Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama nasıl olduğunu bilmiyorum yeni üye sayılırım

listemiz var bi tane
orda niclerimiz ve kilolarımız yazıyor
sonra her cuma tarlılıp kilomuzu burda bildiriyoruz
bende yeni kilomuzu listeye geçip
kim nekadar vermiş diye yazıyorum
paylaşımda bulunuyoruzz
ne yedik ne içtik
neler yaptıkk
işte ölee
kilonu sölersen yazayım senide buraya

inşallah yaa şu anda hele de 1 ayda 5 kilo benim için hayal artık :çok üzgünüm:

aglayarak okudum yazınıı ......................:teselli:

kurban olurummm olumunekankayizsmile a.s.

inşallah yaa şu anda hele de 1 ayda 5 kilo benim için hayal artık :çok üzgünüm:

kurban olurummm olumunekankayizsmile a.s.

ne aptalım bendee
104 e kadar düşmüşken
nasıl yeniden cozuttumm
off
ama yazın kendime getirdi benii
sanırım daha dikkatli olucammŞeniz

Ooohhh derin'ciğime afiyet olsun,süt olsun..:roflol::roflol:

sağol hemeşerim şimdi nereden diyeceksin canım bende izmir doğumluyum ayvalıkta oturuyorum ama babam emekli polis ilk tayini izmirmiş.

canım yeni doğum yaptığımda süt olsun diye neler yedirdiler bana tabiki doğumdan sonra 6 kilo aldım sonuçta ben kilo aldım ama bebeğim emmedi memeye gelince kıyameti koparıyordu

bugün kahvaltıda yediklerim
2 dlim çavdar ekmeği üzeri peynirli ızgarada kızarmış ekmek
domates salatalık roka maydonoz
1 bardak süt
5 yeşil zeytin
öğleye pırasa pişiyor kıymalı yanında bir dilim ekmek ile yoğurt yerim

selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama nasıl olduğunu bilmiyorum yeni üye sayılırım

Hoşgeldin aramıza..a.s.

ne aptalım bendee
104 e kadar düşmüşken
nasıl yeniden cozuttumm
off
ama yazın kendime getirdi benii
sanırım daha dikkatli olucammŞeniz

citol'cüm üzme kendini,hafta başından beri dikkat ediyorum bugün tartıldım 90.5 kiloyum..
Tatilde çok abartmadım inan,sadece insan gibi yedim..Demekki bir ileri iki geri gidicek..
Sadece yürüyüş falan yapamadım...

Günaydın diyecem ama geç olucak...:)

O kadar abarttımki yemek işini girip yazmıyorum bile....Karnım hamile gibi oldu şiş ve gergin vs. vs.

Bi yazsam kendimi diyodum belki rahatlarım nereye kadar bu savaş kendimle diyodum kimseye belli etmesemde resmen savaşıyorum kendimle ve yiyeceklerle diyodum ki...

Aslı :)))) gülümsettin ve çok duygulandırdın beni...Eğer bir gün bende beni yazabilirsem ilk önce sizinle paylaşıcam...Daha önce yazmıştım ama içimdeki bu konuya hiç dokunmadım durduğu yerde öylece duruyo...

selam
kahvaltım
3 kaşık lor peyniri 2 tane çarliston biber 1 domates 1 salatalık 2 brd tek şekerli cay
yarım pakette diet bisküvi ile
çokmu olmuş ne :kedi:

selam
kahvaltım
3 kaşık lor peyniri 2 tane çarliston biber 1 domates 1 salatalık 2 brd tek şekerli cay
yarım pakette diet bisküvi ile
çokmu olmuş ne :kedi:

Afiyet olsun..

Bu kadarınıda yemiyelimmi canım.:1closedeyes:.Hiçde çok diil..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeslere günaydınnnnnnnnnn

üzügün arkadaşlarımın üzüntüsünü paylaşıyorum ve hırsa davet ediyorum kıyamam ben onlara seviyorum hepiniziiiiiiiiiiii

sabak kahvaltı iki dilim kepek ekmekli peynirli sandviç 171 kcal

ara bir simit 240 kcal

sankim çok olmuş ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

:))))))) tamam korkutalım biraz:)

senin için nie zor olsunmuş bakiim ben seni gaza getircemalkisalkisalkis Çok üzgünüm çoook ben bu sene öylesine bi sistem nasılmış diye giriyom. bi arkadaşa bakıp çıkıcam:) hazırlanırsam seneye olması lazım çünkü sayısal altyapısı yok bende. biraz senin kömür gözlü büyüsün bence sen yaparsın bişeyleryerimseniben

bonus hoşgeldin nerelerdesiiinnn neyle şişiriyon sen bakiim kendini o kaa:umursamaz:

asıl sana anaaaaakaydirigubbakcemile3 kız 10 dk dan önce mesaj atılmıyomuş senin gönderdiğini görmeden attım o mesajı aklinialirimsmile bilgisayar başından kalkcaktım da cevap vermemiş gibi olmasın diyekaydirigubbakcemile geç de olsa cevap verdim ama şekerim görünce :tomato::icecream::asigim:

ay anladım zaten kusura bakma:)) 50 kere yolladım o ne öyle yaa hele en son diyo ki 1 sn daha bekleyin:) oyaladım cnm affet:kedi: öpüyorum senia.s. Şeniz

hooop tiri ninaaaay naaaaayy nay nay ninaaay noommm zemuszemus:icecream:zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…