Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaslar gruba katilmak istedim:) diyete 102 kilo ile baslmistim 3 hafta önce suan 96 kilodayim ve ins 75 kiloya kadar düsmek icin urasiyorum..Bana ve kaderdaslarima ALLAH kolaylik versin diyorum yerimseniben

bence de yakışanı yapmışsın harikasın böyle git bırakma sakın :lepi:

İnşallah canım,bozarsam beni uyar..

Hiiç gücenmem tamammı..Geldim 50 yaşıma hala şişmanım..kaydirigubbakcemile3

tebrikler Nilüfer bu azim irade hepimizde hep olsun inşallah

İnşallah canım..Ben nisan'da bir yıl olucak,başlıyorum bırakıyorum..

Daha bir arpa boyu yol katetmedim..
benneyaptımki

afferimm nilüferimee alkisalkisalkis hihoyyyt :içelim:

Oluur içelim ama..Diyetteyim ben..naniknanikŞeniz

Merhaba arkadaslar gruba katilmak istedim:) diyete 102 kilo ile baslmistim 3 hafta önce suan 96 kilodayim ve ins 75 kiloya kadar düsmek icin urasiyorum..Bana ve kaderdaslarima ALLAH kolaylik versin diyorum yerimseniben

Hoşgeldin aramıza..

hoşgeldin canım iyi başlamışsın hepberaber devamını getirelim inşallah

hoşgeldin arkadaşım 3 haftada da güzel kilo vermişsin maşallah
İnşallah canım,bozarsam beni uyar..

Hiiç gücenmem tamammı..Geldim 50 yaşıma hala şişmanım..kaydirigubbakcemile3

..[/B]

valla pişman ederim baaaakk aklinialirimsmile öyle deme sen fıstık gibi hatunsun ama işte kabuklusun o kabuktan bi çıkartalım seni

hiç gülecegim yok tu nann
:roflol: haklısın vallaa
helee benn derin ve emrahelif yurtdışı prof. doçentlik hiç kolay deyil

şu yazılanlaragüleyim mi ağlayayım mı bilemedim evet doç. olarak bitireceğim kesinlikleeeeeee ama hırs yaptım valla ineceğim bu 120 nin altına yasakkelime yasakkelime yasakkelime

yeni gelenler hoş gelmiş kilo verip dereceye girenleri tebrik ediyorum veremeyip yerinde duranlara aferim diyoorum benim gibi kilo alnları esefle kınıyorummmmmmm ve hırsa davet ediyorummmmmm günaydın herkeslere derin maşşallah boyuna posuna kurban olduğummmmmmmmm ben top gibiyim delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

günaydın herkeze
emrehalif enine boyunayım canım dağ gibi karıyım ama olmuyor işte biraz kilo verdimmi bayılıyor herkez bana övünmek gibi olmasın çokda güzel olduğumu söylerler birde kilonu versen derler hep inşallah yazxa kadar 100e düşeceğiz canım sakın bırakma peşini ben çok hırs yaptım artık birde mayısta amcamın oğlu evleniyor o zamana kadar 105 olmak istiyorum inşallah olur15 kilo yani birden gözüm korktu

ah inşallah derin ablam ya inşallahhhhhhh bende bir 100 olsam devamı gelecek inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

dağlara taşlara maşşallah eminim çok güzel hatun olduğuna ama mayıs 15 kilo için fazla bi hedef. aslında değil de bebeğin var diye diyorum. yoksa haftada 2 şer rahat giderdi. sen diyete uymaya çalış gerisi kaç verirsem de. emin ol 5 bile versen çok iyi hissedicenzemuszemus

ah inşallah derin ablam ya inşallahhhhhhh bende bir 100 olsam devamı gelecek inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
aynen canım 100e bir düşsek gelir gerisi ha gayret

canım hadi 12 olsun her hafta bir kilo versem diyorum spor olmadan çünki spora gidebilsem rahat verirdim ama dur bakalım bu azmim inşallah böle giderde ben yediklerime uyayımda kaçamaklardanda uzak durduğum sürece olur inşallah canım güzellik olsa neye yara fizik olmayınca giyiniyorum süsleniyorum makyajımı yapıyorum hepsi boş diyorum bu kilolar olduktan sonra yine mutsuz hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…