Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hala bu mevsimde o kadar sogukmu yaw kurban olsunlar izmire

Simi aşiri sivi tükettigin icin bobregin agriyor olabilir mi?
Ben zaten çok içerdim
Lafa bak ayya$ kibin yazdim
yani çay kahve hep ayni
Günlük bes büyük bardak çayim ve iki büyük fincan kahvem vardir
Suyu da cardio yaptigim icin 3l den 4 l ye çikardim
Cardio da a$IrI terliyosun
Bi de L-Carnitin ve Niacin takviyesi aliyorum
Normal benim kiloma
4l kilo atabilmem için

Haftaya bi dr a gideyim bari

Hala bu mevsimde o kadar sogukmu yaw kurban olsunlar izmire

-2 derece oluyo sabahlari
kI$LIk ceketlen donuyorum

İnancin asla kırılmasın başörtüyle ilgili de zaten net bişey yok kurani Kerim'de sadece örtün diyor net olan yer ise göğüs ve kalçanı ört diyor erkeklerin uydurması bazı şeyler öyle gelmiş öyle giden türden neden dersen peygamber olduktan sonra Hz.muhammed s.a.v. Allahu Teala demiş ki güzel olduğunu görsen bile bı kadını beğensen bile artık evlenmek yok demiş demekki bu hadisi seriftende anlıyoruz ki kadın kapalı deil güzelliği görünüyor.

Gunaydin.

Dunku bogaz agrisi gece artti iyice ve su an agzima lokma sokamiycak durumdayim.
Boynuma dokununca aciyor.
Firsat bulursam bi dr gidicem daha kotu olmaktan korkuyorum.
Vucut agrisini bas agrisini hic yazmim bile.

plynna allah kolaylik versin. Hayir demeyi ogrenip uygulamaya gecirmedikce bu sekil kirilmalar hep olucak.
Birak herseyi çöp etsinler yok saysinlar. 1-2 hafta laf eder sonra susarlar.
Senin gibi ozverili olani cok az kaldi.

nursena cok uzulduk duyunca canim benim. Sizinde bizimde basimiz sagolsun.
Bir sure etkisinde kalirsiniz muhakkak bisey olmamis gibi davranilmiyo cocuklara karsi buyukler artik

Asuman 8.sezon ne zaman ?
Bak Yenaya sormuyom mazereti var diye
Uzun zamandır izlemeyemedim benim de bilgim yok canım
Allahım sabır versin önce ailesine sonra sizlere ve hepimize (
plynna yengene şifalar versin Rabbim

qarden bi tanemi cocuk var Allah bagişlasin
Bu arada akşamlari sporu pek onermiyo arkadaslarimiz benďe gece 11 gibi filan yuruyum diyorum ama korkumdan yapmiyorum

günaydınn,evet bitane kızım var 2,5 yaşında ellerınden öper teyzesi:)
benım sabah yapmam imkansız sporu,zaten 7,5ta kalkıyorum kahvaltı hazırlık kızı hazırla vs derken zor yetişiyorum işe..
akşam dönüşte yemek ye sindir falan derken en ıyı ıhtımal 8de çıkabılrıım koşu bandına..haftasonu durum değişir tabi..bakalım bi sisteme oturtucaz artık.bide kilo çok oldugu için biyerime zarar vermekten korkuyorum:)

günaydın,başınız saolsun çok üzüldüm,nice ocaklara ateş düştü sadece üzülmekle yetinebiliyoruz,içimiz kan ağlıyor yetim kalan çocuklara,eşsiz kalan kadınlara ama mekanları cennet inşallah.rabbim kalanlara sabır versin.çok zor

Ahhh isilcigim ortunmek ortunmemek ayri ama kuranda tam net yok demek cok ayri.

Once ayet sonra hadisler. Verdigin ornekte bi gariplik var canim benim allahin dedigiyse ayet olmus olur o zaman hangi ayet?
Eger hadis ise dedigin ki allah der ki demek icin hadisi kutsi olmalidir.
Bildigim kadariyla boyle bir hadis yok hadisi kutside.

Kalcayi ve gogusu kapamayi ilkel kabileler bile yapiyor.

Demem o ki biz cahiliz hadis ilmimiz yok kaynagi olmadan hadis soylemek dogru olmaz boyle bir konuda.
Ama acip ayetleri okuyabiliriz.

Tesettur sadece sac kapamak degil.
Zaten eger oyleyse bir kadin icin sacini acmasi daha dogrudur daha samimidir.

Herkesin hayati ve dusuncesi farkli ben saygi duyarim gercekten örtenede acanada.
Ama dogru tektir. Bizim fikrimiz dogru oldugunu degistirmez.

herkese günaydınnnnn mutlu bir gün geçirelim inşallah hepberaber..
bu hafta tartılmadım ptesiden bu yana,oyuzden yarın sabah çıkacak sonucu merak ediyorum..aslında iyi bir başlangıç yapmıştım ama sporu ekleyememek kötü oldu benim için..
yemeklerde cok kacamak yapmadım,günlük su limitim 3 lıtre,

Spor birden eklenmiyo zaten.
Kilomuz yuksek zorlaniriz ayaklar dizler kaldirmiyo. Gunasiri olabilir ilk baslayinca.
1 gun yapip 1 gun dinlenmek iyi olur.

gecmis olsun kuzu git mutlaka dr
bi protein gunu dedim su dedim lesli dedm hic cevapta vermedin biktin zahir benden

kızlar çok fazla tanımıyorum sizi,kımler ben gibi 30 yaş yada üstü ve 100 üstü kıloda:)yada 3 basamaklılardan 2 lere indi..
biraz sohbet edin ama benimllee

Ben çiçegi burnunda 99'lardayim Agustos'ta 107 ile ba$ladim metabolizmam aldigim ilaclardan dolayi çok yava$ ancak dü$ebildim 100'ün altina

Kilolular için spor iki gün ara vererek öneriliyor
Kaslara birden yüklenmemek için en az alti hafta bu ayarda gittikten sonra gün a$iriya geçilebilir

ay maşallah şu 99 rakamı ne güzel bir kırılma noktası değilmi?:)
ben 105le falan evlenmıstım sonra 107lere hatta 110lara cıktım bıkac ayda,sonra 2 ayda falan inmiştim 97ye ne kıymeti bilinesi günlermiş,ama bilemedim..
şimdi boğuşuyorum bu rakamlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…