Yengene şifa dilerim.Ancak gece fırsat buluyorum bu aralar bacaklarim sırtımdan aşıyorpazar günü aile kahvaltı toplantısı eltmde o yüzden bende olsa aynı derece yoğunluk olur yani sarma sardım koca bi tencere.yarında lahana sarıcaz kaynanamla.içim huzursuz yarın abimin eşi hastaneye yatıyor cuma kalp kapağı ameliyatı olacak cuma dayımin oğlunun kınasi cumartesi düğün pazar kahvaltı pazar aksami eşimin yakın arkadaşının düğünü kafam allak bullak şu ameliyat bi olup bitseydi stresten MahVolDuk.annem babam bizde yığenmide alcam bende kalacak bide benim hayatımda ki karmaşa yetmez gibi hayatımdan vakit almaya çalışanlar öldürüyor beni.kimse dost değil bu hayatta Menfaat menfaat menfaat başka bır şey yok evet dersen güzel ama 1kere Hayır de bittin bütün yapılanlar çöpe...her ne kadar çok aktif ugrayamasamda Burayı bu yüzden seviyorum kimsenin kimseye bır beklentisi olmadan dertlere ortak olunuyor.
Yaparsin yaparsin sen 88 i gorursun ben bi 89 u gorebilsem daha da hirslanacagimCakil. Dun oglen lahmacun bugun pişiyi gömen benden cumaya bi cacik olmaz eger yarini cacik yiyerek gecirmezsem :))
Tabiki senden ikimize de hirs yaptirdin bence hadi lolaxx gecelim onuLolaxx masallah ne istikrarli gidiyorsun bu güç nerden böyle
Allah sabir versingunaydınnn bonus bana kızacak gene gurubun imamı cumadan cumaya ugruyıp bildirim yapıorum diye
gecen hafta görümcem geldiii misafir olunca eşimde izinliydı hasankeyf e gezdik falan derken ne diyet ne de guruba gelebildim buraya kadar normal olan hayatım gene buyuk bir darbeyle beni ruhen yerin 7 kat dibine indirdi
kendimde deilim üst komşumun eşi malesef şehit oldu binada yaşı buyuk olan ben olduğumdan gurbette kimsemiz olmadığından yetkililerle birlikte söyleme görevi bana düştüüü allahımımm keşke dilim tutulsaydıda söyletmeselerdi 22 yaşında eşi 27 yasında 3 yıl olcaktı evleneli 1 bucuk yaşında oğlu var kadın eşim gelcek diye temizlik yapıyoduu evde yyaa hayatlar bizde böylee acımasız savaşlar olmasa ölüm olmasa neyi paylaşamıyoruz şu ölümlü dünyada biten hayaller umutlar öksüz kalan melek gibi çocuk pek içinizi kaarratımm ama kusura bakmayın bağırmak istiyorum
içimi size boşalta bilidim evde çocuklar çok etkilendi her ne kadar yansıtmamaya çalışsamda hakkınız helal edin
nursena cok uzuldum canim rabbim sabirlar versin sende cok zor bidurimla basa çıkmışsin rabbim yardimcin olsun sehudimizede rabbim rahmet eylesin rabbim geride kalanlara sabır versingunaydınnn bonus bana kızacak gene gurubun imamı cumadan cumaya ugruyıp bildirim yapıorum diye
gecen hafta görümcem geldiii misafir olunca eşimde izinliydı hasankeyf e gezdik falan derken ne diyet ne de guruba gelebildim buraya kadar normal olan hayatım gene buyuk bir darbeyle beni ruhen yerin 7 kat dibine indirdi
kendimde deilim üst komşumun eşi malesef şehit oldu binada yaşı buyuk olan ben olduğumdan gurbette kimsemiz olmadığından yetkililerle birlikte söyleme görevi bana düştüüü allahımımm keşke dilim tutulsaydıda söyletmeselerdi 22 yaşında eşi 27 yasında 3 yıl olcaktı evleneli 1 bucuk yaşında oğlu var kadın eşim gelcek diye temizlik yapıyoduu evde yyaa hayatlar bizde böylee acımasız savaşlar olmasa ölüm olmasa neyi paylaşamıyoruz şu ölümlü dünyada biten hayaller umutlar öksüz kalan melek gibi çocuk pek içinizi kaarratımm ama kusura bakmayın bağırmak istiyorum
içimi size boşalta bilidim evde çocuklar çok etkilendi her ne kadar yansıtmamaya çalışsamda hakkınız helal edin
Çok gecmis olsun zor zamanlar ama aile olarak bir arada olabilmek guzelAncak gece fırsat buluyorum bu aralar bacaklarim sırtımdan aşıyorpazar günü aile kahvaltı toplantısı eltmde o yüzden bende olsa aynı derece yoğunluk olur yani sarma sardım koca bi tencere.yarında lahana sarıcaz kaynanamla.içim huzursuz yarın abimin eşi hastaneye yatıyor cuma kalp kapağı ameliyatı olacak cuma dayımin oğlunun kınasi cumartesi düğün pazar kahvaltı pazar aksami eşimin yakın arkadaşının düğünü kafam allak bullak şu ameliyat bi olup bitseydi stresten MahVolDuk.annem babam bizde yığenmide alcam bende kalacak bide benim hayatımda ki karmaşa yetmez gibi hayatımdan vakit almaya çalışanlar öldürüyor beni.kimse dost değil bu hayatta Menfaat menfaat menfaat başka bır şey yok evet dersen güzel ama 1kere Hayır de bittin bütün yapılanlar çöpe...her ne kadar çok aktif ugrayamasamda Burayı bu yüzden seviyorum kimsenin kimseye bır beklentisi olmadan dertlere ortak olunuyor.
Nikinden de belli zaten polyanna :) Allah kolaylık versin yengenede şifa dilerimAncak gece fırsat buluyorum bu aralar bacaklarim sırtımdan aşıyorpazar günü aile kahvaltı toplantısı eltmde o yüzden bende olsa aynı derece yoğunluk olur yani sarma sardım koca bi tencere.yarında lahana sarıcaz kaynanamla.içim huzursuz yarın abimin eşi hastaneye yatıyor cuma kalp kapağı ameliyatı olacak cuma dayımin oğlunun kınasi cumartesi düğün pazar kahvaltı pazar aksami eşimin yakın arkadaşının düğünü kafam allak bullak şu ameliyat bi olup bitseydi stresten MahVolDuk.annem babam bizde yığenmide alcam bende kalacak bide benim hayatımda ki karmaşa yetmez gibi hayatımdan vakit almaya çalışanlar öldürüyor beni.kimse dost değil bu hayatta Menfaat menfaat menfaat başka bır şey yok evet dersen güzel ama 1kere Hayır de bittin bütün yapılanlar çöpe...her ne kadar çok aktif ugrayamasamda Burayı bu yüzden seviyorum kimsenin kimseye bır beklentisi olmadan dertlere ortak olunuyor.
Bilgiç. Simi. Bilgiler icin tesekkurler. Simi kizma ama :) bisey diycem. Samimiyetine inanarak en çok stresle ilgili donanimi sen yapmişin kafani duvara vuranda bu hafta sen olmuşun :) sevgimle soyledim
Bir doktora görün canım geçmiş olsun akıllı kadınsın vesselam yaptığın işten belli bilgi.muhendisimisin?Günaydin herkese,
Öyle soguk ki yataktan çIkasIm gelmedi
Ben zaten bildiklerimin yüzde onunu hayata geçirebileydim $ahdIm $ahbaz olurdum herhal
Bi de öyle bi i$ yapiyorum ki maalesef stres ile gün boyu koyun koyuna
Günde 8-9 saat kod yazmak akIllara zarar bi$ey
dimi kizcydnz_1
Bakma yine iyi hakkindan geliyorum
Yine böbreklerim agriyo hiç normal degil bu durum simi bunu sevmedi
Büyük bir bardak sıcak su ve kahveye giriş yaptım bende bu yüzdenGünaydın... Bugün perşembe, ona göre...
Gece gec saatte burdaydim :) sabahta erkenden geldim. Ogluş evde gun icinde pek gelemiyorum simdi cay iciyorum ev halkinin uyanmasini bekliyorum bugun icim biraz daha isincakGünaydınküçük kızım erkenden uyandı kahvemi icerken size bakım dedim hala uyuyorsunuz gecede uyuyordunuz
Bir doktora görün canım geçmiş olsun akıllı kadınsın vesselam yaptığın işten belli bilgi.muhendisimisin?
Simi benmi yanlış hatırlıyorum bu topige ilk geldiğim zamanlarda sen bir dergide köşe yazarlığı yapmıyormuydun bide sanki tesetturluydun yanlışmi hatırlıyorum
Offf of ben çok üzülüyorum ya bak gene ağlamak geldi şehitlerimizin mekanı cennet olsun eşine ailesine Allah sabırlar versin aminnngunaydınnn bonus bana kızacak gene gurubun imamı cumadan cumaya ugruyıp bildirim yapıorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?