Hala bu mevsimde o kadar sogukmu yaw kurban olsunlar izmireGünaydin herkese,
Öyle soguk ki yataktan çIkasIm gelmedi
Ben zaten bildiklerimin yüzde onunu hayata geçirebileydim $ahdIm $ahbaz olurdum herhal
Bi de öyle bi i$ yapiyorum ki maalesef stres ile gün boyu koyun koyuna
Günde 8-9 saat kod yazmak akIllara zarar bi$ey
dimi kiz @cydnz_1
Bakma yine iyi hakkindan geliyorum
Yine böbreklerim agriyo hiç normal degil bu durum simi bunu sevmedi
Ben zaten çok içerdimSimi aşiri sivi tükettigin icin bobregin agriyor olabilir mi?
Hala bu mevsimde o kadar sogukmu yaw kurban olsunlar izmire
İnancin asla kırılmasın başörtüyle ilgili de zaten net bişey yok kurani Kerim'de sadece örtün diyor net olan yer ise göğüs ve kalçanı ört diyor erkeklerin uydurması bazı şeyler öyle gelmiş öyle giden türden neden dersen peygamber olduktan sonra Hz.muhammed s.a.v. Allahu Teala demiş ki güzel olduğunu görsen bile bı kadını beğensen bile artık evlenmek yok demiş demekki bu hadisi seriftende anlıyoruz ki kadın kapalı deil güzelliği görünüyor.He hemi de çifte kavrulmu$
Hem elektrik hem yazilim
evet canim türkhaber'de yaziyorum
firsatim olmuyor bu ara
öyleydi ama i$ bulamadim ba$örtüsüyle
zaten Türk kökenli olmak ba$li ba$ina sorun burda
bir de geçen sene bu vakitler büyük bir kirilma ya$adim inancimda
aylarca depresyondan çikamadim sorgulamaktan
ve fikrimi degistirdim
çalismaya da mecburum tutunacak kimsem yok
Canm kaynar suda rengini sarart.soguduktan sonra buzdolabi posetlerine yemeklik ayırıp buzluga at.bir yıl bile kalsa hicbirsey olmuyo.Bide yaprak aldim pazardan neremle saricaksam taze yaprak cabuk kotu olur.
Uzun zamandır izlemeyemedim benim de bilgim yok canımAsuman 8.sezon ne zaman ?
Bak Yenaya sormuyom mazereti var diye
Allahım sabır versin önce ailesine sonra sizlere ve hepimizegunaydınnn bonus bana kızacak gene gurubun imamı cumadan cumaya ugruyıp bildirim yapıorum diye
gecen hafta görümcem geldiii misafir olunca eşimde izinliydı hasankeyf e gezdik falan derken ne diyet ne de guruba gelebildim buraya kadar normal olan hayatım gene buyuk bir darbeyle beni ruhen yerin 7 kat dibine indirdi
kendimde deilim üst komşumun eşi malesef şehit oldu binada yaşı buyuk olan ben olduğumdan gurbette kimsemiz olmadığından yetkililerle birlikte söyleme görevi bana düştüüü allahımımm keşke dilim tutulsaydıda söyletmeselerdi 22 yaşında eşi 27 yasında 3 yıl olcaktı evleneli 1 bucuk yaşında oğlu var kadın eşim gelcek diye temizlik yapıyoduu evde yyaa hayatlar bizde böylee acımasız savaşlar olmasa ölüm olmasa neyi paylaşamıyoruz şu ölümlü dünyada biten hayaller umutlar öksüz kalan melek gibi çocuk pek içinizi kaarratımm ama kusura bakmayın bağırmak istiyorum
içimi size boşalta bilidim evde çocuklar çok etkilendi her ne kadar yansıtmamaya çalışsamda hakkınız helal edin
qarden bi tanemi cocuk var Allah bagişlasin
Bu arada akşamlari sporu pek onermiyo arkadaslarimiz benďe gece 11 gibi filan yuruyum diyorum ama korkumdan yapmiyorum
gunaydınnn bonus bana kızacak gene gurubun imamı cumadan cumaya ugruyıp bildirim yapıorum diye
gecen hafta görümcem geldiii misafir olunca eşimde izinliydı hasankeyf e gezdik falan derken ne diyet ne de guruba gelebildim buraya kadar normal olan hayatım gene buyuk bir darbeyle beni ruhen yerin 7 kat dibine indirdi
kendimde deilim üst komşumun eşi malesef şehit oldu binada yaşı buyuk olan ben olduğumdan gurbette kimsemiz olmadığından yetkililerle birlikte söyleme görevi bana düştüüü allahımımm keşke dilim tutulsaydıda söyletmeselerdi 22 yaşında eşi 27 yasında 3 yıl olcaktı evleneli 1 bucuk yaşında oğlu var kadın eşim gelcek diye temizlik yapıyoduu evde yyaa hayatlar bizde böylee acımasız savaşlar olmasa ölüm olmasa neyi paylaşamıyoruz şu ölümlü dünyada biten hayaller umutlar öksüz kalan melek gibi çocuk pek içinizi kaarratımm ama kusura bakmayın bağırmak istiyorum
içimi size boşalta bilidim evde çocuklar çok etkilendi her ne kadar yansıtmamaya çalışsamda hakkınız helal edin
İnancin asla kırılmasın başörtüyle ilgili de zaten net bişey yok kurani Kerim'de sadece örtün diyor net olan yer ise göğüs ve kalçanı ört diyor erkeklerin uydurması bazı şeyler öyle gelmiş öyle giden türden neden dersen peygamber olduktan sonra Hz.muhammed s.a.v. Allahu Teala demiş ki güzel olduğunu görsen bile bı kadını beğensen bile artık evlenmek yok demiş demekki bu hadisi seriftende anlıyoruz ki kadın kapalı deil güzelliği görünüyor.
herkese günaydınnnnn mutlu bir gün geçirelim inşallah hepberaber..
bu hafta tartılmadım ptesiden bu yana,oyuzden yarın sabah çıkacak sonucu merak ediyorum..aslında iyi bir başlangıç yapmıştım ama sporu ekleyememek kötü oldu benim için..
yemeklerde cok kacamak yapmadım,günlük su limitim 3 lıtre,
gecmis olsun kuzu git mutlaka drGunaydin.
Dunku bogaz agrisi gece artti iyice ve su an agzima lokma sokamiycak durumdayim.
Boynuma dokununca aciyor.
Firsat bulursam bi dr gidicem daha kotu olmaktan korkuyorum.
Vucut agrisini bas agrisini hic yazmim bile.
plynna allah kolaylik versin. Hayir demeyi ogrenip uygulamaya gecirmedikce bu sekil kirilmalar hep olucak.
Birak herseyi çöp etsinler yok saysinlar. 1-2 hafta laf eder sonra susarlar.
Senin gibi ozverili olani cok az kaldi.
nursena cok uzulduk duyunca canim benim. Sizinde bizimde basimiz sagolsun.
Bir sure etkisinde kalirsiniz muhakkak bisey olmamis gibi davranilmiyo cocuklara karsi buyukler artik
kızlar çok fazla tanımıyorum sizi,kımler ben gibi 30 yaş yada üstü ve 100 üstü kıloda:)yada 3 basamaklılardan 2 lere indi..
biraz sohbet edin ama benimllee
Spor birden eklenmiyo zaten.
Kilomuz yuksek zorlaniriz ayaklar dizler kaldirmiyo. Gunasiri olabilir ilk baslayinca.
1 gun yapip 1 gun dinlenmek iyi olur.
Ben çiçegi burnunda 99'lardayim Agustos'ta 107 ile ba$ladim metabolizmam aldigim ilaclardan dolayi çok yava$ ancak dü$ebildim 100'ün altina
Kilolular için spor iki gün ara vererek öneriliyor
Kaslara birden yüklenmemek için en az alti hafta bu ayarda gittikten sonra gün a$iriya geçilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?