Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dilenci degiştir şu linkindeki adamı yaaa
çok çirkin.......
kendi resmini koyda görelim gül cemalini içimiz acılsınboshayallersmile

selam kızlar nasılsınız
selam şimal seni sormalı nası gidiyo aldığın kararları uyguluyorsun inş. çok beğendim ben onları valla yaparsan kaçarı yok bu işin
ay bana mı diyosun derin bana mıııııııııı:) bilmezmiyim. ben makyaj malzemesi alıcam dedim de utandım sanki sen önce kilo ver der gibiler. şimdi ben ezikliycem onları du bakalımalsanaalsanasmile biraz düğünü ve fışkıracak yağlarını düşün güzel yemek görünce ve elini melini sık ısır yine de yeme! ben öyleydim valla:)
hemen değiştiriyorummm aplam tşk ederim beni düşündüğün için :1hug: :1hug:
ne demek canım bak şimdi daha kolay görünüyor. ne var bunda bee ben mi yapamıycam de lütfen.küçük adımlarla yapıcaz bak ben 86 yaptım hedefi sonra 80 şimdi 75:)) hani küçük çocuklara geldik geldik diyerek yol yürütürler ya ben de öyle yapıyorum:)
dilenci degiştir şu linkindeki adamı yaaa
çok çirkin.......
kendi resmini koyda görelim gül cemalini içimiz acılsınboshayallersmile

o adamın ağzına fermuar çekilmiş diye koydum ben yaa tipinden dolayı değil:) hem sen benim daha çirkin olmadığımı ne biliyosun:)))

Son düzenleme:
dilenci ayyyyy dilenci demekte her seferide garibime gidiyor aynen canım hele kıyafet almaya gidince bazı gerizekalılar size göre yok demezlermi alycı bir tavırla evet canım düğünü düşünüyorum birde millete gününü göstereceğim çok sinirlendiriyorlar beni zaten çok istiyordum kilo vermeyi iyice hırs yaptım kim kiloyu isterki allahım yardım et banada şu boğazımı tutayım

:) bişey olmaz kazara aldık değişmiyo da işte dilenci oldum:) canın bişey çeker çekmez hemen kk ya gir yaz buraya kafanı dağt. bir 20 dk yemezsen sonra istek azalırmış diye duymuştum hemen gel oyalan burda başarı hikayelerine falan bak nette. vazgeçersin artık o canının çektiği neyse.

zaten burası olmasa bu kadar istekli olamazdım bebeğim küçük bütün gün evdeyim çok yaramaz sürekli stres halindeyim ama burası çok iyi geliyor bana bak şimdi bir taraftan eşime yemek yapıyorum bir taraftan buraya geliyorum birde bisürü ev işim var bir taraftande kızımla ilgileniyorum bakalım inşallah gidecek bu kilolar çünki çok stresliyim kilo yüzünden eşimi kırıyorum annemi çok sinirli oldum halbuki bütün neden kilo kimseyede zarar vermiyeyim ufacık birşey deseler hemen sinirleniyorum sonrada üzülüyorum

anlıyorum çok öfkeli olabiliyoruz ben de öyleyim.. neşeli falan derler de pek öyle olmaz insan kendisine olan öfkesini başkalarına yönlendiriyo.

kolay gelsin yağsız yap yemeğiii:)

anlıyorum çok öfkeli olabiliyoruz ben de öyleyim.. neşeli falan derler de pek öyle olmaz insan kendisine olan öfkesini başkalarına yönlendiriyo.

hakketen ya bende öfkemi etrafımdan çıkartıyorummmmmmm evet hepsi geçmeli belki kilo konusunda bizimde suçumuz yok ama işte kiloluyzu ben diğer insanlardan fazla yemiyorum ki ama kiloluyummmmmmmm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Selam,

Nasılsınız..?? Biz bugün kızımın emrindeyiz..Şu seviye belirleme sınavı diye bir karın ağrısı olayı var..cık cık..
Çocuğu ilköğretimde olanlar bilir..ışte Sabahtan dersi vardı,git gel..Saat birde sınav eşim işten gelip götürdü..Çünkü şiddetli yağmur var burda..14:45 de çıkıcak..Sanırım yine eşim işten gelip alıcak..Henüz kararlaştırmadık..

Bir yandan iş yapıyorum..Oğlum da mıy mıy..bi tafra bi huysuzluk aba, aba diyip duruyo.. Uyuttum,yemeğimi yerken size bakayım dedim..

Süpürge tutuyodum sıpa elimden aldı..neyse bu dönemler inatlaşmamak gerekiyomuş,yoksa rövanşa geçermiş diyo uzman teyzeler ve amcalar..

Tam yarım saat elinden bırakmasını bekledim,büyük bir sabırla....

Resmen yaşlandım beklerken..

Hosgeldin diyene demiyene hosbulduuuk diyorum:) Valla masallah iyi gidiyorum simdilik bilmiyorum devami nasil gelir ama beyin olarak hedefe odaklanmis durumdayim:)Arklarla toplantilarimizda giysilerden bahsedilirken sanki ayri bir varlikmis gibi hissetmekten usandim...Inssss ideal kiloma inmek istiyorum ..

anam hoşlar gelmişsin aplammmmmmmmmmm sefalar getirmişsin tez vakitte mezun olursun inşallah yaşıma bakmadan burada citol aplam derin ve ben demirbaş olduk kilomu görmüşsündür ama büyük azimle hepimiz kurtulacağızzzzzz :lepi: :lepi: :lepi:

anlıyorum çok öfkeli olabiliyoruz ben de öyleyim.. neşeli falan derler de pek öyle olmaz insan kendisine olan öfkesini başkalarına yönlendiri
canım zaten çok az yağlı yapıyorum birde zeytinyağı kullanıyoruz bende neşeliyimdir ama bana derler hiç dert tasa yok bide içime sorsalar
yenacım kolay gelsin sana demekki daha onlar var sırada beni bekleyen bende 2 gündür odadan çıktığım zaman kıyameti koparıyor kızım hiç i,şimi yapamıyorum şimdi uydududa bende makineyi boşalttım ütüler var ev süpürülecek sabahtan beri onunla uğraşıyorun kahvaltı ettir altını al birde ek gıdaya geçtiğimiz için 2 sefer altını üstünü batırıyor komple soyuyorum .olsun yinede yavrularımıza allah sağlık versinde
hoşgeldin canım evet bende arkadaşlarım gibi da paça pantolon kot etek tayt giymek istiyorum artık inşallah birbirimizi motive ederek gidecekler hiç gelmemek üzere inşallah

canım sende bende kaç aydır 120de sayıklıyoruz artık 110lu hanelere inmemiz lazım bu hafta sıkı tutalım işide haftaya tartıda mutlu olalım canım iyi düşünelim iyi olsun veremeyiz demeyelim gidecek bu kilolar diyelimde öyle olsun bak ben akşamdan beri okuyorumda stres yapmakta yağlanmayı arttırırmış yani mutlu olmamız gerekiyormuş diyette ikende

resmimi çizelgemi her bişeyimi yeniledim:) 79 kilo olunca biraz kilo fazlası grubuna giriyorum 74 olunca da normal oluyormuşum. ağladım resmen göreceksiniz bana normal diyo laaann diye bağırmışım evde:) sonra bu mu yani dedim bu rakamlar mı anormal yapardı beni eskiden. hem kızdım başkalarına hem sevindim yıllar sonra bana normale yakınsınız dediği için kilo hesaplayıcılar:)

ama genelde 72 ye ideal kilo aralığı olarak bakıldığı için hedefi 72 yaptım. bir aksilik olmazsa planlarıma göre nisan başında ulaşıyorum...

ek: ideal kilo üst sınırı bu bahsettiğim, yoksa nokta atışı olrak genelde 61 veya 57 gösteriyorlar. ama ben ne zaman oldum dersem o zaman bırakıcam 65 te olur 55 te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…