hee sen ver adresini sana da yollayayım leslie ablanın 1 mile olanını... :)))
ay gözünüz aydın azcık tatil tap ama abartma canım abinin hatırna birazck ye:)
ben görmüştüm gözlerr yaokıyodu
ay sağol canım da valla öyle değil yaa flaşı açarak çeksem abooo:1ninca: sağol valla düzelir dedin de biraz sakinleştim ne bileyim o kadar inceledim ki artık kendim kesip atacaktım göbeği ay!
kızlaaaaaaaaaaarrrr callenetics i yaptım!! ben hayatımda bu kadar küfrederek spor yapmadım allaahh her yanım tutulduuu. videoya bi baktım allah ne dedim ne güzel çok basit terlemem bile-tatlicadiarzu- vay nerelereee gidermm yay gibi gerdirdi teyze beni. onlar 100 diyo ben 30 datıkandım. koş dese mekik çek dese çekerim valla o neydi yaa inş yarın tekrar yapacak gücüm kalırlaelaelaelaelae[/B]
merhaba dostlar...ben 3 aydır diyet yapıyorum..108 kilodan 94 kiloya düştüm...hedefim 80 kilo...aa 80 çok değil mi diyebilirsiniz ama benim boyum 1.83 :)) boyuma göre ideal kilom o yani...ben şunu gördüm bir insan isteyince başaramayacağı şey yoktur..DURMAK YOK YOLA DEVAM....
merhaba topıgımın guzel hatunları:)nasılsınız aylar sonra netımı yaptırıp aranıza gerı dondum nıhayet
bu da benim işte :kedi: yarım sığdı ancananiknanik
birazcık dursun da kaldırayım :hulya:
tartılma sende biliyorsun zaten iki kilo fazla çıkıyon regl de yaklaşyor ama kendine cezalandırmak istiyorsan tartıl sinirin bozulsun ama iştahın kaçsın aklinialirimsmile yani kilo aldın demiyorum tabi belki kilo verdin ne malumm boshayallersmile
kızlar ben bu hafta dağıttım iyiden.1.5 kiloyu 1 haftada zor veriyorum ama aynı kilo 1 -2 günde geri geliyor.çıldırmamak elde değil.
bu hafta zor bir haftaydı,aile içi sıkıntılar vardı.bende psikolojik rahatlamak için yedim.affedin beni.
iyi geceler sabahtan beri misafirim vardı hatta açtım sayfayı okuyamadım bile açık kalmış öğleden sonra bir başladım yemeğe akşamda tabiki dikkat edemedim bugüne kadar hiç verememiştim sabaha durum ne olacak bakalım inşallah fazla çıkmam gerçi hareketde çoktu sabah 8 de bir kalktım şimdi daha oturuyorum hatta yatıyorum herkeze iyi geceler kızım uyumuşken uyuyayım annemle anneannemde bende kaldı hadi yat artık diyorlar ne karışırlar sanki
merhaba dostlar...ben 3 aydır diyet yapıyorum..108 kilodan 94 kiloya düştüm...hedefim 80 kilo...aa 80 çok değil mi diyebilirsiniz ama benim boyum 1.83 :)) boyuma göre ideal kilom o yani...ben şunu gördüm bir insan isteyince başaramayacağı şey yoktur..DURMAK YOK YOLA DEVAM....
Ben bi türlü açamadım şu lessli ablanın linkini ya bi zamet banada şettirsenizz
Ayy çok güldüm yaa valla bende başlarda azx küfretmedim alışınca daha rahat yapıyorsun ben bayadır bıraktım yapamıyorumm
Yeniden bi neyetlencem bakalım diete du bakalım ilham gelsin diye bekliyorumm
Bana kızcaksınız biliyorum ama yazmasam çatlarımm
nerdeyse takıldım 4 aydır 85 teyim yine aynı şekilde yiyorum az aynı aralıklarla yiyorum yok anam inmiyo kilo takıldı sabitledi baskül belkim dedimtartı bozuk laelaelaelaelae1
bide bünye alıştı az az yimeye artıkın depolara bakmaz oldu aldını yakıyo Anam bi fullemişim valla tartı bozulmamış iki satte 1,500 fark etti :roflol::roflol::roflol:
Annem çıldırıyo napıyonkızım diye karışma anne yicem ya delirdim tartıda bi harket görmem lazım inemiyom bari çıkım dedim ya :roflol::roflol:
Cidden ama belki biraz ters bişiler yaparak yeniden yakmayı sağlayabiliriz daha az yiyemem ölürüm Valla yaa spor yapamıyorumama evde yerimde de durdugum yok dört dönüyorum tırtlattımm yanii
sabaha yine aynı rakamları gördügüme çok mutlu oldum şimdi ne yalan söliiim yalancıktan kilo verdim
günaydın kızlar ben aynıyım yani 87.300 geldim 100 gr bile gitmemiş oysa dikkat te ettim regl günümdeydim ondanmı gitmedi bukilolar anlamadım citolcuğum seni gördüm ordasın ben bir hafta yokum haberin olsun geçende sölemiştim zaten bir hafta izin istiyorum diye hepiniz öpüldünüz zemuszemuszemuszemus
günaydın hayırlı cumalar fıstıklar nasılsınız ben hiç iyi değilim boğazım ağrıyor burnum akıyor çok kötüyüm etlerim acıyor akşam olsada eve gitsem bugün akşamı nasıl ederim hiççç bilmiyorumakannehirakannehirkiloda verememişim moralim nasıl bozuldu anlatamam sporumu yaptım kaçamağım yok o kadar canım istedi de simit bile yemedim:gitme::gitme:nasıl bir bünyedir nerde yanlış yaptım offfff:bbo::bbo::bbo:
bizim bünyeyi anlayacak çözecek biri daha doğmadı çekeceğiz bakalım nereye kadar kaçamak yapmadım 165 dk yürüyüş yaptım sonuç kocaman bir 0 mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbengünaydın hanımlar...
malum tartılmamaya çalışıyorum. ama dayanamadımevdeki tartım doktorla aynı çıkartmıyor beni ama evdeki tartıma göre 15 günde 1,400gr vermişim. bana öyle gelmiyor ama tartı öyle diyor. bu arada hala hastalanmadımklava: metabolizmamın yanısıra vücut floram da darmadağın klava:
allahımm ben ne zaman düzeleceğim! mafoldumben
Geçmiş olsun canım salgın galiba aynı Bonusum gibi olmuşsunkafamçokkarıştı
bende tartıldım ve 0.300 grm almışım
an azındn fazla hasasız kapattım bu haftayıı
off allahımm offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?