kızlarrr selam harika haberlerim var ben hedefi tutturdum 72 idim geçen hafta bu hafta 69.8 im.artık mezunum.......:lepi:
çoook mutluyummmm
sağol yağmurgözlü canım benim...tebriklerrrrrr canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ALLAHım biz bu günleri görecekmiyiz boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
sağol yağmurgözlü canım benim...
ne demek görecekmiyiz tabiki göreceksin tabikiiiii.......
lütfen devam et canım sonunda başarılı olacaksın ve bu sefer biz seni alkışlıyor olacğız...:lepi:
yok yok merak etme gitmem aslında daha da burada olurdum da pek giremiyorum son dönemde ..
kızlarrr selam harika haberlerim var ben hedefi tutturdum 72 idim geçen hafta bu hafta 69.8 im.artık mezunum.......:lepi:
çoook mutluyummmm
süpeeeerrrr alkisalkisalkis maşallah maşallah tü tü tü tebriklerrralkisalkisalkis gidişleri ola da dönüşleri olmayaa darısı bizlere inşallahh:asigim:
vavsssssssss diyorum harikasın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ben de tebrik ederim nevra sağlıkla korursun umarım yeni kilonu.. darısı başımıza:)
süpeeeerrrr alkisalkisalkis maşallah maşallah tü tü tü tebriklerrralkisalkisalkis gidişleri ola da dönüşleri olmayaa darısı bizlere inşallahh:asigim:
çoook mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?