bence de yakışanı yapmışsın harikasınböyle git bırakma sakın :lepi:
tebrikler Nilüfer bu azim irade hepimizde hep olsun inşallah
afferimm nilüferimee alkisalkisalkis hihoyyyt :içelim:
Merhaba arkadaslar gruba katilmak istedim:) diyete 102 kilo ile baslmistim 3 hafta önce suan 96 kilodayim ve ins 75 kiloya kadar düsmek icin urasiyorum..Bana ve kaderdaslarima ALLAH kolaylik versin diyorum yerimseniben
Merhaba arkadaslar gruba katilmak istedim:) diyete 102 kilo ile baslmistim 3 hafta önce suan 96 kilodayim ve ins 75 kiloya kadar düsmek icin urasiyorum..Bana ve kaderdaslarima ALLAH kolaylik versin diyorum yerimseniben
hoşgeldin arkadaşım 3 haftada da güzel kilo vermişsin maşallahMerhaba arkadaslar gruba katilmak istedim:) diyete 102 kilo ile baslmistim 3 hafta önce suan 96 kilodayim ve ins 75 kiloya kadar düsmek icin urasiyorum..Bana ve kaderdaslarima ALLAH kolaylik versin diyorum yerimseniben
İnşallah canım,bozarsam beni uyar..
Hiiç gücenmem tamammı..Geldim 50 yaşıma hala şişmanım..kaydirigubbakcemile3
..[/B]
hiç gülecegim yok tu nann
:roflol: haklısın vallaa
helee benn derin ve emrahelif yurtdışı prof. doçentlikhiç kolay deyil
şu yazılanlaragüleyim mi ağlayayım mı bilemedim evet doç. olarak bitireceğim kesinlikleeeeeee ama hırs yaptım valla ineceğim bu 120 nin altınayasakkelime yasakkelime yasakkelime
günaydın herkeze
emrehalif enine boyunayım canım dağ gibi karıyım ama olmuyor işte biraz kilo verdimmi bayılıyor herkez bana övünmek gibi olmasın çokda güzel olduğumu söylerler birde kilonu versen derler hep inşallah yazxa kadar 100e düşeceğiz canım sakın bırakma peşini ben çok hırs yaptım artık birde mayısta amcamın oğlu evleniyor o zamana kadar 105 olmak istiyorum inşallah olur15 kilo yani birden gözüm korktu
ağlama kız niye ağlıyon azcık sabır azcıkk her şey olur inş
günaydın herkeseeeee..
günaydın herkeze
emrehalif enine boyunayım canım dağ gibi karıyım ama olmuyor işte biraz kilo verdimmi bayılıyor herkez bana övünmek gibi olmasın çokda güzel olduğumu söylerler birde kilonu versen derler hep inşallah yazxa kadar 100e düşeceğiz canım sakın bırakma peşini ben çok hırs yaptım artık birde mayısta amcamın oğlu evleniyor o zamana kadar 105 olmak istiyorum inşallah olur15 kilo yani birden gözüm korktu
aynen canım 100e bir düşsek gelir gerisi ha gayretah inşallah derin ablam ya inşallahhhhhhh bende bir 100 olsam devamı gelecek inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
dağlara taşlara maşşallah eminim çok güzel hatun olduğuna ama mayıs 15 kilo için fazla bi hedef. aslında değil de bebeğin var diye diyorum. yoksa haftada 2 şer rahat giderdi. sen diyete uymaya çalış gerisi kaç verirsem de. emin ol 5 bile versen çok iyi hissedicenzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?