Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aa güzel olurr
rengarenkk
ayrıca bu video sana geliyorrrrr

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mbxsSpqENO0[/youtube]

sevgili citol aplam ve sevgili topikimin güzel hatunları özel nedenlerden dolayı 1 hafta izin istiyorum sizlerden sizi seviyorum :gitme: :gitme: :gitme:

duyarlılık yetmiyo işte maalesef.. çok güzel söylemişsin her şey o kadar yarım ki diye.

oğlun uyutmamış:) gece wc ye kalktım aklıma geldin biliyo musun:)) dedim yena diye biri var izmir de o da uyanık mıdır, dalmış mıdır:)
tmm hayatım ekledim saol

anam resimdeki sensen egerr 85 kiloyum diye oratalarda gezen kimm :bbo:
85 değilim ki 83 -tatlicadiarzu- yaa boydan falan, bi de karanlıkta öyle olmuştur yaa çok da anormal değil..
sevgili citol aplam ve sevgili topikimin güzel hatunları özel nedenlerden dolayı 1 hafta izin istiyorum sizlerden sizi seviyorum :gitme: :gitme: :gitme:

çok açma arayı ama:mymeka:

imdaaaaat! ben sarkıyorummmmmm nefret ediyorum bu halimdeeeeeennn:a015:

sarkıyomusun spor yapmıyomusun canım ama sıkılastırıcı krem felan kullansan geçenlerde birisi bi krem söylüyodu seçildi sanırım spor yaparsan sarkmazsın ama üzülme

ahhaaa arkadaş buldum yanıma gel seninle beraber callanectis yapaıl olur mu?? bende arkadaş arıyorum yanıma başlayalım da sıkılaşım diye. sarkmadım ama malum doğum sonrası jimnastik şart :)))
bi de başka nasıl bikini giyebilirim ki! ehheeee

çok şükür bende herşeyde herkeslerde çok iyi bugün belim çok ağrıyor oda dün biraz egzersizde zorladım kendimi ondan olsa gerekbilmiyorumkismile taşınma işide net değil daha şimdilik askıda bakalım nolcek aslında evim biraz karanlıkta kalıyor pek güneş görmüyor oğlum malum küçük biliyorsun o yüzden biraz güneş gören biyer olsa diyorum ama taşınmakta çok zzor yaa işi değil eve alışmak çevreye alışmak bana zor geliyor boshayallersmile

kafamı toparlamak birazda işlerim vardı onları halletmem gerekiyordu boshayallersmileo yüzden yanıı :kedi: bu arada sen yolu yarıladın hatta geçtin yarısını baksana göbek deliğinle tanışmışsın bile sırnaşık şey

Allahımmm o senin kuzunn aklıma gelince deliriyorum yahuuu delikafadulden kocaman iri zeytin gözler iştahımı kabartıyor valla benimki abisiymiş meğersem bu ocak 5 te doğum günü vardı hoff bu arada bizimki enarka dişleri daha çıkarmadı daha ama bi şişiyorlar bi rahatlıyor bende anlamadım bide bu ara çok agresifleşti tv den de çok örnek alıyor ben seyrettirmemeye çalışlıyorum ama tvde devamlı açık evde arkadaş gibi kimsem olmadığı için :sinifsinif:şimdi takmış ben ten diye bi çizgi film var devamlı reklamlarda görüyor bide taklıdini yapıyor Allahım öldürüyor beni canavar gibi ses çıkartıyor ben de korkuyorum gibi yapıyom çatlıyor gülmekten sırnaşık şey ama ben kardeşlerimdede yiğenlerimdede görmedim bu kadar dikkatli çocuk ne görse yapıyor mesela ilaç falan hiç umurlarında olmazdı yada tvden taklit yapmazlardı beni çok korkutuyor valla hiçbişey yapmıyorum onun yanında eyvahedigeldismile hele ilaç falan hiç içmemeye çalışıyorum geçen halası gelmiş yanında ilaç içti kızınada verdi çantasına koysun diye bende mutfaktayım bi baktın bi şıkırtı baktım bir köşeye çekilmiş karanlıkta elindede ilaç jelatini içindekileri yemeye çalışıyor akannehir ben şok tabiki Allahtan tersten yemeye çalışmış bir anlık dikkatsizlik yoksa ben bakana kadar hepsini yutmuştu hofff napcam bilmem devamlı onunla berbar dolanıyorum devamlı kulağım ve gözüm üstünde hep onla oynamaya çalışıyorum ama yetmiyorum galiba artıkın bilmiyorumkismile

malesef canım yaa Allah yardımcıları olsun inşallahh daha da duyarlı olmamızıda nasip etsin bütün milletin :Saruboceq:

meraklı meloşş bizim topik yetmedi ortalığı karıştırdın bakk kaydirigubbakcemile3
benim uykum çok dengesizleşti be canım yaa ilaç alıyorum gece uyuyorum çok şükür bu aralar inşallah normale döner bir seneden fazladır geceleri 1 ram de uyuyorum yani karınca yürüse sesini duyarım o derece yani bilmiyorumkismileo yüzden dengesiz ama bu ara uyuyorum gündüzde rahat uyanıyorum ve uyuklamıyorum artıkın ama senin annenide çok yakın buldum kendime tıpkı benim annem kaydirigubbakcemile3

ayy bende yeşilyurtta bir ara çalıştım çok ters ama çok güzel bir yer ahh ah boshayallersmile
citolll yine ne videosu koymuştun kız merak ettim :)))
meraklılarrr olumunekankayizsmile

hade kıss namem ben varım bakalım nolcek ama belim çok ağrıyor yahuu kafamçokkarıştı napsam acepbilmiyorumkismile neyse bakalım zorlarsa yapmam bu arada leslie aplayı bi türlü indiremedim hep eror veriyor reapshare kötükedihüso

sarkıyomusun spor yapmıyomusun canım ama sıkılastırıcı krem felan kullansan geçenlerde birisi bi krem söylüyodu seçildi sanırım spor yaparsan sarkmazsın ama üzülme
ya yürüyüş yapıyorum başka bişey yapmıyodum kas olur vs diye dr demişti gözüm korkmuştu ama yürüyüş yetmiyor çok canım sıkıldı ameliyatı var ama ondan sonra da doğum önermiyolar e doğurcam evlencem ikinciyi yapçam hoop 36 ya kadar bu karınla mı yaşıycam çok üzgünüm
ben genelde antipati duyuyodum öyle egzersizlere ama senin de motivenle başlasam ne güzel olur aslında.. napıyoruz nerden başlıyoruz? sıkılaştırıyor muymuş?

sen de ara verdin bak bi başlasan 2 haftaya yetişirsin aslında bi coş bakalım ay görelim tursariyi heheyytt:) :dance:

citoll burdan geciyordum :)) seni bir öpim dedim :))
aklinialirimsmile

Şeniz oyy guzumm hoşgeldin bende senii :jeyyar:

emrahelif yazdım ccim seni izinli diye

videoyu merak edenlşeree
ponus karısı burnum akıyo demiştiyaa ona koymuştum videoo işte linkii

http://www.youtube.com/watch?v=mbxsSpqENO0
http://www.youtube.com/watch?v=L1y_jO7VEZE&feature=related

videonun linkini koyrken bile bakmamaya özen gösterdim
midesi olmayan bakmasın
dipnot: demedi demeyin :roflol:

hadi gel sen beni ben seni motive edelim. sıkılaşıyoruz.
leslie ablayla 1 mil yürüyoruz. 20 dakika
peşine callan ablayla sıkılaşıyoruz 1 saat.
başlıyor musun akşama ben başlıyorum. leslie ablanın bir milini de indirdim şimdi... callan teyze de evde bekliyorrr. süpperrr :içelim: :içelim:

ay ben bunları duydum da bi sürü çeşidi var hangisi senin deidğin bi de ben yürüyüş bandımda 1 saat yürüyorum lesliyle yürümiyim, call'la sıkılaşıyım. ama işte hangisi bunlar? bi de şu abrocket var ya mekik aleti ondan kullanmayı düşünüyorum varmıdır evinde olan deneyimi olan?

slm kızlar nasılsınız neler yapıyonuz bakalım valla bugün günüm dolu dolu geçiyo sabahtan bir arkadaşıma kahve içmeye gittim toplanmıştık eve geldim malum evim bahçeli bahçe temizliği yaptım şimdi fırsat buldum yazmaya birazdan da arkadaşım gelcek baklava açacağız annemlerin gelmesine 3 gün kaldı bende hummalı bir çalışma var yarın sabahtan akşama kadar temizlik yapcam cumartesi hazırlıklarım olcak pazarda allah nasip kısmet ederse annemler akşam yemeğinde bendeler çok çok mutluyum o nedenden dolayı sizlerden bir hafta uzak kalacağım özleyeceğim sizleri ben kilo bildirimin şimdiden yapayım aynıyım 87.300 geldim sabah veremedim aslında dikkat te ettim sporumuda yaptım ama neyse artık 1 şubattan itibaren sizlerle olacağım ben bir hafta izin istiyorum citolcuğum yazdıklarımı okumayı ihmal etme hepinizi öpüyorum inşallah arlarda girmeye çalışacağım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

spro aletini biliyorum ama işe yarar mı bilmem bende yok. callanectis ise bak internette bir tane videosu var zaten. başka yok gördüğünde teyzenin yaşını da gördün mü hemen başlayacaksın zaten. hatta bak YURDUSUM yapmıştı da 6 günde 1-2 cm incelmişti. haksız mıyım ablasııı :)))

selam kızlar. tartıldım ben. 87 olmuşum. 1 kilo verdim bu hafta. haftasonu kaçamak yapmasaydım 2 kilo verirdim ya neyse.. perşembeleri bildiriyorum ben. cuma geç giriom nete

başlangıç kilom 95
geçen hafta 88 idim
bu hafta 1 kg verdim 87 oldum.
boy 172

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…