- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
anammm bacım sen valla inceciksin kız tü tü tü maşallah olumunekankayizsmile
yokk bee valla.. bele oturan gömlekle kot giydim biraz ondan öyle:) daha gidecekk çoook yoolumuz varr -leman sam şarkısı:)
bu da benim işte :kedi: yarım sığdı ancananiknanik
birazcık dursun da kaldırayım :hulya:
ay gözlerin çok hoş canım maşallah sana
]
evet. hatta başlangıç kilolarımız ve hedeflerimiz bile aynı nerdeyse
bu da benim işte :kedi: yarım sığdı ancananiknanik
birazcık dursun da kaldırayım :hulya:
ben 2002 de yeşilyurt tren istasyonunun karşısında velare diye bir yer vardı sonra kapandı orası daha doğrusu taşındı diyim olumunekankayizsmileçok güzel günler geçirdim orda ama boshayallersmileayy burdan ayrılmayada hiç gelmiyor bir sürü kaynatmışınız yine kızlarr çatlaklara yosun sabunu çok iyi geliyor haberiniz ola ben bir ara kullandım tecrübeyle sabittirsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabaktarlarda bulabilirsiniz
tursarim sen yeşilyurt mu dedin iş neydi senin tatlım
hayırlı olsun rocketin mekiklerle sarkıkları toparlıcan normaledede toparlanır bana inan ama mekikle daha çabuk ve sıkı olur fit olursun gıııııı:lepi:bahçelievler de :) ama okul dolayısıyla evimde değilim tabi şu an..
ühüüüü psikloljim alt üst valla haklısın ne bileyim hani ben o kadına göre bi de hızlı verdim diye. aslında tam bi sarkmış karın, yani vahim durumda olan nası olur onu da bilmiyom görmedim ki karın pek:) google a yazıyorum sarkık karın bilmem ne diye, gören de sarkık karın resimlerine bakan bi sapık sanıcak:) genetik de herhalde ya bakıyorum doğum yapmış arkadaş manken gibi, benlen yaşıt normal kiloda başka biri çatlak dolu halbuki ne kilo almış ne doğum yapmış.. ne diyelim artık mekiğe sarıcam.
aynen yaa sorma. gerçi ben peşin peşin diyorum "bak benim ne olduğum ortada sonra vay efendim karnında harita mı var, vay efendim senin göğüslerin konuşurken niye bana doğru bakmıyo deme" :))
napalım yaa onlarda bizim savaşta aldığımız yaralarımız olsun diyelim. en azından sağlıklı olucaz artık göbeği de pantolonun içine katlar koyarız ahah:) ay sağolsun kızlar sakinleştim biraz.opuyorumnanaktan
hee bi de resmime dediklerin için sağol da işte giyinik güzel olucaz bundan sonra hehe:) vücut yapım iyi gibi ama işte deri fos çıktı-tatlicadiarzu-
aaa bak ben bunu farketmemiştimmm bilmiyorumkismiledelikafaduldenne güzell işte sende annesin menne zemuszemusbide o ortak noktamız var kaydirigubbakcemile3 bak bunuda ben buldum kaydirigubbakcemile3]
evet. hatta başlangıç kilolarımız ve hedeflerimiz bile aynı nerdeyse
ay gözünüz aydın azcık tatil tap ama abartma canım abinin hatırna birazck ye:)teşekkür ederim canımolumunekankayizsmile
benim çıkış saatim geldi çıkayım artık bugün abimde askerden geliyo:teytey:hihoyyyt annem döktürdü valla inşallah dayanabilirimkaydirigubbakcemile3
hadi iyi akşamlar görüşürüz cümleten...
hayırlı olsun rocketin mekiklerle sarkıkları toparlıcan normaledede toparlanır bana inan ama mekikle daha çabuk ve sıkı olur fit olursun gıııııı:lepi:
r]
ben görmüştüm gözlerr yaokıyoduyaaa bende göremedimm bak bende koyarımm heeee resmimi hepiniz apışıp kalırsınızz ohaoldumsmileaha işte böyle olursunuz hele bi göbekli resmimi bi bulayımm:roflol:
kıss dilenci hakkatten sen bizi gandırıyon herhalde bilmiyorumkismileakannehirkiloluyum diye maynakmısın kısım sen ben 89 65 90 görüyom resminde (klasik ölçü vermiim dedimde :roflol:)
ya ben iltifat olsun deen demedim gıı ben bırazcık babamın kızıyımda şöyle hafifinden bir izmandut tadında :kedi: o bakımdan apışırsınız yanii tavsiye etmemsırnaşık şeyee boru değil karı on günde zayıflatmıyor boşuna deme aklinialirimsmileay gözünüz aydın azcık tatil tap ama abartma canım abinin hatırna birazck ye:)
ben görmüştüm gözlerr yaokıyodu
ay sağol canım da valla öyle değil yaa flaşı açarak çeksem abooo:1ninca: sağol valla düzelir dedin de biraz sakinleştim ne bileyim o kadar inceledim ki artık kendim kesip atacaktım göbeği ay!
kızlaaaaaaaaaaarrrr callenetics i yaptım!! ben hayatımda bu kadar küfrederek spor yapmadım allaahh her yanım tutulduuu. videoya bi baktım allah ne dedim ne güzel çok basit terlemem bile-tatlicadiarzu- vay nerelereee gidermm yay gibi gerdirdi teyze beni. onlar 100 diyo ben 30 datıkandım. koş dese mekik çek dese çekerim valla o neydi yaa inş yarın tekrar yapacak gücüm kalırlaelaelaelaelae
ay buarada "hayırlı olsun rocketin" demişsin yaa ona çok güldümm:)) geçen bi çitolün roket takılmış halini konuşmuştuk da:)))) ben de rocket aldım "sıkı durun gızla rokete takayrumm"
yaw ben kendimiçok şiş hissediyorum ki öleyimde
akşam üstü dolaşmaya gittik kıyafet üstümü sıktı her gün giydigim şey
malum gün yakşalıyo ondan sanırım
ay birde zaten hiç dakka etmedim bu hafta tartılmaya korkuyorum ben yaaaaaaa senağlama
canım yarını sıfır tuzla kapat bol sıvı al hemen topralarsınyaw ben kendimiçok şiş hissediyorum ki öleyimde
akşam üstü dolaşmaya gittik kıyafet üstümü sıktı her gün giydigim şey
malum gün yakşalıyo ondan sanırım
ay birde zaten hiç dakka etmedim bu hafta tartılmaya korkuyorum ben yaaaaaaa senağlama
ya ben iltifat olsun deen demedim gıı ben bırazcık babamın kızıyımda şöyle hafifinden bir izmandut tadında :kedi: o bakımdan apışırsınız yanii tavsiye etmemsırnaşık şeyee boru değil karı on günde zayıflatmıyor boşuna deme aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?