Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 400 lük bi kahvaltı yaptım
arada bir dilim k.e ve 6 zeytinle bir domates ve bir çatal peynir yedim 200
öglen çocuklara tereyagda yumurta kırdım kepek ekmekle az ondan aldım 250
az öncede karnıbaharlı yogurt yedim 400
toplamda 1250

kızlarrr selam harika haberlerim var ben hedefi tutturdum 72 idim geçen hafta bu hafta 69.8 im.artık mezunum.......:lepi:
çoook mutluyummmm

bende yazayım yediklerimi
sabah evden çıkmadan 2 bardak su tiroid ilacı
yolda 4 kuru kayısı
kahvaltı
2 dilim tam bugday ekmeğinden zeytin ezmeli b peynirli tost
şekersiz çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşilçay+papatya karışımı ( ben sade içemiyorum 1 papatya poşet atıyorum 1 dilim limon azcıkta çubuk tarçınla nefis oluyor ağzımın tadını bilirim:kedi:)
öğle
4 kaşık z.yağlı pırasa
1 tabak salata ( yağsız )
1 dilim ekmek ( tam bugday )
ara
1 portakal+2 galeta
akşam
1 kase çorba
kereviz salatası ( yoğurtlu )
1 dilim ekmek
ara
yarım yağlı süt veya meyve hangisini canım isterse şimdiden bilemicem..:)))))

kızlarrr selam harika haberlerim var ben hedefi tutturdum 72 idim geçen hafta bu hafta 69.8 im.artık mezunum.......:lepi:
çoook mutluyummmm

tebriklerrrrrr canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ALLAHım biz bu günleri görecekmiyiz boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

tebriklerrrrrr canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ALLAHım biz bu günleri görecekmiyiz boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
sağol yağmurgözlü canım benim...
ne demek görecekmiyiz tabiki göreceksin tabikiiiii.......
lütfen devam et canım sonunda başarılı olacaksın ve bu sefer biz seni alkışlıyor olacğız...:lepi:

sağol yağmurgözlü canım benim...
ne demek görecekmiyiz tabiki göreceksin tabikiiiii.......
lütfen devam et canım sonunda başarılı olacaksın ve bu sefer biz seni alkışlıyor olacğız...:lepi:

inş canım inşboshayallersmileboshayallersmilemezun oldun diye bizi bırakıp gitme sakın arada uğra özletme kendiniolumunekankayizsmile

yok yok merak etme gitmem aslında daha da burada olurdum da pek giremiyorum son dönemde ..

çoook mutluyummmm

süpeeeerrrr alkisalkisalkis maşallah maşallah tü tü tü tebriklerrralkisalkisalkis gidişleri ola da dönüşleri olmayaa darısı bizlere inşallahh:asigim:

ii akşamlar kızlar giremiyorum pcye girsemde hemen çıkıyorum şu sıralar kızım pek rahat durmuyo beni nette gördümü gelip klavyeye vuruyo tuşlarını oynuyo rahat vermiyo ben bugün sabah kahvaltısında bir elma yedim ve bol bol su içtim
saat 11 gibide 2 dilim kek yedim bir bardak şekersiz çayla şu sıralar evde kek kurabiye eksik olmuyo kızım seviyo anne kek yap deyincede dayanamayıp yapıyorum hazırlardan verme taraftarı değilim bende onları görünce dayanamıyorum
öğleden sonra 4 gibide öğlen çayında bir dilim börek ve küçük bir patates salatası yedim artık akşam yemeyeceğim bugünkiler çok fazla oldu
birazdanda 45 dk yürümeyi düşünüyorum neyse ben çıkayım sonra görüşürük

süpeeeerrrr alkisalkisalkis maşallah maşallah tü tü tü tebriklerrralkisalkisalkis gidişleri ola da dönüşleri olmayaa darısı bizlere inşallahh:asigim:

arkadaşım dünkü yazını azbuçuk okuyabildim kiloların nedeniyle yaşadıklarını ve mutsuzluğunu anlatmışsın bende aynı durumdaydım bebekliğimden itibaren hep kiloluydum arkadaşlarım benimle dalga geçerlerdi okuldayken herkes zayıflamam için söylenirdi ben düzensiz beslendiğim için kiloluydum evlenme aşamasında ve evlilik sonrasında 61 kiloya kadar düştüm düzenli yemek yiyordum doğuma 87 kiloyla girdim ilk 40 gün içinde 76 kiloya kadar düştüm sütün olsun ye denilincede abartarak yedim ve kendime geldiğimde 103 kiloydum uğraşmaktan bıktım ve uğraşmayada devam ediyorum sende başaracaksın sakın üzülme hiçbirşey kafaya takmaya değmez zemuszemuszemuszemus

kızlar birde şu elma diyetini deneyen varmı ben okuyunca yazılanlar gerçekmi diye düşünüyorum denemek istiyorum bilgilerinizi paylaşmanız dileğiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben de işe yaramamıştı nedense. elma yendiği için pek zor olmuyor ama tavsiye de edemem. sağlıklı değil çünkü. bi de güzel kızına da fazla unlu şekerli şeyler yapma ileride sıkıntı çekmesin tatlıya düşkün olmasın

vavsssssssss diyorum harikasın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

ben de tebrik ederim nevra sağlıkla korursun umarım yeni kilonu.. darısı başımıza:)

sağolun kızlar çok sağolun...inşallah sizler de bu yolu başarı ile yürüyeceksiniz azimle kararlılıkla bu iş bitecek...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

nevra73 tebrik ederim

kilolardan nasıl kurtuldun?

anlatırsan bize de motivasyon olabilir bir de ne kadar zamandır rejimdesin ve ne egzersizler yapıyorsun?

nrvracım tatlım kutlarım senı azmıne hayran kaldım:hooray:eskı ve yenı resınlerını eksende gorsek motuvasyonumuz ıçın çok ıyı olura.s

Sabah
Peynir..........................92 cal.
Ekmek........................123 cal.
Zeytin...........................30 cal.
Bal...............................56 cal.

Ara.
Kefir.............................90 cal.
Kahve...........................40 cal.

Öğle
Karnabahar...................187 cal.
Yoğurt..........................126 cal.
Ekmek.........................120 cal.

Ara
Kuru kayısı....................50 cal.

Akşam
Karnabahar....................187 cal.
Yoğurt...........................126 cal.

Toplam..1227 cal.

çoook mutluyummmm

Nevra'cım ne güzel bir haber..Senin adına çok sevindim..Tebrik ederim..alkisalkisalkis

Bizim içinde iyi bir haber oldu demekki isteyince ve sistemli olunca oluyomuş..

Darısı hepimize..

ekemk arası nasıll zeytin peynir yiyesim varr
kendimii mutfak penceremin önünde dolaşan kediler gibi hissettimmmm
kahve yaptım elime onunla oyalanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…