Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
bende 113 çıktımm ohaa çüşşş banaa
moral sıfırr
bugn diaformin( doktor vermişti onu kullandıgım zaman ciddi anlamda iştah azalması uzun süre tokluk hissi oluyor)
başlıcam

sabah 2 dilim kepek ekmek
bir domates
bir salatalık
6 zeytin
kk 1 peynir
tek şekerli çay

Öncelikle herkese günaydın. Citolüm yazar mısın canım 68

Sana gelince Bonus hanım. Bundan sonra yok öyle kaçamak falan filan. Hergün düzenli olarak buraya ne yaptığını yazıcan tamam mı? Hergün kontrol edicem bak 2 dakkanı almaz. Sonra yazarız senin hikayeniyerimseniben

Günaydın çıtırlar, nasılsınız,Neşenizin ve sağlığınızın daim olması ümidi ile,
Bugün ben Kayseri'ye gidiyorum.
ınşallah kısmet olursa mmuti ile görüşmeye çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum.

Tamam bilmiyorumkismile Tatil benim dengemi fena halde bozdu ama dengeyi kuracakta yine benim olumunekankayizsmile

Citol senin oha ve çüşten banada buyur lütfen oha çüşşşş bonus 88.1

günaydın fıstıklar hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
çitolüm ben aynıyım nasıl bir bünyeyse geçen hafta azcık verdi ya bu hafta da verse ölür sanki:jeyyar::jeyyar:
başlangıç...117,1
bu hafta...108,1

ya kızlar offfffffffffff hatta püfsssssssssss allahım ya regl olmuşum malum günüm ve tam 122 kilo çıktım tartıda intihar etmek istiyorum ya intiharrrrrrrrrrrrrrrr allahım ya kızlar birşeyler yapalım ne olur yardımmmmmmmmmmsenağlama senağlama senağlama

citol aplam yaz listeye acı gerçek yüzüme vursunnnnnnnnn

ablacım hayırlı yolculuklar yeğenine mutluluklar diliyorum Allah tamamına erdirsin eğer görüşürseniz mmuti ablacıma selamlaropuyorumnanaktan

günaydın herkeze citol sende kaç yazılı bilnmiyorum ama hafta sonları çünki 123 hata 123.5 olduğum için pazartesiden sonra ancaaldıklarımı veriyorum bıktım artık bütün hafta dikkat ediyorum hafta sonu yine kaçırıp aynı kiloyu alıyorum inşallah bu hafta öyle bişey olmayacak çok sevdiğim simiti bile yarım yiyeceğim pazar sabahı yazın bu kilo ile denizede giremem çünki yediklerim yedikten sonra bende büyük bir üzüntü yarattığı için yemiyeyimde mutlu olayım bari
bugün tartıda 3 sefer farklı çıktım dijital olduğu halde 119 .5 120.5 121 sen en iyisi çitol canım 121 yaz galiba geçen haftada 121 dim
sabahki menü
2 dilim üzeri peynirli kızarmış ekmek ızgarada
5 yeşil zeytin
dom. sal. roka maydonoz
kızımın yumurtasının yarısı
bir bardak süt

emre halif canım biz seninle 120 lerde takılı kaldık çok sevdik sanki orayı gidemiyoruz başka rakamlara kahretsin ben 110 a bile razıyım boyum çok uzun olduğu için bu kadarda çirkin durmuyor

ya sanırım dijitallerin pili bitmeye yaıkınn böle yapıyoo
tam emin deyilim amaaa
pili bidegiştir istersen

emrah elif :mymeka: oymim kız gözünü bi kaç gün sonra iner şişin ne intiharı laa alsanaalsanasmile etseydim ben ederdim emme etmiyom :jeyyar:

yok yokk ben kararlıyımm
ne gerekiyosa yapıcamm zayıflamak içinn
nereye kadarr böleeee
çaba harçamadan hi,ç bişey elde edemeyizzzz
bunu artık kabullenmekk ve çaba harcamak lazımm

ya sanırım dijitallerin pili bitmeye yaıkınn böle yapıyoo
tam emin deyilim amaaa
pili bidegiştir istersen
olabilir canım çok tandır değiştirmedim birde gelen oyuncak yapıyor benim baskülü birşeyde diyemiyorum
yok yokk ben kararlıyımm
ne gerekiyosa yapıcamm zayıflamak içinn
nereye kadarr böleeee
çaba harçamadan hi,ç bişey elde edemeyizzzz
bunu artık kabullenmekk ve çaba harcamak lazımm

evet canım bende çok kararlıyım bu sefer senelerdir kilo yüzünden çekmediğim kalmadı bir boğazımı tutamıyorum neden beni mutsuz etsinki et parçası alt tarafı yemem olur biter bakalım inşallah nbu kararlılığım çabuk geçmez akşamdan beri başarı hikayelerini okuyorum acayip gaza geldim bu hafta sonu kaçamakta yok hafta sonu alıyorum hafta başıda onu vermeye uğraşıyorum şimdiye kadar 115 olacaktım 1 aydır böyleyim çünki
milletin çenesindednde bıktım ayyyy hamile kalmadan önce nasılda zayıflamıştın diyor herkez tabiii hergün spora gidiyordum çocuk yoktu günde 5 kapı yapıyordum çok hareketliydim şi,mdi eve hapis oldum hareketde yok

günaydın kızlar bende şimdi tartıldım biliyosunuz 89 olmuştum diyetimin 5. inci günündeyim ve 88.300 gösteriyo tartım yani 700 gr vermişim neyse haftaya cumaya kadar çizelgedeki kiloma geri dönerim daha kahvaltımı bile yapmadım sonra görüşürüzzemuszemuszemuszemus

emre halif canım biz seninle 120 lerde takılı kaldık çok sevdik sanki orayı gidemiyoruz başka rakamlara kahretsin ben 110 a bile razıyım boyum çok uzun olduğu için bu kadarda çirkin durmuyor

aha ablam ah sevmiyorum ya gitmek istiyorum 120 den yaaaaaaaa hep beraber gidelim savaş açıyorummmmmmmmmm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

Citol nan eclipse çekimleri tamamlanmış aklinialirimsmile
öylemii nannn
yeni ay vizyona girmeden çok önce başlamışlardı çekimlere ama
demek bitirmişler
yaza giderim artıkk :asigim:

off ewett ya bendee
inann sıkıntıdan patlıyorumama
kimseye kilo yüzünden diyomurum
cünkü verilecek cvp ları biliyorum

az önce acıktımm
kurum vardı akşamldan kalma
yanına bir küçük sagan cücügü altım bir dilim kepek ekmeklede yedim
ohh çok şükürr
akşam azıtanlardanım bendeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…