günaydın citol'üm, şu an seni görüyorum
selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama nasıl olduğunu bilmiyorum yeni üye sayılırım
ok sağol 105.7
herkese günaydın.
aslıcım bir çırpıda okudum ,hem üzüldüm hem de kızdım budurumu hrs yapıp diyet ve spora yüklenmelisin 5 kilo versen motive olursun.
bende bişi anladım evde diyet olmuyo iş başlasın yürüyerek gidip geleceğim ve kilolarım da tıkır tıkır gidecekler.
citol nerelerdesin göremiyorum seni bu aralar.
aglayarak okudum yazınıı ......................:teselli:
inşallah yaa şu anda hele de 1 ayda 5 kilo benim için hayal artık :çok üzgünüm:
kurban olurummm olumunekankayizsmile a.s.
Ooohhh derin'ciğime afiyet olsun,süt olsun..:roflol::roflol:
selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama nasıl olduğunu bilmiyorum yeni üye sayılırım
ne aptalım bendee
104 e kadar düşmüşken
nasıl yeniden cozuttumm
off
ama yazın kendime getirdi benii
sanırım daha dikkatli olucammŞeniz
selam
kahvaltım
3 kaşık lor peyniri 2 tane çarliston biber 1 domates 1 salatalık 2 brd tek şekerli cay
yarım pakette diet bisküvi ile
çokmu olmuş ne :kedi:
Aslı :)))) gülümsettin ve çok duygulandırdın beni...Eğer bir gün bende beni yazabilirsem ilk önce sizinle paylaşıcam...Daha önce yazmıştım ama içimdeki bu konuya hiç dokunmadım durduğu yerde öylece duruyo...
Seni çok iyi anladım,düzene boyun eğmekde kızdırıyo diimi seni..
Aynen bende işte...Hep eleştirirdim,halada kızarım,her sohbette diyet ve kıyafetten söz edilmesine,ama gel görki..böyle bir topiğe yazıyorum..:1no2:
Canım, umarım kazanırsın ege'yi süper olur ya..Benim için zor sanırsam..Birde evde kalmak benim öz güvenimide sildi süpürdü..
Yeğenimde ege gıdadan mezun..Tarım işlerinde memur..
Diğer hususa gelince,herşeyi oluruna bırak..yalnızlıktan korkma annen var ya,yeter o..:teselli:
boyfriend'ine istersen kartvizitimi yollıyayım..yakınimdir diye not düşeyim..:roflol::roflol:
:))))))) tamam korkutalım biraz:)
senin için nie zor olsunmuş bakiim ben seni gaza getircemalkisalkisalkis Çok üzgünüm çoook ben bu sene öylesine bi sistem nasılmış diye giriyom. bi arkadaşa bakıp çıkıcam:) hazırlanırsam seneye olması lazım çünkü sayısal altyapısı yok bende. biraz senin kömür gözlü büyüsün bence sen yaparsın bişeyleryerimseniben
bonus hoşgeldin nerelerdesiiinnn neyle şişiriyon sen bakiim kendini o kaa:umursamaz:
dilenci lınkındekı fermuardan buralardada satılırmıkı benım herifede bundan gerek:roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?