Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy allah korusun :Saruboceq: kimsenin bu emekleri bosa gitmesin bu budefa digerkilere benzzemicek çünkü bi kere incecik görünce kendini bidaha vaz geçemiceksin :jeyyar:

inşallah yaa ne kadar azim ne kadar çabayla veriliyor o bir kilo bile. ki ben hayatım boyunca şişmanlığın gölgesinde kaldım benim için yepyeni bi dönem olacak.. şimdi bile bazen geçen hafta kaçtım kaç kilo verdim derken hep 96 95 falan diyorum aklım hala 90larda o kadar bıkmıştım ki hala bazen inanamıyorum bu kimin bedeni diye.. göbek deliğim nefes almaya başladı yazık bi daha boğmıycam onusırnaşık şey

valla bi ihtimal seversin belki ama ben bi kere denedimmm hoop lavaboya döktüm ne ayran ne süt böyle kırma bişey.

Diyorum ya alışkanlıkla ilgili bende midem bulana bulana içiyodum şimdi alıştım..

söylediklerin için saol canım..
opuyorumnanaktan

ne için? bilmiyorumkismile aklinialirimsmile meraklıyım da ecük :icecream:
merak iyi değildir bak yena naptı bana delikafadulden estetik bölümüne bakmaya girmiştim bazı bayanların işi gücü bırakıp cinsel organlarına estetik yaptırdıklarını gördüm YENA 'da beni o başlığı okurken görmüş odur mevzu eccükk meraklı hatun delikafadulden

ama çok ayıb deilmi kaydirigubbakcemile3 toplum içinde özel konusulmas alsanaalsanasmile
bence de :)))

iyi akşamlar şekerler size doyum olmas ama mesai bitti öptüm hepiciniziiiiiopuyorumnanaktan
hatuunnn kişi sana yazarken elektrik gitti kusura bakma :)))
Markette satılanlar mayalanmıyor ama..

Mayasını temin etmen lazım..Ziraat fakülteleri vey int. siparişi ile oluyor..Veya büyük aktarlardan..

Ben bir arkadaşımdan almıştım..
nasıl mayalıyorsun bakalım anlat. annem sever ben de deneyeyim bakayım sever miyim..
bu arada gördün mü bana yaptığını millet sapık sanacak beni :roflol: :roflol: :roflol:

Markette satılanlar mayalanmıyor ama..

Mayasını temin etmen lazım..Ziraat fakülteleri vey int. siparişi ile oluyor..Veya büyük aktarlardan..

Ben bir arkadaşımdan almıştım..

hmmm hiç deilse tadı açısından bifikir edinirim yav CADIARZU

:roflol: :roflol: nası mutludur simdi kim bilir o göbek deliğin sırnaşık şey evet valla 200 grm bile düsünce insan mutlu oluyor ki daha 6.8 kilo vermiş olmama ragmen nefes alıslarımda düzen oldu üstelik bir yokus çıkdıgımda tıkanırdım simdi gene tıkanıyorum ama eskisi kadar değil merdivenleri daha rahat çıka biliyorum . 1 kiloyu vermek için 1 hafta ugrasıyoruz onca emek harcıyoruz ama geri alması bir günümüzü bile almıyor şakkıdı

taktım kemerimi simdide bi yandan proje çiziyorum bi yandan yaglarımı eritiyorum kaydirigubbakcemile3 gerçi bi faydası oldugundan şşüpeliyim ama sırnaşık şey

yaa siteyle ilk tanısdıgım zamanlarda bende keşife çıkmısdım o bölümü bende gördüm ve oldukca şaşırmıştım ohaoldumsmile

ama ben 12 de ancak kalkıyorumm kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana artık erken yatıp erken kalmaya çalışıyorum :hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tursari,özledik kız..neden bişey yazmıyosun..??
menneee menneeee özledimmm sizleri yaaa okuyom okuyom tam bitiricem bişiy çıkıyor sonra bi bakıyomm bisürü sayfa olmuş genee kafamçokkarıştı bak bu saati buldu bitirmem kaydirigubbakcemile3:asigim::asigim::asigim:

ayy maşallahh sana yaa ne güzel geldin solladın geçtin bizleri bu arada verdiğin kiloların birdaha geri dönmemesini dileğiyleeeeeeee ve duasıylaa hepimize kızlar bu dua :Saruboceq::lepi:süppersinn :lepi::lepi:

yaa siteyle ilk tanısdıgım zamanlarda bende keşife çıkmısdım o bölümü bende gördüm ve oldukca şaşırmıştım ohaoldumsmile

ohaoldumsmile inanmıyorum boş vakitleri çokmuş demekki sırnaşık şey:roflol:

evett herzamanki gibi bütün herkesi ve konuşmaları kaçırmışımm ohaoldumsmile:roflol: ama yarından sonra inşallah gündüzleride burda olcama.s

.....

Son düzenleme:
aynen ya nefes açıldı bi de bana enerji geldi resmen hoplaya hoplaya geziyorum:) valla boş durmaktan iyidir o kemer ama çok da bişey ummamak lazım tabe

nerelerdesin sen ya huu.. çok sağol tursari daha yolumuz uzun bu sefer hedefe ulaşalım da:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! maşşalh çok tatlııı:) küçüklüğüme benziyo baya! o kara gözleri kimden aldı kestane gibiiii:) yirim onuu

hahahha bundan sonra göbek deliğime daha farklı bakıcam..
:):)

Diimii ya.. insanın işi, gücü bi amacı olmaması ne kötü ne vahim..tamamen diğerleri için söylüyorum..benim asla aklıma gelmez eğilipde incelemek..
Gerçi eğilsem bile göremiyorum ya.O ayrı bir konu..:roflol::roflol:

namem'cim kefiri önce mayasını elde ediyosun,sonrada metal olmayan bir kapta süt ekleyerek mayalıyosun..

Ha birde şey sorucam klitoris ne işe yarıyoki önemli bişeymi acaba..:roflol:delikafadulden
Öptüm seni şap şup..
opuyorumnanaktan

evett herzamanki gibi bütün herkesi ve konuşmaları kaçırmışımm ohaoldumsmile:roflol: ama yarından sonra inşallah gündüzleride burda olcama.s

Ohhh be nihayet geldin..ıyisin diimi,yok bi yaramazlık..

ev işiniz ne oldu.?? taşınmadınız sanırım..

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! maşşalh çok tatlııı:) küçüklüğüme benziyo baya! o kara gözleri kimden aldı kestane gibiiii:) yirim onuu

Sağol canım,
biz böyle ailecek kara böceğiz,ama en kara gözlümüz Barış. Eşimin ela gibi,benim ve kızımın kahverengi..Böyle işte..:):)

Biraz rahatsız ona canım sıkıldı..

çok hoş bir delikanlı olacak halsiz gibi kendiliğinden uyumuş demiştin. belli bişey var mı? üşüttü mü noldu?

valla ya ben de hiç bi yerimi görmüyodum hala da tam tanışmadık kendisiyle haha ay kapatıyorum bu konuyu:)))

Üşüttü sanırım..hafif ateşi oldu,sonra geçti..

Azı dişleri çok zor çıkar..Onunlada ilgisi olabillir..

Doktora gitmedik,istemiyorumda aslında..hemen antibiyotik verirler,oda zararlı tabii..

Dur bakalım şimdi uyuyo,ikide bir kontrol ediyorum...İnşallah sabaha kadar düzelir..

Burası çok soğudu,hafta sonu iyice soğuk olacakmış..hiiç sevmiyorum soğuğu,çok üşüyorum çünkü..
Allah yardım etsin evsizlere..

ay canım benim seni de uyku tutmuycak o zaman öyle mi anne olmak işte beeboshayallersmile

ben de bugün bi amca gördüm tekerlekli sandalyede uçan balon satıyordu. öyle kötü oldum ki erkek arkadaşıma "biz cenneti kaybettik" diye bişeyler gevelemişim. çok değişik bir görüntü yani. adam neşe verecek o balonlarla birilerine ama kendisi soğukta dolaşıyor hem de sandalyede. biz de otobüs gelsin donduk diye bekliyorduk durakta...

Kızımda çalışan yaşlı ve çocuk gördüğünde çok üzülür..

canım bu karşılaştırmayı yapman bile çok güzel ve senin ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor..

İnan çoğu o yaşlı amcanın varlığını bile görmemezlikten geliyodur..

Öylesi dengesizlik varki,herşey o kadar yarımki..

Günaydın kızlar,
citolüm ben buğünden kilo bildirimini yapayım.1 kilo vermişm. 77 yim.işe başladığımdan beri çok giremiyorum ama özlüyor ve öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…