Su tv ye cikiyor ya azeri bir kimyaci kadin şems adi :)) suya atmayi o dedi.
Her sabah ilk onu atarim ilik suya bir sure bekleyince icerim dedi.
Omega yagi aciga cikarmis oyle denemeli
bu arada yarış konusunda tek çift lolax ve oğulcuklarım oldu
diğer rakiplerden tık yok
benim rakibe yok zaten ortalıktaDelyDoly
olsa rencide edicem de gelmiyorEvet pek kibarsjniz hiç rencide etmiyorsunuz birbirinizi. :)
İyi çiğne kız ben iyi cigneyemiyorum yutuyorum hemen :))
He hacamat olcak ablasıEvet pek kibarsjniz hiç rencide etmiyorsunuz birbirinizi. :)
Nur kulunu cok hafife aldim ya rabbi itiraf ediyorum. Butun cirkefligimi bi yana biraktim dua ediyorum.
Sen onun bunyesini yorma nolur.
Ben ikimizin yerine yorulur kilo veririm kiyamam ona.
Kızlar bitkileri karıştırmayın kendi içlerinde zararlı etkileşimleri oluyoryeşilçayın içine sinameki atıyordum , bir kaç kere içtim sonra çok çok zararlı olduğunu duyunca bırakmıştım :)
kefir de içiyorum
hatta uzun süredir kahvaltı yerine kefir tüketiyorm
Ben de bu konuda muzdariptim.sabahları uyanr uyanmaz büyük bi bardak ılık su içiyorum ve su anda hic sorun yaşamıyorum.tavsite ederim hepinize.yarm litreye yakın ılık su deneyin kızlarBağırsak 2.beyin olarak adlandırıliyor. :)
Benim de pek sorunlu,bu ara özelikle az beslendiğim için zirve yaptı. . Her ara öğün de kefir içiyorum. Bir de kuru erik ve kuru kayısı kaynatıp hosaf yaptım suzerek içiyorum ara öğün de 1 çay bardağı ..
Sinameki kadar çirkin bir içecek yok heralde ay tadini hatirladim tüylerim diken diken oldu :)
isilduru ben çok içtim sinema ki allahım kokusu hala burnumda igrencti. zararlı olduğunu duyunca bırakmıştım..
cydeniz hergün mu yogurtla birlikte yiyorsun keten tohumunu..
yena başladım canim bakalim insallah biraz zorlanıyorum hem kilom fazla artık hemde 1. 5 senedir yapmiyordum..
O bizi beğenmiyor hep takımına yazıyorbu arada yarış konusunda tek çift lolax ve oğulcuklarım oldu
diğer rakiplerden tık yok
benim rakibe yok zaten ortalıktaDelyDoly
evet canım , yoğurtla tüketiyorum ben hergün .isilduru ben çok içtim sinema ki allahım kokusu hala burnumda igrencti. zararlı olduğunu duyunca bırakmıştım..
cydeniz hergün mu yogurtla birlikte yiyorsun keten tohumunu..
yena başladım canim bakalim insallah biraz zorlanıyorum hem kilom fazla artık hemde 1. 5 senedir yapmiyordum..
Evet onu diyetisyen söylemiş bı arkadaşıma bende yaptım geçen hafta wc sıkıntısını çözüyorBen de bu konuda muzdariptim.sabahları uyanr uyanmaz büyük bi bardak ılık su içiyorum ve su anda hic sorun yaşamıyorum.tavsite ederim hepinize.yarm litreye yakın ılık su deneyin kızlar
Haftada 3 kez yeterli evet ceydacim omega 3 kaynağı diye veriyor karatay teyzeevet canım , yoğurtla tüketiyorum ben hergün .
bir hafta daha hergün tüketip sonra haftada 3-4 kere tüketeceğim
Internette cok karamsar seyler yaziyorlar dun doktor da sikibti olmaz cozumu var dediToksoplazma enfeksiyon testi gebelikte bakılıyor genel de.. iyi yıkanmamiş çiğ sebze ve genelde kedi diskisindan bulaşır. .
Çoğu insan o enfeksiyona maruz kalmış oluyor deniyor . Çok takılma ..
Canımm ben kayısı çayı çok tükketiğim için belkide sıkıntı yoktu bendeleslieye başladım ayağımı acıtıcam yine diyerek spor ayakkabı giyiyorum korkarak yapıyorum ama çok sevinçliyim geçmişte çok güzel kilolar vermiştim kendisiyleinşallah ayağıma dizlerime bişey olmazda devam edebilirim..
delydoly maydonozlu suyada başladım canım bugun üçüncü günümdü ama wcden çıkamıyorum sendede aynımı durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?