Günaydın diyecem ama geç olucak...:)
O kadar abarttımki yemek işini girip yazmıyorum bile....Karnım hamile gibi oldu şiş ve gergin vs. vs.
Bi yazsam kendimi diyodum belki rahatlarım nereye kadar bu savaş kendimle diyodum kimseye belli etmesemde resmen savaşıyorum kendimle ve yiyeceklerle diyodum ki...
Aslı :)))) gülümsettin ve çok duygulandırdın beni...Eğer bir gün bende beni yazabilirsem ilk önce sizinle paylaşıcam...Daha önce yazmıştım ama içimdeki bu konuya hiç dokunmadım durduğu yerde öylece duruyo...
Öncelikle herkese günaydın. Citolüm yazar mısın canım 68
Sana gelince Bonus hanım. Bundan sonra yok öyle kaçamak falan filan. Hergün düzenli olarak buraya ne yaptığını yazıcan tamam mı? Hergün kontrol edicem bak 2 dakkanı almaz. Sonra yazarız senin hikayeniyerimseniben
Günaydın çıtırlar, nasılsınız,Neşenizin ve sağlığınızın daim olması ümidi ile,
Bugün ben Kayseri'ye gidiyorum.
İnşallah kısmet olursa mmuti ile görüşmeye çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum.
ablacım hayırlı yolculuklar yeğenine mutluluklar diliyorum Allah tamamına erdirsin eğer görüşürseniz mmuti ablacıma selamlaropuyorumnanaktan
ya sanırım dijitallerin pili bitmeye yaıkınn böle yapıyoogünaydın herkeze citol sende kaç yazılı bilnmiyorum ama hafta sonları çünki 123 hata 123.5 olduğum için pazartesiden sonra ancaaldıklarımı veriyorum bıktım artık bütün hafta dikkat ediyorum hafta sonu yine kaçırıp aynı kiloyu alıyorum inşallah bu hafta öyle bişey olmayacak çok sevdiğim simiti bile yarım yiyeceğim pazar sabahı yazın bu kilo ile denizede giremem çünki yediklerim yedikten sonra bende büyük bir üzüntü yarattığı için yemiyeyimde mutlu olayım bari
bugün tartıda 3 sefer farklı çıktım dijital olduğu halde 119 .5 120.5 121 sen en iyisi çitol canım 121 yaz galiba geçen haftada 121 dim
sabahki menü
2 dilim üzeri peynirli kızarmış ekmek ızgarada
5 yeşil zeytin
dom. sal. roka maydonoz
kızımın yumurtasının yarısı
bir bardak süt
olabilir canım çok tandır değiştirmedim birde gelen oyuncak yapıyor benim baskülü birşeyde diyemiyorumya sanırım dijitallerin pili bitmeye yaıkınn böle yapıyoo
tam emin deyilim amaaa
pili bidegiştir istersen
yok yokk ben kararlıyımm
ne gerekiyosa yapıcamm zayıflamak içinn
nereye kadarr böleeee
çaba harçamadan hi,ç bişey elde edemeyizzzz
bunu artık kabullenmekk ve çaba harcamak lazımm
emre halif canım biz seninle 120 lerde takılı kaldık çok sevdik sanki orayı gidemiyoruz başka rakamlara kahretsin ben 110 a bile razıyım boyum çok uzun olduğu için bu kadarda çirkin durmuyor
öylemii nannnCitol nan eclipse çekimleri tamamlanmış aklinialirimsmile
olabilir canım çok tandır değiştirmedim birde gelen oyuncak yapıyor benim baskülü birşeyde diyemiyorum
evet canım bende çok kararlıyım bu sefer senelerdir kilo yüzünden çekmediğim kalmadı bir boğazımı tutamıyorum neden beni mutsuz etsinki et parçası alt tarafı yemem olur biter bakalım inşallah nbu kararlılığım çabuk geçmez akşamdan beri başarı hikayelerini okuyorum acayip gaza geldim bu hafta sonu kaçamakta yok hafta sonu alıyorum hafta başıda onu vermeye uğraşıyorum şimdiye kadar 115 olacaktım 1 aydır böyleyim çünki
milletin çenesindednde bıktım ayyyy hamile kalmadan önce nasılda zayıflamıştın diyor herkez tabiii hergün spora gidiyordum çocuk yoktu günde 5 kapı yapıyordum çok hareketliydim şi,mdi eve hapis oldum hareketde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?