- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Hahahhaa allah seniii yangın var mı barii
Senin ufaklık emiyormu?Kas gevsetici vs mecbur kalmadikca icmiyorum.
Nolduysa bu kis artti azdi fitigim.
Zaten cocuklar ust uste olunca ilaci hastalaninca acil durumda aldim anca.
Insanin canini cektirdiniz tuzlu kuvet diye
Of valla için parçalanıyor bu şehitlere pisi pisi ne nice insanlar telef oluyor her haberlerde ağlıyorum bir yuva daha yıkıldı diye Allah mekanlarını cennet eylesin aminnNursenanin komsusu Bitlis'te şehit olmuş ..
Daha 3 yıllık evlilermis. . Çok üzücü bir durum. Gece gelip haber vermişler ..
Yazık çok Üzgün nursenada
Allah sabır versin ..
Beni vermezler hep yogun subelerde calistim. Aslinda mizacim rahat olsa belki bu kadar gerilmemOffff bu ne ya acil iş değişikliği lazım sana şube değiştir olmadı işi az şubelerde var çakıl
İnsana hep gülme hissi veren gevseten haplardan iç arada yarım icsen yeterBeni vermezler hep yogun subelerde calistim. Aslinda mizacim rahat olsa belki bu kadar gerilmem
Merak ettim aksam arastirim. Biraz daha bahseder misin nasil oluyor neler yapiyorsun benim buna cok ihtiyacim var. Negatif bakmak istemiyorum dunyaya. Normalde cok neseli bir insanim sakinim ama ise gelince sanki icimden baskasi cikiyor. Herseyi takiyorum stres yapiyorum .Otojenik egitim diye arattiginda uygulanan yerler çikiyor
Orjinali: Autogenes Training
6 yil önce almistim
Bizim meslek de malum çok stresli
Hele projenin tavan yaptigi zamanlarda günde 15 saat çalistigimi bilirim
Özelde de sorunlar yasayinca migren krizleri, aglama krizleri kacinilmaz oluyordu benim icin.
Bu egitimle stresle basetme tekniklerini ögreniyorsun. Gün icinde kendine ayirdigin belli periyotlar oluyor ve o an dis dünya ile salter iniyor, sen stresini kontrol edip kaldigin yerden devam ediyorsun.
Ne olursa olsun gün icinde insanin kendine ayirdigi zaman dilimleri olmali
Ben bunun kiymetini 2011'de cinnet gecirdikten sonra anladim (laf olsun diye degil ciddi ciddi cinnet gecirdim)
Cünkü bir noktadan sonra ne beden, ne ruh ne de akil sagligi bunu tasimiyor.
Gerci benim yasadiklarim biraz farkliydi..
Streste level atlayinca..
Yani demem o ki gün icinde bes dk mi buldun on dk ya da yarim saat
Gün sonunda yataga girerken "ben bunu bugün kendim icin yaptim bedenim icin ruhum icin" diyebilmelisin.
Stres kontrolü ögrenilebilir bir $ey..
Insan degisebilen bir yaratik
Ve bunu bu yaslarda yapmazsaniz ilerde beden sinyal vermeye baslar..
Ki yeme bozuklugu, aglama krizleri olarak vermeye baslamis bile..
Arastirmanizi tavsiye ederim.
2 gün gelmedik avuç avuç fındıklar fıstıklar gidiyor yine
cydnz_1 düğün güzel geçer umarm.bence bu düğünde gelinden cok sen konusulacaksı.görenler cok şaşıracak kilona.kız bi nazar boncuğu takaydn
hosgeldin canim sevindim guzel gecmesine o can sıkıntilari her dugunde olur gecer oda tadi tuzu hayirli ugurlu olsun insallahMerhabaaa çok özledim sizi
Evdekilerin çoğu alaçatı ya foto çekimine gittiler ben de fırsattan istifade hemen bi bakayım dedim
Çok şükür mersindeki düğün ve kına gecesini atlattık.. kına gecesi cook güzel oldu. Düğün de fena değildi :))
Adetlerden ötürü az biraz can sıkıcı tarafları oldu ama yapacak bişey yok .
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Diyet adına söyleyebileceğim bisey yok
bonus bizim burada 20 tl yaprak kaçtan aldin canim..
Merhabaaa çok özledim sizi
Evdekilerin çoğu alaçatı ya foto çekimine gittiler ben de fırsattan istifade hemen bi bakayım dedim
Çok şükür mersindeki düğün ve kına gecesini atlattık.. kına gecesi cook güzel oldu. Düğün de fena değildi :))
Adetlerden ötürü az biraz can sıkıcı tarafları oldu ama yapacak bişey yok .
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Diyet adına söyleyebileceğim bisey yok
Merak ettim aksam arastirim. Biraz daha bahseder misin nasil oluyor neler yapiyorsun benim buna cok ihtiyacim var. Negatif bakmak istemiyorum dunyaya. Normalde cok neseli bir insanim sakinim ama ise gelince sanki icimden baskasi cikiyor. Herseyi takiyorum stres yapiyorum .
mAyyy abur cubur hic yemedim ama patates kizartmasini fena kacirdim uc bes dal alaydim iyiydi.
Patatesle biraz tavuk yedim niyetim hic pattis yememekti ama cok felaket guzel bi patates cinsiydi ve mikkemmeldi.
Neyyyy 20 lira yaprakmi olur kiz 10 liraymis gecen hafta bu haftada 8 di 6 ya duserse alirim
Ayyy kim gelmisbende seni cok ozluyorum gozum hep ariyo
Guzel gecmesine cok sevindim. Masallah diyelim bizde sana allah nazardan korusun ikinizide boyle ortamlarda gozuynen yer millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?