gecmis olsun kuzu git mutlaka dr
bi protein gunu dedim su dedim lesli dedm hic cevapta vermedin biktin zahir benden
36 yaşındayım talım 112,2 kg ile başladım şimdi 80,8 kg evliyim çocugum yok ön muhasebe satış personeliyim eskişehirliyim yarışmacı arkadaşalr başarılar dilerimkızlar çok fazla tanımıyorum sizi,kımler ben gibi 30 yaş yada üstü ve 100 üstü kıloda:)yada 3 basamaklılardan 2 lere indi..
biraz sohbet edin ama benimllee
36 yaşındayım talım 112,2 kg ile başladım şimdi 80,8 kg evliyim çocugum yok ön muhasebe satış personeliyim eskişehirliyim yarışmacı arkadaşalr başarılar dilerim
simeranya7 nın dedigi daha dogru. 2 gun ara vermek.
qarden 32 yasindayim 1.64 boyla 108 kiloyum.
Uzun uzun zamandir kilo veremeyen biriyim.
Burdan vazgecemiyorum bir gun vercegim ins.
gecmis olsun kuzu git mutlaka dr
bi protein gunu dedim su dedim lesli dedm hic cevapta vermedin biktin zahir benden
Deme artık o hep sisko kalmak istiyor..
Bu konu da kızgın olduğumu belirttim iyi oldu .:)
bende takımlarda yarışırken motivasyonumun yok olduğu çok dönem yaşadım,herkes harika menüler paylaşırken ben saçma sapan ıvır zıvırlar yiyip,yazmaya da utanırdım,cum agünleri eksileri 2-3 olurdu benım güç bela 100-200 gr..
zaten sonra utandım çıktım takımlardan halılelık dogum logusalık derken üzerine 20-25 ekledim geri geldim:)
demem o ki burdayken buranın kıymetini bilip uyum sağlamak lazım,ve biryerden başlamak lazım artık..senden farklı durumda değilim hadi tut elimi gel birlikte yürüyelim
Allahim kadin yuruyo :)) basladim baslamasina ins devami gelir.
100 un altina bi insem cok sey degiscek gibi sanki. Gel sık sık gazlayalim ornek olalim birbirimize.
Canm Allah yardmcnz olsun.yengenin kac cocugu var?bi de biyonik mi metal mi kapak takilacak?ack ameliyat yapilack demi?:'( aynı ameliyatı ablam 7 yıl önce oldu cok şükür cok iyi su anda.Ancak gece fırsat buluyorum bu aralar bacaklarim sırtımdan aşıyorpazar günü aile kahvaltı toplantısı eltmde o yüzden bende olsa aynı derece yoğunluk olur yani sarma sardım koca bi tencere.yarında lahana sarıcaz kaynanamla.içim huzursuz yarın abimin eşi hastaneye yatıyor cuma kalp kapağı ameliyatı olacak cuma dayımin oğlunun kınasi cumartesi düğün pazar kahvaltı pazar aksami eşimin yakın arkadaşının düğünü kafam allak bullak şu ameliyat bi olup bitseydi stresten MahVolDuk.annem babam bizde yığenmide alcam bende kalacak bide benim hayatımda ki karmaşa yetmez gibi hayatımdan vakit almaya çalışanlar öldürüyor beni.kimse dost değil bu hayatta Menfaat menfaat menfaat başka bır şey yok evet dersen güzel ama 1kere Hayır de bittin bütün yapılanlar çöpe...her ne kadar çok aktif ugrayamasamda Burayı bu yüzden seviyorum kimsenin kimseye bır beklentisi olmadan dertlere ortak olunuyor.
Allah sabır ve dayanma gücü versin.cok üzüldüm gercekten.ne zaman bitecek bu acı olaylar.kalan es yetim kalan yavru.anneleri babaları o kadar kişinin hayatı...cok zor gercektengunaydınnn bonus bana kızacak gene gurubun imamı cumadan cumaya ugruyıp bildirim yapıorum diye
gecen hafta görümcem geldiii misafir olunca eşimde izinliydı hasankeyf e gezdik falan derken ne diyet ne de guruba gelebildim buraya kadar normal olan hayatım gene buyuk bir darbeyle beni ruhen yerin 7 kat dibine indirdi
kendimde deilim üst komşumun eşi malesef şehit oldu binada yaşı buyuk olan ben olduğumdan gurbette kimsemiz olmadığından yetkililerle birlikte söyleme görevi bana düştüüü allahımımm keşke dilim tutulsaydıda söyletmeselerdi 22 yaşında eşi 27 yasında 3 yıl olcaktı evleneli 1 bucuk yaşında oğlu var kadın eşim gelcek diye temizlik yapıyoduu evde yyaa hayatlar bizde böylee acımasız savaşlar olmasa ölüm olmasa neyi paylaşamıyoruz şu ölümlü dünyada biten hayaller umutlar öksüz kalan melek gibi çocuk pek içinizi kaarratımm ama kusura bakmayın bağırmak istiyorum
içimi size boşalta bilidim evde çocuklar çok etkilendi her ne kadar yansıtmamaya çalışsamda hakkınız helal edin
:)) bende kızgınımama kiyamiyorum o beni hic birakmadi bende eksiycem basina o kizsin dursun :))Deme artık o hep sisko kalmak istiyor..
Bu konu da kızgın olduğumu belirttim iyi oldu .:)
he anladik hastasin azina atacaklarin protein olsin diyorum yiyemiyorum krk yumusakti onu yiyiverdim dersenHele bunlarin agiz birligine hele hasta gişiye ettiklerine bak
Agzima lokma alip yutacak durumda degilim yazmistim
tamam nasıl kahvaltı yapıyosun pekı?
evdemısın calısıyomusun?
su nekadar içiyosun?sporla aran nasıl?
:)) bende kızgınımama kiyamiyorum o beni hic birakmadi bende eksiycem basina o kizsin dursun :))
he anladik hastasin azina atacaklarin protein olsin diyorum yiyemiyorum krk yumusakti onu yiyiverdim dersen
ufff kiyamam tamam kek olsada yeme kuzum dikkat edelim bugun yat dinlen birazda balli sut yumusatir insallahKekmi belki yiyerdim olsaydiballi sut yaptim yarim fincan sutude yutamiyorum
Canımm valla ben çok ta kasmadım yaklaşık 1 yıl olacak mayısta 1,72 boyum eskişehirim güzeldir severim ama ayazımız sogumuz canımızaa yetiyorbu muhteşem kayıp kaç ayda yaşandı arkadaşım,kendınle gurur duymalısın,zoru başarmışsın,,
hedefın kaç peki kaça inmeyi düşünüyosun boyun kaç?
eskişehirde hep gelmek istediğim biyerdir bu arada,her gidip gelen çok övüyor
yengemin 1kızı var hamilelikte hastalığı çıktı öncesinde bilmiyordu doktorlar çocuğu almak istedi riskli diye ama çok şükür doğumda sıkıntı olmadı ama çocuk yasakti ondan tek çocukla kaldı.hangi kapak takılacak bilmiyorm.ameliyatı koltuk altından açılarak yapılacak Rabbim tüm hastalara şifa versinCanm Allah yardmcnz olsun.yengenin kac cocugu var?bi de biyonik mi metal mi kapak takilacak?ack ameliyat yapilack demi?:'( aynı ameliyatı ablam 7 yıl önce oldu cok şükür cok iyi su anda.
canim rabbim sifa versin yengene sanada kolaylik versinyengemin 1kızı var hamilelikte hastalığı çıktı öncesinde bilmiyordu doktorlar çocuğu almak istedi riskli diye ama çok şükür doğumda sıkıntı olmadı ama çocuk yasakti ondan tek çocukla kaldı.hangi kapak takılacak bilmiyorm.ameliyatı koltuk altından açılarak yapılacak Rabbim tüm hastalara şifa versin
Evdeyim calismiyorum. 1 buyuk iki kucuk cocugum var. Sporu seviyorum ama hantalliktan zorlaniyorum useniyorum.
Genelde ekmeksiz 2 yumurtali peynirli kahvalti yapardim bu aralar biraz ekmekli oluyo tost yiyorum cocuklara yapinca.
Canımm valla ben çok ta kasmadım yaklaşık 1 yıl olacak mayısta 1,72 boyum eskişehirim güzeldir severim ama ayazımız sogumuz canımızaa yetiyorpeki sen kendinden bahset nerelisin boy kg bekar evli
Bende bunu izlediğim kadın bir ilahiyatçı dan dinledim yabancıydı Arabistanlıydi yanlış hatırlamıyorsam kapaliymis açılmış kendisi araştırmalarının sonucunu paylaştı birkaç yerde daha internette araştırınca gördüm ayrıca kadın gazetecilere demeç veriyordu evinde oturup anlatıyordu baya bu konuda çevirileri ilan bir kadındı keşke ismini hatırlayıp yazabilsemAhhh isilcigim ortunmek ortunmemek ayri ama kuranda tam net yok demek cok ayri.
Once ayet sonra hadisler. Verdigin ornekte bi gariplik var canim benim allahin dedigiyse ayet olmus olur o zaman hangi ayet?
Eger hadis ise dedigin ki allah der ki demek icin hadisi kutsi olmalidir.
Bildigim kadariyla boyle bir hadis yok hadisi kutside.
Kalcayi ve gogusu kapamayi ilkel kabileler bile yapiyor.
Demem o ki biz cahiliz hadis ilmimiz yok kaynagi olmadan hadis soylemek dogru olmaz boyle bir konuda.
Ama acip ayetleri okuyabiliriz.
Tesettur sadece sac kapamak degil.
Zaten eger oyleyse bir kadin icin sacini acmasi daha dogrudur daha samimidir.
Herkesin hayati ve dusuncesi farkli ben saygi duyarim gercekten örtenede acanada.
Ama dogru tektir. Bizim fikrimiz dogru oldugunu degistirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?