Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok fazla tanımıyorum sizi,kımler ben gibi 30 yaş yada üstü ve 100 üstü kıloda:)yada 3 basamaklılardan 2 lere indi..
biraz sohbet edin ama benimllee
36 yaşındayım talım 112,2 kg ile başladım şimdi 80,8 kg evliyim çocugum yok ön muhasebe satış personeliyim eskişehirliyim yarışmacı arkadaşalr başarılar dilerim

36 yaşındayım talım 112,2 kg ile başladım şimdi 80,8 kg evliyim çocugum yok ön muhasebe satış personeliyim eskişehirliyim yarışmacı arkadaşalr başarılar dilerim

bu muhteşem kayıp kaç ayda yaşandı arkadaşım,kendınle gurur duymalısın,zoru başarmışsın,,
hedefın kaç peki kaça inmeyi düşünüyosun boyun kaç?
eskişehirde hep gelmek istediğim biyerdir bu arada,her gidip gelen çok övüyor

simeranya7 nın dedigi daha dogru. 2 gun ara vermek.

qarden 32 yasindayim 1.64 boyla 108 kiloyum.
Uzun uzun zamandir kilo veremeyen biriyim.
Burdan vazgecemiyorum bir gun vercegim ins.

bende takımlarda yarışırken motivasyonumun yok olduğu çok dönem yaşadım,herkes harika menüler paylaşırken ben saçma sapan ıvır zıvırlar yiyip,yazmaya da utanırdım,cum agünleri eksileri 2-3 olurdu benım güç bela 100-200 gr..
zaten sonra utandım çıktım takımlardan halılelık dogum logusalık derken üzerine 20-25 ekledim geri geldim:)
demem o ki burdayken buranın kıymetini bilip uyum sağlamak lazım,ve biryerden başlamak lazım artık..senden farklı durumda değilim hadi tut elimi gel birlikte yürüyelim

gecmis olsun kuzu git mutlaka dr
bi protein gunu dedim su dedim lesli dedm hic cevapta vermedin biktin zahir benden

Deme artık o hep sisko kalmak istiyor..
Bu konu da kızgın olduğumu belirttim iyi oldu .:)

Hele bunlarin agiz birligine hele hasta gişiye ettiklerine bak

Agzima lokma alip yutacak durumda degilim yazmistim

Allahim kadin yuruyo :)) basladim baslamasina ins devami gelir.

100 un altina bi insem cok sey degiscek gibi sanki. Gel sık sık gazlayalim ornek olalim birbirimize.

Canm Allah yardmcnz olsun.yengenin kac cocugu var?bi de biyonik mi metal mi kapak takilacak?ack ameliyat yapilack demi?:'( aynı ameliyatı ablam 7 yıl önce oldu cok şükür cok iyi su anda.

Allah sabır ve dayanma gücü versin.cok üzüldüm gercekten.ne zaman bitecek bu acı olaylar.kalan es yetim kalan yavru.anneleri babaları o kadar kişinin hayatı...cok zor gercekten

Deme artık o hep sisko kalmak istiyor..
Bu konu da kızgın olduğumu belirttim iyi oldu .:)
:)) bende kızgınımama kiyamiyorum o beni hic birakmadi bende eksiycem basina o kizsin dursun :))

Hele bunlarin agiz birligine hele hasta gişiye ettiklerine bak

Agzima lokma alip yutacak durumda degilim yazmistim
he anladik hastasin azina atacaklarin protein olsin diyorum yiyemiyorum krk yumusakti onu yiyiverdim dersen

tamam nasıl kahvaltı yapıyosun pekı?
evdemısın calısıyomusun?
su nekadar içiyosun?sporla aran nasıl?

Evdeyim calismiyorum. 1 buyuk iki kucuk cocugum var. Sporu seviyorum ama hantalliktan zorlaniyorum useniyorum.

Genelde ekmeksiz 2 yumurtali peynirli kahvalti yapardim bu aralar biraz ekmekli oluyo tost yiyorum cocuklara yapinca.

:)) bende kızgınımama kiyamiyorum o beni hic birakmadi bende eksiycem basina o kizsin dursun :))

he anladik hastasin azina atacaklarin protein olsin diyorum yiyemiyorum krk yumusakti onu yiyiverdim dersen

Kekmi belki yiyerdim olsaydi balli sut yaptim yarim fincan sutude yutamiyorum

Canımm valla ben çok ta kasmadım yaklaşık 1 yıl olacak mayısta 1,72 boyum eskişehirim güzeldir severim ama ayazımız sogumuz canımızaa yetiyor peki sen kendinden bahset nerelisin boy kg bekar evli

Canm Allah yardmcnz olsun.yengenin kac cocugu var?bi de biyonik mi metal mi kapak takilacak?ack ameliyat yapilack demi?:'( aynı ameliyatı ablam 7 yıl önce oldu cok şükür cok iyi su anda.
yengemin 1kızı var hamilelikte hastalığı çıktı öncesinde bilmiyordu doktorlar çocuğu almak istedi riskli diye ama çok şükür doğumda sıkıntı olmadı ama çocuk yasakti ondan tek çocukla kaldı.hangi kapak takılacak bilmiyorm.ameliyatı koltuk altından açılarak yapılacak Rabbim tüm hastalara şifa versin

canim rabbim sifa versin yengene sanada kolaylik versin

Arkadaslar hepinize teşekkür ederim tek tek dönüş yapmak isterdim ama suan çok işim var geriye donemyorum.bonus senin için bu Hayır demeyi bi denicm bakalım sonuç ne olacak.nursena içim yandı gerçekten olanlara şehit haberi duysam hep empati yaparım ondan böyle haberlere Hassasiyetim var ne desek boş Yitip giden gencecik ömür ileri dönük hayal kuran eş yetim kalan çocuk offf.hersey boş bu dünyada biz bi zaman sonra ne kadar üzülsekte unutcaz ama ailesi ömür boyu yüreği yangın olacak Rabbim sabırlar versin ne diyebilirz ki başka

Evdeyim calismiyorum. 1 buyuk iki kucuk cocugum var. Sporu seviyorum ama hantalliktan zorlaniyorum useniyorum.

Genelde ekmeksiz 2 yumurtali peynirli kahvalti yapardim bu aralar biraz ekmekli oluyo tost yiyorum cocuklara yapinca.

kahvaltın gayet iyi bence,,sende öğleden sonra ve akşam acıkıp saldıranlardansın sanırsam ben gibi..
ben 3 öğün yapıyorum ara öğüne çok ihtiyac duymuyorum acıkcası..
kahvaltıda 3 dılım ekmekle basladım tost yapmaya 1 ay sonra 2ye indiricem..haftaosnuda yumurta eklıyorum ekmegı 2ye ındırıyorum kahvaltıda..
öğlen sebze yemegı getiriyorum evden,getirmezsem dışardan etli bişey yemeye calısıyorum tavuk şiş,ızgara vs..
akşamlarıda bu süreçte ya salata,çorba,yogurt,meyve dışına çıkmak istyemıyorum ozellıkle ramazana kadar..
dün akşam mesela yarım su bardagı kadar ınce bulgur ısladım,içine bol bol yeşillik salatalık doguradım baharatlar ekledım az salca az yağ,bol limon..
kısır gibi..tok tutuyor ve aşırı yomuyor bunyeyı.deneyebilrisin bunu..
önemli olan akşamları atlatabilmek

Canımm valla ben çok ta kasmadım yaklaşık 1 yıl olacak mayısta 1,72 boyum eskişehirim güzeldir severim ama ayazımız sogumuz canımızaa yetiyor peki sen kendinden bahset nerelisin boy kg bekar evli

senınle konusmustuk daha once şimdi hatırladım mayısta 1 yıl olucak deyınce..
yani benım için gerçekten çok büyük bir başarı çünkü bakıp bakıp gözüm korkuyor 30-35 kg verme işine..
yıl sonuna kadar hedefım bu aslında 30-32 kg mesela..8 ay kaldı..
ben istanbuldayım,32 yaşındayım evlıyım 1 kızım var,bankacıyım,10 yıldır otururarak çalışıyorum..bankaya ilk başladıgımda 1.80 boyunda 78 kılo bir hatunken,şuan 1,80 boyunda 129 kiloluk bir hatunumsu bişey oldum:)
oyüzden aranızdayım:)umarım bende çözücem bu işi

Bende bunu izlediğim kadın bir ilahiyatçı dan dinledim yabancıydı Arabistanlıydi yanlış hatırlamıyorsam kapaliymis açılmış kendisi araştırmalarının sonucunu paylaştı birkaç yerde daha internette araştırınca gördüm ayrıca kadın gazetecilere demeç veriyordu evinde oturup anlatıyordu baya bu konuda çevirileri ilan bir kadındı keşke ismini hatırlayıp yazabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…