Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa hatunlar cümlenize bir sorum var benim cildim çoookkkk kurudu ne yapayım akıl verin bana... o denli kurudu ki kuruluktan kızarmaya başladı.... .

ayy yok tam öyle söylemiyorum da işte dürüst oluyorum diyelim:))) aynı benim de vesikalık resmimi gördü kaynana adayım 55 kilo civarı heralde demiş. benimki de ehe ehe öyle tabe demiş:))) yüz de yok bişey de ama ananemin deyimimyle değirmen daşı gibi popo var:)) ama acayip eridi yani söyliyim. bi karın göbek bana bakıyo işte..

olsun olsun bi şekilde biz fıstık olucaz yaaa. nedir yanii estetikse estetik, gerçi biraz yemiyo, korkutuyo,parası da çok, bi de ne diyorum millet beğencek diye ne gerek var falan ama bakarız artık duruma göre:jeyyar:

sen bana mail adresi yolla bir de kitabı var bunun onu da göndereyim sana :)))
ben de şimdi okuyorum. vücutlarıyla barışık olmayanlar için yazdıkları sana göre :roflol:
şimdi çıkıcam gelince yollarım ne kitabıysa bakalım:)) barışılacak nesi varmış bu vücutların tam dayaklıklar eheh:)
yaaa hatunlar cümlenize bir sorum var benim cildim çoookkkk kurudu ne yapayım akıl verin bana... o denli kurudu ki kuruluktan kızarmaya başladı.... .

ben bebe yağı kullanıyorum pul pul dökülürdü artık cillop gibi. biraz daha durulanıyorum üstüne ama direkt yağlı dolaşamıyorum. hatta yüzüme de sürüp duruluyorum. hiiç krem kullanmaz oldum.

aynen aynen benimde resmimi görenler aynı tepkiyi veriyo kaydirigubbakcemile3 benimde boyum 172 ondan biraz kurtarıyorum... ya ben üni. 1 deyken 130 kiloydum anaaam:1shok: arı sokmuş gibi dolanıyodum ortalıkta çok şükür bende bayağı kibarlaştım ama işte 85 ten aşağısı artık hafif kilolu gibi duruyo bizim boylarda ondan bi 15 daha verirsem gerisini yavaş yavaş versemde olur diyorum da bilmiyorumbilmiyorumkismile ben zaten 6 ay oldu 15-16 kilo verdim anca yap boz yap boz bu çıktı ortayakaydirigubbakcemile3
bence de şekerim estetikse estetik cillop olcaz cillop zaten yüzlerimiz bebek gibi meaaşallahkaydirigubbakcemile5zemuszemus hııı sen yakın resmini koymuşsun sanırım ben görmedimm :1no2: keşke hepimiz koysak sıra sıra ne güzel olur aklinialirimsmile yaa yalnız ben işteyim bide hee kovulcam kk yüzünden o olcak hale bakkaydirigubbakcemile3

kızlar lütfen şu leslie ablayı banada gönderın allah rızası içün.kac aydır ugrasıyom beceremedım.msn mı vereyım kım sevaba gırmek istıyo..olumunekankayizsmile

hahayttt güzel yazmışın bebek gibiyizşakkıdı öyle canım seksen civarı bizde artık fazla kiloluya dönüyor o toparlaklık gidiyor. ama gene en az bi 70 lazım rahat etmek için.
şimdilik iyi akşamlar. gelebilirsem akşam da geleceğim opuyorumnanaktan

gel vatandaş geelll. akşama yapıcaz hepimiz bunlarıı:sm_cool:

ben sipariş vercem şu ab-rocketi bakalım 53 tl zaten boşa gitse de napalım yani ilaca vereceğime alet alayım aklinialirimsmile

hahayttt güzel yazmışın bebek gibiyizşakkıdı öyle canım seksen civarı bizde artık fazla kiloluya dönüyor o toparlaklık gidiyor. ama gene en az bi 70 lazım rahat etmek için.
hı hı 70 ler süper olur inşallah:teytey:
sanki 100 benim kilit noktam ya lanetlendim mi nedir veremiyorum sanırım 2 hanelileri göremicem bu gidişledelikafadulden 3 şubata kadar tartılmıcam du bakalım nolcak:jeyyar:
aman şu mesai bi bitse de gitsem artık yahu ahh ahh öğrencilik güzel şey :icecream: sen ne okuyosun?

of gene bisürü sey yazmıssınız ya aksam gire bilirsem okurum bari simdi merak yapdım şu sayfayı okuya bildim anca

cherry pieeeee bırak çabk o dondurmayı elindenklava:

herkes bi rakamı takıyor kafasına ben de 80 in altına inecem derdindeyim. tabi ki de senin gibi ilk zamanlar ikiliye düşçem diyodum zaten böyle ufak hedeflerle gidiliyor.. nefret ederek okuyunca onun da tadı yok. işletme okuyorum..

kızlar vatana millete hayırlı olsun siperişimi verdim mekik aletinde:)) işe yarasa hepinize aldırıcam:))

anammm bacım sen valla inceciksin kız tü tü tü maşallah olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…