Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus ne yidin ne içtin de hele kahvemi hopurdetirkene yazıyorum sana

Afiyet olsun yarasin iyi anlamda.
Yagli kahve cok moda denedinmi yag yakiyomus duyda inanma

2,5 yumurta, 2 kk kasar ve beyaz peynir
Yarim domat, biber, roka, dereotu.
Son anda ceyrek tost yedim.

Cay icerken 3-5 dut yedim.

Afiyet olsun yarasin iyi anlamda.
Yagli kahve cok moda denedinmi yag yakiyomus duyda inanma

2,5 yumurta, 2 kk kasar ve beyaz peynir
Yarim domat, biber, roka, dereotu.
Son anda ceyrek tost yedim.

Cay icerken 3-5 dut yedim.
Şuana kadar çok iyi gidiyorsun akşamda bozmadan geceyi tamamlarsan bu iş tamam lütfen yap en az kendim kadar düşünüyorum sizlerinde sağlıklı kilo vermesini 100 kilonun üstünde kimse kalmasın herkes ikili rakamları görsün öyle devam edelim istiyorum

Yav benim kollarim ellerim agriyo ya dun pazardan 3-5 biseyler aldim kv ye kadar yuruyunce tasirken cok zorlandim tabi.

Yandi sizladi omuzlarim kollarim. Hem sıkıntım var hemde kaslarim asiri zayif.

E bugun noldu dun o agriyan yanan yerler felaket aciyo. Bogaz agrisindan kelli bir hastalik agrisida yayiliyo gibi hissediyorum.
Kuvvetli bir agri kesici aldim cok isim var ins altindan kalkabilirim.

Ins oyle yapicam. Sagolasin bende aynen kendim gibi dusunuyorum istiyorum sizin icin

Bende yonetemiyorum stersimi çok ağır durumlarda gözümden yaş geliyor hüngür hüngür aglamasamda baya ağlamaklı oluyorum bunun çaresi varmiymis

Otojenik egitim diye arattiginda uygulanan yerler çikiyor
Orjinali: Autogenes Training

6 yil önce almistim
Bizim meslek de malum çok stresli
Hele projenin tavan yaptigi zamanlarda günde 15 saat çalistigimi bilirim
Özelde de sorunlar yasayinca migren krizleri, aglama krizleri kacinilmaz oluyordu benim icin.

Bu egitimle stresle basetme tekniklerini ögreniyorsun. Gün icinde kendine ayirdigin belli periyotlar oluyor ve o an dis dünya ile salter iniyor, sen stresini kontrol edip kaldigin yerden devam ediyorsun.

Ne olursa olsun gün icinde insanin kendine ayirdigi zaman dilimleri olmali
Ben bunun kiymetini 2011'de cinnet gecirdikten sonra anladim (laf olsun diye degil ciddi ciddi cinnet gecirdim)
Cünkü bir noktadan sonra ne beden, ne ruh ne de akil sagligi bunu tasimiyor.
Gerci benim yasadiklarim biraz farkliydi..
Streste level atlayinca..

Yani demem o ki gün icinde bes dk mi buldun on dk ya da yarim saat
Gün sonunda yataga girerken "ben bunu bugün kendim icin yaptim bedenim icin ruhum icin" diyebilmelisin.

Stres kontrolü ögrenilebilir bir $ey..
Insan degisebilen bir yaratik
Ve bunu bu yaslarda yapmazsaniz ilerde beden sinyal vermeye baslar..

Ki yeme bozuklugu, aglama krizleri olarak vermeye baslamis bile..

Arastirmanizi tavsiye ederim.

Farkındayım canim hayriye yetişti bana kosturmam lazim

Üç gündür benimde öyle sanki biri beni dövmüş her yerim acıyor kollarım özellikle havadanmi acaba hastamız olucam bende düşünüyorum kaç gündür

Haklısın gerçekten insan bazen tükendiğini hissediyor ne kadar rahat bir hayattan iki çocuklu eşi herşeyi ayağına isteyen bir hayata geçtim ben ne zaman en son kendime vakit ayırdım bilmiyorum cinnete yakın bişey geçirdim bende eşimin ödü patladı ama değişiklik varmı sadece bana ses çıkarmıyor artık ama hala hizmet bekliyor mal aynı mal yani

Ben bugün kendimi topigin bilgiç $irini gibi hissettim ama sanada yazmadan duramiycim

Eger kas agrin varsa bu güzel bir$ey çünkü kaslarinin çalistigini gösteriyor
Hazir böyle olmuskene al ellerine birer litrelik su $i$esi ve günde bi sabah bi ak$am 15dk sadece kol hareketleri yap yeter.
Fazla zorlamana da gerek yok.

Bi de kas agrisi agrikesici ile gecmez.
Himalaya tuzlu bi küvet daha iyi gelir.

Hadi $irinleyelim

Yazdim ya zaten poset tasiyip yurudugum icin agriyo diye
Boynum icin gece kas gevsetici aliyorum gunduzde almiyim dedim epten gevsemiyim

Dunyanin isi benim evimde su sisesi neyin alamamda anca evdeki isleri yapiyorum.
Tohum cimlendirmistim saksiya diktim onlari baktim cam cok pis igrenc resmen sanki bu evde bir garı yoh silecek.
Sildim koydum calisiyorum yani

Dun oyle yorulduktan sonra bi zaman ellerim titredi cay koyarken falan bunuda bi şirinle

Canlar perdeler acil benimde ama diğer ev işlerinden sıra gelmiyor bir gelip camları perdeleri şirinlese diye bekliyorum

Ciks ciks ciks
Kas gevsetici cok zararli bisey
Östrojen dengesini bozabiliyor, bagimlilik yapabiliyor ve en tehlikelisi de kaslardaki yükü hafifletirken bütün yükü kemiklere veriyor
antienflamatuar kullanmak daha iyi ondan
tabi ellerin titrer beybisi
kaslarini sersemletmi$in ve de yüklenmi$in

üçüncü üniversite olarak tip mi okusam ne
zayiflayamadigi icin doktor oldu deyi
ba$ari hikayemi felan yazarlar

çok $irinim di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…