Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun yenacim..
Bende akşam için kıymalı taze fasulye koydum pisiyor hala oglen için ne yesem diye dusunuyorum

Severim taze fasulye .. dünden izmir köfte var yanına makarna ve çorba yaptım ben de..
Bu arada pilavı gevreği redetmen gözümden kaçmadı .. daim olsun inşallah canım.

Severim taze fasulye .. dünden izmir köfte var yanına makarna ve çorba yaptım ben de..
Bu arada pilavı gevreği redetmen gözümden kaçmadı .. daim olsun inşallah canım.
Bende dolma yapicaktim pirinç yuzunden haftasonuna bıraktım..naz çok seviyor taze fasulyeyi o yuzden ..
Evet yemiyorum canim.. oglen naza okula götürmek için mantıda p isiriyorum pilavda kızartma patateste yapıyorum yemiyorum..normalde en sevdiklerim...
Doymuş gibi oldum..bir kepçe çorba ve peynirli salata yedim

40 dk yürüdüm cok şükür e akmasada damlar
kolay gelsin bonuscanim benim boyunda fena

offf simi ben cok icerim kas gevsetici boynum tuttumu migrene ceviriyor cunku bende dikkatli alayım bari bundan sonra
Mis gibi domates çorbası içtim.. elime sağlık afiyet olsun bana. :)

Bilgiç simi,güzel bilgiler mersi.. Himalaya tuzlu küvet He :)

Bende bisey yemiycektim pek ac degildim ama mis gibi tarhana corbasina yenik dustum.

Yaninda 1-2 dilim ekmekle dolu dolu bir tabak.
Ohh icim issindi
afiyet olsun canlar

Nursenanin komsusu Bitlis'te şehit olmuş ..
Daha 3 yıllık evlilermis. . Çok üzücü bir durum. Gece gelip haber vermişler ..
Yazık çok Üzgün nursenada
Allah sabır versin ..
uff rabim sabir versin cok zor

Slm kizlar
Dun pazardan donunce kermes varmis oraya ugradim emine benden pizza pasta istiyodu ordan alayim eve yapmayayim dedim ama emineyle bir bende yedim saglam bir kacamak yaptim

Aksam yemek yemedim bu yuzden saat 10da emineye corba icirirken ekmek dogradim ekmegin kabuklarini yedim tazecik ara ogun diye sanki kacamak yapmamis gibi

Sabah kesin arti cikarim dedim aksm buzdolabi temizledim 2.30da yattim kalkinca tartildim yine 97.9 ciktimbir onceki gune gore -300 gr ciktim demekki biraz daha kacamak yapabilir misim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…