ahahaha kaydirigubbakcemile3 çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3
ya sorma genetik bu genetik benim annem de 2 doğum yapmış karın harita gibi ona çekmişim demek ki :1no2: bende öyle dalga geçiyorum yakında memeleri pantolonun kemerine sıkıştırcam heralde diyekaydirigubbakcemile3 benim üst taraf alta göre bayağı ince masanın arkasında otururken gören zayıf biri sanabilir beni ama buz dağının görünmeyen kısmı hükümet gibi maşallahkaydirigubbakcemile3:1shok: sen yine şanslısın erkek arkadaşına söyleyebiliyosun bunları ben o zaman nasıl söylerim bilmem:uhm::uhm:
topluca ameliyat mı olsak napsak karın kol bacak gerdir fazla yağları aldır göğüslere de silikondelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi çıkıcam gelince yollarım ne kitabıysa bakalım:)) barışılacak nesi varmış bu vücutların tam dayaklıklar eheh:)sen bana mail adresi yolla bir de kitabı var bunun onu da göndereyim sana :)))
ben de şimdi okuyorum. vücutlarıyla barışık olmayanlar için yazdıkları sana göre :roflol:
yaaa hatunlar cümlenize bir sorum var benim cildim çoookkkk kurudu ne yapayım akıl verin bana... o denli kurudu ki kuruluktan kızarmaya başladı.... .
ayy yok tam öyle söylemiyorum da işte dürüst oluyorum diyelim:))) aynı benim de vesikalık resmimi gördü kaynana adayım 55 kilo civarı heralde demiş. benimki de ehe ehe öyle tabe demiş:))) yüz de yok bişey de ama ananemin deyimimyle değirmen daşı gibi popo var:)) ama acayip eridi yani söyliyim. bi karın göbek bana bakıyo işte..
olsun olsun bi şekilde biz fıstık olucaz yaaa. nedir yanii estetikse estetik, gerçi biraz yemiyo, korkutuyo,parası da çok, bi de ne diyorum millet beğencek diye ne gerek var falan ama bakarız artık duruma göre:jeyyar:
merhaba topıgımın guzel hatunları:)nasılsınız aylar sonra netımı yaptırıp aranıza gerı dondum nıhayet
hahayttt güzel yazmışın bebek gibiyizşakkıdı öyle canım seksen civarı bizde artık fazla kiloluya dönüyor o toparlaklık gidiyor. ama gene en az bi 70 lazım rahat etmek için.aynen aynen benimde resmimi görenler aynı tepkiyi veriyo kaydirigubbakcemile3 benimde boyum 172 ondan biraz kurtarıyorum... ya ben üni. 1 deyken 130 kiloydum anaaam:1shok: arı sokmuş gibi dolanıyodum ortalıkta çok şükür bende bayağı kibarlaştım ama işte 85 ten aşağısı artık hafif kilolu gibi duruyo bizim boylarda ondan bi 15 daha verirsem gerisini yavaş yavaş versemde olur diyorum da bilmiyorumbilmiyorumkismile ben zaten 6 ay oldu 15-16 kilo verdim anca yap boz yap boz bu çıktı ortayakaydirigubbakcemile3
bence de şekerim estetikse estetik cillop olcaz cillop zaten yüzlerimiz bebek gibi meaaşallahkaydirigubbakcemile5zemuszemus hııı sen yakın resmini koymuşsun sanırım ben görmedimm :1no2: keşke hepimiz koysak sıra sıra ne güzel olur aklinialirimsmile yaa yalnız ben işteyim bide hee kovulcam kk yüzünden o olcak hale bakkaydirigubbakcemile3
şimdilik iyi akşamlar. gelebilirsem akşam da geleceğim opuyorumnanaktan
hı hı 70 ler süper olur inşallah:teytey:hahayttt güzel yazmışın bebek gibiyizşakkıdı öyle canım seksen civarı bizde artık fazla kiloluya dönüyor o toparlaklık gidiyor. ama gene en az bi 70 lazım rahat etmek için.
hı hı 70 ler süper olur inşallah:teytey:
sanki 100 benim kilit noktam ya lanetlendim mi nedir veremiyorum sanırım 2 hanelileri göremicem bu gidişledelikafadulden 3 şubata kadar tartılmıcam du bakalım nolcak:jeyyar:
aman şu mesai bi bitse de gitsem artık yahu ahh ahh öğrencilik güzel şey :icecream: sen ne okuyosun?
herkes bi rakamı takıyor kafasına ben de 80 in altına inecem derdindeyim. tabi ki de senin gibi ilk zamanlar ikiliye düşçem diyodum zaten böyle ufak hedeflerle gidiliyor.. nefret ederek okuyunca onun da tadı yok. işletme okuyorum..
kızlar vatana millete hayırlı olsun siperişimi verdim mekik aletinde:)) işe yarasa hepinize aldırıcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?