Saruboceq:
Yarın sabahtan kilomu yazar kaçarım gerçi biliyom ama ossun...Malum karne günü oğlumda hasta mafoldumben ana okulu karnesi nasıl olur acaba heç bi fikrim yok....-tatlicadiarzu-
Günaydın mirmirmirmir habire burnumu siliyorum ya -tatlicadiarzu-
Dün yediklerim
Çok dengesiz bir gün oldu yatıp kalktığım için :bbo: su içemiyorum bide zaten hastayım mafoldumben Akşamdan uyudum diye gece uyuyamadım kitap okudum ve acıktım
genein bi yarısı griissini yedim ve sıcak çikolatalardan içtim sütle içtiğim için kaloriyi katladım sanırım mirmirmirmir
Dökülüyorum....mafoldumben Allahım evin içinde bu haldeyim sen dışarda olanlara yardım et...:Saruboceq:
Yarın sabahtan kilomu yazar kaçarım gerçi biliyom ama ossun...Malum karne günü oğlumda hasta mafoldumben ana okulu karnesi nasıl olur acaba heç bi fikrim yok....-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun canım iyiyce dinlen bol sıvı tüket acil şifalarGünaydın mirmirmirmir habire burnumu siliyorum ya -tatlicadiarzu-
Dün yediklerim
işte canım şu kadar cuk bak elimlede gösteriom parmaklarının basladıgı yerden parmaklarının ucuna kadarcuk :kedi: :kedi:
ama sen çok erken çıkıyosun işten patronunla bi konusma yapmam lazım seni bukadar erken yollamasın :dilcikar:
şşşiiittttttt sus kıs sen ne diyon ben erken çıktığım halde eve kaçta varıyorum haberin varmı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- özel arabam yok servis yok geç çıkarsam eve gidemeden sabah olur yaaa:roflol::roflol::roflol:
ola bilir :dilcikar: bende uzakda çalısıyorum ama bende erken çıkım ozmn mafoldumben nerde çalısıyosun nerde oturuyosun yol kaç saat sürüyo boshayallersmile ben k.çekmeceden kıraça geliorum taaaaaaaaaaaaa 1,5 saat sürüo yolum
uzakda çalısanın halinden anlarım olumunekankayizsmile
canım benim iş yeşilyurtta havalimanına yakın ev gaziosmanpaşa da özel araba olsa 25 dk sürer en çok yarım saat ama malesef yok otobüsle gidiyorum 2 bazende 3 aktarmayla gidiyorum 2 buçuk saatim yolda geçiyor yol açıksa trafik olduğunda sen düşün halimi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?