yağmurgözlü,geçmiş olsun..
Günaydın..
Kilom aynı...
Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum..
100 dk.yürüyüş..
günaydın canım hadi ben buz gibi havada sabahın kör vaktinde duraklarda otobüs beklerken üşüdüm sana noldu kıs ayy etlerim kesiliyor sankim boğazım ayrı bir felaket burnumun vanası tutmuyor kendi bildiğince akıyor evimde olmak istiyorum sıcak su torbamı alıp vurup kafayı yatmak istiyorum boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileGünaydınnn :))
Yağmurum gözüm geçmiş olsun bende ses falan gitti ne zaman gelcek belli değil :roflol:
Citol o izleyemdiğim iğrenç videon için merci guzum bunlar sana yol su olarak geri dönecek aklinialirimsmile
Tursari :1hug:
Dün annemdeydim bütün gün yattım desem yalan olmaz...giderayak biraz ütü neyin yaptım kadına faydam dokunsun diye -tatlicadiarzu-
Sabah 2 dilim ekmek biraz menemen...
Öğlen çorba ve karnıbahar...ve ne gereği varsa 2 tane kurabiye...
Akşam...yemek yiyemedim yeşil çayla kurabiye yidim yine...kaydirigubbakcemile
Yatarkende acıktım biraz peynir yedim üstünede çikolata yedim...pişman bir şekilde yattım...
Citol yaz bebem 86.4....hihoyyyt
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
çok teşekkür ederim canım noldu bize bu hafta yaa kimse kg verememişohaoldumsmile
citol nen nereye kayboldun hani öğlene kadar liste bitçekti pehhhhlmaz:
Karne almaya mı gittin yoksa kızkaydirigubbakcemile3
2 dilim çavdar ekmeği biraz beyaz penir birazda köy peyniri yedim...
Göz muaynesine gidiyorum şimdi ordanda okula falan filan :)))
Herkeşlere kolay gelsin...buyrunnnnnnnnn
Tatlımm bidenemmm gidiyorum ben bi öpim dedim aklinialirimsmile Şeniz Şeniz Şeniz
çok teşekkür ederim canım noldu bize bu hafta yaa kimse kg verememişohaoldumsmile
geç kaldım di mi? 84.8 dim 82.6 oldum =2.2 kg verdim. işim çok şimdi sonra gelip okuycam.. sevgiler..
canımcımm süpersin afferin kızz sana beni solladınn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisGünaydınnn :))
Yağmurum gözüm geçmiş olsun bende ses falan gitti ne zaman gelcek belli değil :roflol:
Citol o izleyemdiğim iğrenç videon için merci guzum bunlar sana yol su olarak geri dönecek aklinialirimsmile
Tursari :1hug:
Dün annemdeydim bütün gün yattım desem yalan olmaz...giderayak biraz ütü neyin yaptım kadına faydam dokunsun diye -tatlicadiarzu-
Sabah 2 dilim ekmek biraz menemen...
Öğlen çorba ve karnıbahar...ve ne gereği varsa 2 tane kurabiye...
Akşam...yemek yiyemedim yeşil çayla kurabiye yidim yine...kaydirigubbakcemile
Yatarkende acıktım biraz peynir yedim üstünede çikolata yedim...pişman bir şekilde yattım...
Citol yaz bebem 86.4....hihoyyyt
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
sanada hayırlı cumalar canım olumunekankayizsmile güzel paylaşımın içinde ayrıca teşekkürler opuyorumnanaktan bu arada geçmişler olsun benim ve oğlumunda gribi yeniden nüksetti anlamadım bütün hafta ilaç kullandım ama banamısın demedi :gitmeçok teşekkür ederim canım noldu bize bu hafta yaa kimse kg verememişohaoldumsmile
allah iyiliğini versinn gıı daha ne istiyon verdin ya sen ona bak ya bide veremeseydinnn olumunekankayizsmileaaaa oldu mu şimdi ben verdim 15 günde kosskoooocaaaaa 1,400 gram. istirham edeceğim yağmurgözlüü hanımm :dilcikar:
efferimm gııı sarkık markık dedin bozdun moralini ama bak verdin gene kiloları alkisalkisalkisalkisalkisalkisgeç kaldım di mi? 84.8 dim 82.6 oldum =2.2 kg verdim. işim çok şimdi sonra gelip okuycam.. sevgiler..
yenoşş iyi temennilerine bayılıyorumm inşallah hepimiz verelim bi 5 10 kilo sırnaşık şeyÖffff sorma, böyle olunca tüm inancım,gücüm ve hevesim yitip gidiyo..
Nasıl olsa veremedim diyip,patlayıncaya kadar yiyesim geliyor..
Tamam hafta içi doğum günü nedeniyle bir dilim pasta,poaça yedim..
Olsun yani onun dışında 1200 kaloriyi geçmemeye çalıştım..
Neyse umarım haftaya veririz şöyle bi 5-10 kilo..kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?