Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gec kaldım cıtolum kusura bakma ama haberler ıyı bugun tam 100.350 geldım.tekrar ozur dılerım.
hepınızı sevıyorum.öpüldünüz.

ahahaha:)) kulaklarım pıt pıt atıyodu ondan demekki :) sen de bi 7-8 kg versen obez olmıycan çok değil ki. afiyet olsun canımyerimseniben

ahhh canım banada yetmez ama nayapıcan 120 kiloluk hatuna bir elma ne dirki mecburiyetten bende spagetti yaptım yağsız acık peynirli onu yedim
derinnnn boyun kaç kız merak ettim
canım 1 78 şimdi emrahelife 110 olsam yeter dedim ondanmı canımm merak ettin boyum uzun olduğu için 110 balık etli oluyorum herşeyi giyiebiliyorum yine hele 100de manken gibi oluyorum 2 sene önce 103 e düşmüştüm herkez kızıyordu bana zayıfla diyenler yeter artık hastalanacaksın diye
tmm kilonu yazarsan cnm daha iyi olur
derinin boyuda 1.78 sanırım
boylu poslu gacı anlıcannn
ahh canım boyumdan memnunumda kilo olmasa zaten hamile kaldoığımdada hiç belli olmadı doğuma gittiğimde hastaneye siz hamilemisiniz hayret dediler
hiç gülecegim yok tu nann
:roflol: haklısın vallaa
helee benn derin ve emrahelif yurtdışı prof. doçentlik hiç kolay deyil

:roflol::roflol::roflol: öldüm gülmekten bu sinirle iyi geldi kızıma salıncak kurduk evin orta yerine yine uyutamıyoruz ne yapsak uyumuyor bu kızzzzzz bayıltacak beni salıncağın içinde ters dönüyor sürekli hadi çitol emrahelif bugünden itibaren bozmak yok sözmüüzemuszemus:lepi:

bu hafta 1 kılo vermemı sevgılı kocacıgıma borcluyum.kendılerını gecen gun sozlerıyle canımı acıtmıstıya.ama kızlar cok hırslandım.o sozlerı ona yedırecegım.
demek kılo alırken masrafım kılo vermek ıcınde masrafım.
ondan hıc bırsey ıstemeden kendı cabamla verecem kılo oda gorecek.
ona bu sefer rejımde oldugumuda soylemıyorum.

bursa16 nerdesin arkadaşım merak ettim seni
şimalcıgım bugun bıraz hastayım.sabah cocuklar okula gıdınce bıraz yattım.esım cuma namazından sonrada eve yemege gelecek dıye yemeklerımı yaptım.pc acmaya fırsat bulamadım ama aklım hep sızdeydı yoklugumu farkettıgın ıcın sagol.olumunekankayizsmile
hoşgeldin tebriklerr ablacımm

tesekkur ederım dılencım.senın şuankı kılona dogru yala cıktım hadı hayırlısı.kaydirigubbakcemile3

dılencı,namem,nur,yagmurgozlu,yenacım hadı kızlar.altın gunu yapıyoruz bu hafta en cok kım kılo verdıyse altın onun olsun :roflol::roflol:

diger sayfalarda güzel seslerden bahsedilmiş kızlar sıze sesımı dınletmek isterdim.burda övünmek gibi olmasin ama bır cevher var.okul zamanında hep sahneye cıkardım muzık ogretmenım konservatuar hocalarına benı dınletmıs.cok yalvardılar yetıstırelım dedıler.ama benım baba imam nasıl boyle seye izin versin.
bende bazen cok sevgılı kocama konserler verıyorum.kendı capımda işte.

kızlar ve citol hanım bende 10 gündür felan burayı takip ediyorum malum emziriyorum bebş var ama gece yemeğini kestim şekeri kestim süt olsun die şekeri basıyodum ya genede süt müt olmadı boşa kilo aldım yani bide suyu ihmal etmiyorum ve sıcak içmeye çalışıyorum bunlarla 300 gr verdim 105.1 düm bugün 104.8 im eh başlangıç için fena değil benide yazarmısınız listeye

yazdım cnmm

varyaa hiçde sevmem arkada oturmayı
her zaman hep en önlere otururdum
ama iştee yemeyi gördügüm zamann
zihnime hükmedemiyorum bunu anladım
o anda her şeyi unutuyorum
kilolarımı
içene giremedigim güzel kıyafetleri
etrafın sözlerini

sorunum bu
karnım doyduktan sornaa nedense hepsi birden beliri veriyorrrr sempatiksalakcinni

dılencı,namem,nur,yagmurgozlu,yenacım hadı kızlar.altın gunu yapıyoruz bu hafta en cok kım kılo verdıyse altın onun olsun :roflol::roflol:
esas altını kilo veremeyenlere verelim biz zaten ödülümüzü alıyoruz be yavv:1rolleyes:
şu türk filmlerinde sahnelerden alırlar ya esas kadını artık benim sanatçım olacaksın bana dans edeceksin diye:) öyle bişey geldi gözümün önüne:) youtube a bi ekle de dinleyelim yüzünü eklemezsin. merak ettm valla:)

canım iştah kapatıcı şeyler denesen bir psikolğa gitsen ya da ne bileyim koca bir leğeni hıyar domates meyveyle doldur masada dursun acıktıkça patlyana kadar ye hem aç gezmezsin hem de şimdikinden az kalori alırsın. kilo verdilçe de hırslanırsın ve hükmetmeye başlarsın belki?

fıstıklar bugün yoğundum pek fazla katılamadım sadece okuyabildim yazdıklarınızı...

işyeri cuma günü hiç çekilmiyor ctesi çalışmıyoruz diye yoğunluk artıyor...

bugünki menümü yazıp kaçıyorum..

herkese iyi haftasonları iyi tatiller...

sabah tiroid ilacı su

yolda0,5 lt su ( içim yanmış ):..)))))
4 kuru kayısı
kahvaltı
2 dilim ekmek+1 dilim peynir+5 yeşilzeytin+şekersiz çay
ara
yeşilçay
öğle
1 kase çorba
1 kase kereviz salatası ( yoğurtlu )
1 dilim ekmek
ara
1 elma+yeşilçay
akşam
bezelye yemeği var evde yanına ne yaparım bilmiyorum eve gidince belli olcek:)))))

İyi hadi işe yaramış..a.sDevamı gelir inşallah..

Aaaaaa çok merak ettim..Aynı şehirde olsaydık ne güzel toplaşırdık sen bize şarkı söylerdin efkar dağıtırdık..Sonra bi güzel yer içerdik deeeermişim..
:roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hehehe benimde aklıma o geldi..Kadınım benim..birde kadir inanır çok söyler diimi,yavrum yada küçüğüm..
ya benimsin ya toprağın..
:roflol::roflol:

Sabah
Peynir bir kk.
Zeytin beş adet
iki dilim kepek ekmek
Bal bir çay kaşığı

Ara
Portakal

Öğle
5 kaşık nohut yemeği
2 kaşık pilav
Salata
Kahve

Akşam
5 kaşık nohut

Ara
3 kuru kayısı

Öğle yemeği yedikten sonra doymadım,kesmedi beni,nasıl yiyesim var...
Elimde kaşık tencerenin başında bekliyorum..Allahım nasıl bi savaş verdim..:) Sonra bir-iki nohut aldım attım ağzıma..

Kendime türk kahvesi yaptım içtim..Aferin dedim kendime..Çok iyi yaptın Nilüfer yakışanı yaptın..
Yürü be,kim tutar seni..
:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…