eline sağlık çitocüm. yalnız bizim topiğin mezunları diğerlerinden ayrı kutlanmalı biz öyle iki yıllı değil, lisans artı yüksek artı doktora yapıyoruz da öyle mezun oluyoruz burda, tee kaçlı kilolardan düşüyoruz de mi ama:)) çalsın davullarrrr:)
hiç gülecegim yok tu nann
:roflol: haklısın vallaa
helee benn derin ve emrahelif yurtdışı prof. doçentlikhiç kolay deyil
günaydııııııınnlar ben yanlışlıkla erken uyandım da:)) açayım bari dükkanı.
kilom çizelgedeki gibidir efenim. 500 gr mı ne vermiş oluyorum vere vere püüü. neyse bakalım bu hafta daha iyi olur inşallah. ee verdiniz mi kilocuklar bakalım huu
herkese günaydın
citol ben bu hafta 2 kilo verdim :teytey:
günaydın hanımlarrr
nevraa mezun olmuşsun geri dönmezsin dilerim.. çok sevindim...
sizler nasılsınız hanımlar???
Günaydın çıtırlar, nasılsınız,Neşenizin ve sağlığınızın daim olması ümidi ile,
Bugün ben Kayseri'ye gidiyorum.
İnşallah kısmet olursa mmuti ile görüşmeye çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum.
ya kızlar offfffffffffff hatta püfsssssssssss allahım ya regl olmuşum malum günüm ve tam 122 kilo çıktım tartıda intihar etmek istiyorum ya intiharrrrrrrrrrrrrrrr allahım ya kızlar birşeyler yapalım ne olur yardımmmmmmmmmmsenağlama senağlama senağlama
citol aplam yaz listeye acı gerçek yüzüme vursunnnnnnnnn
günaydın herkeze citol sende kaç yazılı bilnmiyorum ama hafta sonları çünki 123 hata 123.5 olduğum için pazartesiden sonra ancaaldıklarımı veriyorum bıktım artık bütün hafta dikkat ediyorum hafta sonu yine kaçırıp aynı kiloyu alıyorum inşallah bu hafta öyle bişey olmayacak çok sevdiğim simiti bile yarım yiyeceğim pazar sabahı yazın bu kilo ile denizede giremem çünki yediklerim yedikten sonra bende büyük bir üzüntü yarattığı için yemiyeyimde mutlu olayım bari
bugün tartıda 3 sefer farklı çıktım dijital olduğu halde 119 .5 120.5 121 sen en iyisi çitol canım 121 yaz galiba geçen haftada 121 dim
sabahki menü
2 dilim üzeri peynirli kızarmış ekmek ızgarada
5 yeşil zeytin
dom. sal. roka maydonoz
kızımın yumurtasının yarısı
bir bardak süt
eline sağlık çitolcüm. yalnız bizim topiğin mezunları diğerlerinden ayrı kutlanmalı biz öyle iki yıllık değil, lisans artı yüksek artı doktora yapıyoruz da öyle mezun oluyoruz burda, tee kaçlı kilolardan düşüyoruz de mi ama:)) çalsın davullarrrr:)
LCW'den bir pantolon aldım geçenlerde..44 beden..Zorladım kendimi giymek için..
Yanlız tüm edep yerlerim ortaya çıktı..:roflol::roflol:
Ama yinede aldım çünkü çok beğendim modelini..Şimdi onun içine girmeye çalışıcam bir kaç hafta..
belkide oğlumun doğum gününde giyer, fotoyu yayınlarım burda..
Akşam seçil'le konuştuk kilo verdiğini söylemişti..Ama yazmamış buraya..80 küsur bişey demişti..
Funda Arar,haberin varmı..dinliyorum ne güzel söylüyor hatun..Özlemişim..
dilencii,Olgun Şimşek de ne güzel ve ne duygulu türkü söylüyomuş..Bilmiyodum akşam eşim dinletti bayıldım..
yenacım ben saydırırım saydırmasına da.. ben her zaman insanları istedikleri konuda motive edebilen biriyim genelde. yani sırf kilo değil. hatta ben kilo veremesem de gazlarım:) ama şimdi ben veriyom da konuşuyorum gibi olur diye pek bişey demiyorum ukala insanlardan nefret ederim öyle de görünmek istemem. ayrıca da herkesin ailesi çocuğu ev işi falan var ben bu yenecek derim evde onu yerim motive olmam daha kolaydır biliyorum yani başkalarının yerinde olsam daha az giderdi ama sanırım yine de giderdi. önemli olan istikrar...
yoğurt diyeti
Birinci gün
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, şekersiz çay
.
Öğlen: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Saat 17: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 kuru erik.
2., 3., 4. ve 5. günler
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, 1 yemek kaşığı yulaf (tahıl), şekersiz çay.
Öglen: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası, meyve.
Saat 17: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: Balık, karışık salata (10 gr sıvı yağ ve limon sosuyla),
1 sandviç ekmeği (kepekli).
portakal suyu
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 kuru erik.
kızlar ben bugünden itibaren bunu yapıyorum. sekseni bi kırmak istiyorum haftaya 70 li olsun artık acayip sıkı tuttuğum halde çok zor gidiyo da bu aralar. du bakalım bu yararsa söylerim.
Ya evet aslında..Evli barklı vede çocuklu vede ev hanımı olunca,inan çok zor oluyor..
Çünkü çocuklara muhakak değişik yemekler hazırlamak gerkiyor..
Zor yani,ama bahane diil isteyince olur..:)
Kapalıçarşıyı izlemiyorum ben..Orda söylüyomuş..Birde Nejat İşler vardı ordan ama atılmış diziden diimi.?.
Fikret Kuşkan ve Nejat İşler'i severim ben..
5 gün uzun diilmi ya..?
Bittimi sınavların.??
ne sınavı yenaaaaa aşk olsun dedim ya hepsini verdim bana bisiklet alın diye ortalığı velveleye verdim tatil bitti asıl tatilll:) pazartesi okul var.
3 gün de yapabilirim böyle şeyleri uzatmayı sev miyorum ama baktım gidiyo valla o zaman 5 yapabilirim yapmışkenkafamçokkarıştı
ne sınavı yenaaaaa aşk olsun dedim ya hepsini verdim bana bisiklet alın diye ortalığı velveleye verdim tatil bitti asıl tatilll:) pazartesi okul var.
3 gün de yapabilirim böyle şeyleri uzatmayı sev miyorum ama baktım gidiyo valla o zaman 5 yapabilirim yapmışkenkafamçokkarıştı
canım bu yoğurt diyeti çok zor olmalı sürekli aç kalacan demek bence 5 günde çok uzun dikkat et yaaa zayıflayalım ama sağlıktanda olmayalım
5 verilmez artıkın obez değilim yayoğurdu ben tatlandırıcılı yiyorum bazı öğünler tarçın atıyorum meyveyi doğruyorum derken gidiyor yoksa ben de yoğurdu anca iskenderde yerdim pek sevmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?