Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

citol sakın yeme canım heleki bu saatte bende bir elimde rezene çayı sehpada bekleyen yeşil çay oyalanıyorum eşim hepsini içecekmisin diyor yok seyredeceğim heralde içeceğim kendisi bir ekmek yedi yemekte yinede incecik kahretsin bu kilolara

citol,
tursari'nin neti bozukmuş..Bir kaç hafta aynı geçicekmişsin..

Beni listeden çıkarmayın lütfen diyo..:):)

tebrikler nevra bende kota sınırlaması var annem ve kardeşim fena kapıştılar annemde modemi aldı ikna edene kadar idare edin beni k,lo 88 citol ölçü karşılaştırması ne oldu çook merak ediyorum bana özelden mesaj atabilirmisin zor yazıyorum çünkü geriye dönük bakamam sanırım

Nevra tebrik ederim darısı başımıza.
kızlar düşünebiliyor musunuz hepimiz seneye 38 beden olmuşuz düşünmesi bile harika.
ben diyet yapmadığım için yediklerimi yazmıyorum.pazar başlarım inşallah o yüzden beni bu hafta da es geçin.
bişi sorcam elma diyeti kışın zor olmuyor mu çünkü tadı az yeşil elma bulmak zor.bulsak da benim dişler ekşi elma yemeye dayanamazlar sanırım ne dersiniz bizim grupta bu diyeti deneyen var mı

canım ben böyle diyetleri hiç uygulamıyorum çünki diyet psikolojisine dayanamıyorum en başta hadi diyelim dayandım yaşasın 3-5 kilo verdim diyip diyeti bıraktığım anda fazlasıyla alıyorum o yüzden ben bakmadım bile

yaaa kızlar ben çatlayacağım çok kötü kabızım yapmadığım kalmadı çok rahatsızım birde canım da sıkılıyor şimdi yarın 1 gr bile değişmiyecek offffffff offfffffff

ekemk arası nasıll zeytin peynir yiyesim varr
kendimii mutfak penceremin önünde dolaşan kediler gibi hissettimmmm
kahve yaptım elime onunla oyalanıyorum artık

Gectigimiz cumadan ,ptesi kadar bende öyleydim ama kontrolü kaybedip baya baya yedim
Nekadar ilginc bi durum ki hem gec saatlerde yememem gerektigini biliyorum hemde kendime kızakıza yiyorum
Carsamba günü evlilik yıldönümüzdü esim yurt dısında yanımda olamayacagı icin cok üzgündüm belki ondan belki tamamen iradesizlik bilmiyorum
neyseki cabuk toparladim bi ara 90 gördüm delircektim sabaha durum ne olur bilemiyorum
Citol benim pc rahmetli oldu suan cep telefonundan giriyorum suan ki kilom 87

benim pc yine iptal oldu suan cepten giris yaptım onuda beceremedim aynı msj göndermisim özür dilerim

Son düzenleme:
günaydııııııınnlar ben yanlışlıkla erken uyandım da:)) açayım bari dükkanı.

kilom çizelgedeki gibidir efenim. 500 gr mı ne vermiş oluyorum vere vere püüü. neyse bakalım bu hafta daha iyi olur inşallah. ee verdiniz mi kilocuklar bakalım huu

günaydınn hanımlarr...opuyorumnanaktan
bende dijital tartı yok baskül de zaten eksik tartıyo 3 4 kilo o yüzden beni yine 101 yaz çitolcüm en kısa zamanda dijital tartı alcam inşallah :kedi:

püüüüü ben açıcaktımmm bana komplo haaa alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
500 gr ma püüü mü diyosun ağzını yırtarım bacım valla da yırtarım billa da yırtarım maşallah daha nolsunn aaaaaaaalsanaalsanasmile

:))) kızz sen de dijital alsan sen de vermişindir o kadar. 500 ne bizim kilolarda ya en az 1 gitmesi lazım. bi de ben kaçamak yapmadım, her gün eşşek gibi yürüdüm ona rağmen böyle ondan tüh diyorum. yarın bigün oturduğum yerden, yemek yiyerek 300gr vermişsem yuppii yazarım manyak mı bu dersin diye belirtiyorum:)) çabalarıma az geliyo yoksa şükür.

Günaydın canlarım.
Hayırlı cumalar olsun hepimize
Nevracım tebrikler, darısı başımıza
Bir dijital baskülde ben almalıyım. olmuyor böyle
Kilom 89

günydın kızlar çok kalamıcam malum bugun son günüm iş yerindeki kilo bildirimi için geldim artık burda bi masam yok malum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
pazar günü doktora gittiğimde 104 düm. birde citolcum bu haftadan sonra beni ayın 28 ine kadar izinli saya bilirmisin canım doktor 28 ine gün verdi biliosun ewde tartılmak yasak bizde olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile sizi kocaman öpüyorum hoşçakalınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…