İnan bende dün onu geçirdim aklımdan..
dilencii,artık obez diil sadece hafif toplu diye..:):)
Sonrada gıcık şey dedim..İçimden ama,duymadın diimi..:):)
Bende çıkayım,yimağımı yiyeyim..Miisss gibi nohut var,salata ve iki kaşık pilav eşliğinde lüpleteyim..cokacimcoook
gec kaldım cıtolum kusura bakma ama haberler ıyı bugun tam 100.350 geldım.tekrar ozur dılerım.
hepınızı sevıyorum.öpüldünüz.
ahhh canım banada yetmez ama nayapıcan 120 kiloluk hatuna bir elma ne dirki mecburiyetten bende spagetti yaptım yağsız acık peynirli onu yedimewet ama ben açıktımm
eger beklersemm
öglenn 12 yi
birbütün ekemegi otutu yerdim
bunu biliyorum
bir meyve ban aslaara ögün olamazz
daha çok mide kazıntısı yapıyor bende
hatta tok karnıma bile elma yemeye korkuyorum
canım 1 78 şimdi emrahelife 110 olsam yeter dedim ondanmı canımm merak ettin boyum uzun olduğu için 110 balık etli oluyorum herşeyi giyiebiliyorum yine hele 100de manken gibi oluyorum 2 sene önce 103 e düşmüştüm herkez kızıyordu bana zayıfla diyenler yeter artık hastalanacaksın diyederinnnn boyun kaç kız merak ettim
ahh canım boyumdan memnunumda kilo olmasa zaten hamile kaldoığımdada hiç belli olmadı doğuma gittiğimde hastaneye siz hamilemisiniz hayret dedilertmm kilonu yazarsan cnm daha iyi olur
derinin boyuda 1.78 sanırım
boylu poslu gacı anlıcannn
hiç gülecegim yok tu nann
:roflol: haklısın vallaa
helee benn derin ve emrahelif yurtdışı prof. doçentlikhiç kolay deyil
şimalcıgım bugun bıraz hastayım.sabah cocuklar okula gıdınce bıraz yattım.esım cuma namazından sonrada eve yemege gelecek dıye yemeklerımı yaptım.pc acmaya fırsat bulamadım ama aklım hep sızdeydı yoklugumu farkettıgın ıcın sagol.olumunekankayizsmilebursa16 nerdesin arkadaşım merak ettim seni
hoşgeldin tebriklerr ablacımm
dılencı,namem,nur,yagmurgozlu,yenacım hadı kızlar.altın gunu yapıyoruz bu hafta en cok kım kılo verdıyse altın onun olsun :roflol::roflol:
dılencı,namem,nur,yagmurgozlu,yenacım hadı kızlar.altın gunu yapıyoruz bu hafta en cok kım kılo verdıyse altın onun olsun :roflol::roflol:
yazdım cnmmkızlar ve citol hanım bende 10 gündür felan burayı takip ediyorum malum emziriyorum bebş var ama gece yemeğini kestim şekeri kestim süt olsun die şekeri basıyodum ya genede süt müt olmadı boşa kilo aldım yani bide suyu ihmal etmiyorum ve sıcak içmeye çalışıyorum bunlarla 300 gr verdim 105.1 düm bugün 104.8 im eh başlangıç için fena değil benide yazarmısınız listeye
haa şölee güll. valla bi kaç gündür üzülüyorum aslında üzgün olmana ama hiç ses etmiyom azcık kendi külünden doğ bakalım diye yoksa silkelenmicen sen. önce zihninin hazır olması lazım. prof olacak potansiyel var sende ne güzel işte bak:) ama sen dersaneye gönderilip te en arkada oturan çocuk gibi takılıyon cık cıkCADIARZU
kendine 100 olana kadar bi hedef koy ona uy yoksa kargoyla zopa yollayıp kendini sana dövdürecem yoksa heeeklava:
esas altını kilo veremeyenlere verelim biz zaten ödülümüzü alıyoruz be yavv:1rolleyes:dılencı,namem,nur,yagmurgozlu,yenacım hadı kızlar.altın gunu yapıyoruz bu hafta en cok kım kılo verdıyse altın onun olsun :roflol::roflol:
şu türk filmlerinde sahnelerden alırlar ya esas kadını artık benim sanatçım olacaksın bana dans edeceksin diye:) öyle bişey geldi gözümün önüne:) youtube a bi ekle de dinleyelim yüzünü eklemezsin. merak ettm valla:)diger sayfalarda güzel seslerden bahsedilmiş kızlar sıze sesımı dınletmek isterdim.burda övünmek gibi olmasin ama bır cevher var.okul zamanında hep sahneye cıkardım muzık ogretmenım konservatuar hocalarına benı dınletmıs.cok yalvardılar yetıstırelım dedıler.ama benım baba imam nasıl boyle seye izin versin.
bende bazen cok sevgılı kocama konserler verıyorum.kendı capımda işte.
yazdım cnmm
varyaa hiçde sevmem arkada oturmayı
her zaman hep en önlere otururdum
ama iştee yemeyi gördügüm zamann
zihnime hükmedemiyorum bunu anladım
o anda her şeyi unutuyorum
kilolarımı
içene giremedigim güzel kıyafetleri
etrafın sözlerini
sorunum bu
karnım doyduktan sornaa nedense hepsi birden beliri veriyorrrr sempatiksalakcinni
bu hafta 1 kılo vermemı sevgılı kocacıgıma borcluyum.kendılerını gecen gun sozlerıyle canımı acıtmıstıya.ama kızlar cok hırslandım.o sozlerı ona yedırecegım.
demek kılo alırken masrafım kılo vermek ıcınde masrafım.
ondan hıc bırsey ıstemeden kendı cabamla verecem kılo oda gorecek.
ona bu sefer rejımde oldugumuda soylemıyorum.
diger sayfalarda güzel seslerden bahsedilmiş kızlar sıze sesımı dınletmek isterdim.burda övünmek gibi olmasin ama bır cevher var.okul zamanında hep sahneye cıkardım muzık ogretmenım konservatuar hocalarına benı dınletmıs.cok yalvardılar yetıstırelım dedıler.ama benım baba imam nasıl boyle seye izin versin.
bende bazen cok sevgılı kocama konserler verıyorum.kendı capımda işte.
kızlar ve citol hanım bende 10 gündür felan burayı takip ediyorum malum emziriyorum bebş var ama gece yemeğini kestim şekeri kestim süt olsun die şekeri basıyodum ya genede süt müt olmadı boşa kilo aldım yani bide suyu ihmal etmiyorum ve sıcak içmeye çalışıyorum bunlarla 300 gr verdim 105.1 düm bugün 104.8 im eh başlangıç için fena değil benide yazarmısınız listeye
şu türk filmlerinde sahnelerden alırlar ya esas kadını artık benim sanatçım olacaksın bana dans edeceksin diye:) öyle bişey geldi gözümün önüne:) youtube a bi ekle de dinleyelim yüzünü eklemezsin. merak ettm valla:
canım 1 78 şimdi emrahelife 110 olsam yeter dedim ondanmı canımm merak ettin boyum uzun olduğu için 110 balık etli oluyorum herşeyi giyiebiliyorum yine hele 100de manken gibi oluyorum 2 sene önce 103 e düşmüştüm herkez kızıyordu bana zayıfla diyenler yeter artık hastalanacaksın diye
Canım benimde boyum uzun sayılır ama 101 kilo ile bir felaket durumdayım benim malesef kilom çok orantısız acayip kalçam var belim ince merak ettim işte 110 kiloyu kaldıracak boy kaçtır diye birde benim etim çok cıvık :1no2: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?