Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla benimde masabaşıı güzelimm benn çok fena dibee vurmuştumm yaşadıgımm acım var ki hiç geçmeyecek bir acı lakin siklenip kendime geldim .....Şimdii isee vurdurdum deliliğee gidiyorum.Karar verdim vee uygladım zorlandım sinirde oldum yeri geldii ama değişimim müthiş oldu.Rabbime şükürler olsun mesela beni tanıyan can dostlarım var onlar bilir topikten muhteşem bir değişim oldu kendime özgvenim geldi inan banaa seninde öyle olacak yeterki inan ve iste güzelim ben evlendiğim de 1,72 boy kilom 65 felandı sonra zamanlaa ala alaa ilaçlar falan fişman derken bir dünya olmuştum.

Kız sen baya uzunmussun şuan fıstık oldun desene
Valla kuzumm topukluda giyince gulyabani gibi oluyorum geçen çarşıda teyzeyle karpıştık kafa 1 dünyaa kadın gögüs hizamda kafayı yukarı kaldırdı aboowww kızımmm sende maşallahh diyiiii

insan kilo ekledikçe önce bi canı sıkılıyo sonra kabullenıyo sanırım öyle yaşamaya da alışıyo..
yoksa kabus gibi..51 kg nedemek düşünsene..51 kgluk çıtır bir hatunu vücudumda taşıyorum,2 kişiyim resmen:)
neyse yapcak bişey yok biyerden başlamadan yol alınmıyor,böyle büyük rakamlar verenleri görünce biraz rahatlıyorum,bak olabiliyor diye..
1 yılda ortalama 40 kg versem yeter..ayda 4 kgnun bile altında yapıyor ortalaması ve haftalık 1 kg altı oluyor..neden olmasın?
acılar oluyor,hep olacak,ama hayatta devam edecek..
yaralar kabuklanacak,dökülecek ama izi kalacak..insanız herşey bizler için..

YENA senın kılo durumun nedır?boyun nedır?
kac ayda nekadar verdın?
tanıyayım senıde,:)

Çok başarısız kilo geçmişim var.. boyum 160. 115 kiloyu gördüm en son.. Hamur ve şeker bağımlısıydım.. Dım diyorum artık istesem de yiyemiyorum.. 31 mart mide küçültme ameliyatı oldum..
ÇAlışıyorum .. 18 ve 9 yaşın da iki çocuğum var.. İzmir de yaşıyorum..
Umarım önce kilo vermeyi başarır sonra da kilonu korursun..

Son düzenleme:

pekı bu süreçte nekadar verdın?
bı ara bende cok düşündüm ama eşim vazgeçirdi,önce yapabılecegın herseyı yap diye..
psıkolojık olarak etkılendınmı?
mesela sevdıgın yıyecekler gözünün önündeyken yiyememek strese sokuyomuş genelde.çünkü yeme isteiği azalmıyor,mide kapasitesi küçüldüğü için yiyemiyor diye bi makale okumuştum
son çare bende düşünüyorum açıkçası
nasıl bir süreçti zorlandınmı?

Ihmal etme bogaz agrisi onemlidir cabucak iyilesirsin

kızlar çok fazla tanımıyorum sizi,kımler ben gibi 30 yaş yada üstü ve 100 üstü kıloda:)yada 3 basamaklılardan 2 lere indi..
biraz sohbet edin ama benimllee
Ben haftaya cuma 37 olacagim 90.8 kiloyum eylul 1 e kadar 65 kilo olmaya calisiyorum. Evliyim cocuk yok

Ben de çok düşündüm . bir anda verilen bir karar değil.. Sadece son bir ay çok hızlı gelişti netliğim. Nedeni de karnımın sağ tarafın da beni rahatsız eden pis bir ağrı ve aynı yerin şişmesi büyümesi.. usg sonucu ileri boyutta karaciğer yağlanması büyümesi .. 3. evre zaten sirozmuş ki bu yaşıma kadar tek damla alkol alan biri değilim.. ama iki tip siroz varmış biri alkolle alakalı diğeri de benim gibi manyakçasına yiyenler gün de 2,5 litre kola tüketme kapasitesine sahiptim ve uyguluyordum...
Özetle beni çok korkuttu bu sonuç...
eşim ve kızımla konuştum ilk başta hayır deyip beni dinlemeyi bile reddetiler..
Sonra söz konusu sağlık olunca kabul ettiler..

Ameliyatta midenin sol tarafın da bulunan iştah merkezi (fundus) ta alınıyormuş.. elbette can çekiyor yılların alışkanlığı.
ameliyat zor değil sonrası sabır isteyen bir süreç ve kurallara uymak çok önemli..
Psikolojik olarak henüz etkilenmedim.. O zemini hazırlamıyorum yoksa potansiyel bunalımcıyım.:) Dün kötüydüm bi ara hemen defettim ..

nekadar gitti bu 4 ayda?
amelıyata 115lemı gırdın?

İyiii şeyler düşün canımm benim melankolik ve duygusalsınn tatlım sen aynen dünde yapyıgın gibi koavalaa negatifliklerii kışkışlaa yaza taş gibi bir hatun olarak sağlıklı bir şekilde geliyorsunn

garden, bir de kıyafet sorunu sosyal ortam da en iri benim oluşum.. Her sabah çıkarken ne giysem derdi.. yemekte herkes tabağını bititrirken senin bitirmen sanki dünyanın en tuhaf durumuymuş gibi algılanması. Oğlumun sınıfın da en şişman veli olmak. ailecek yahut iş arkadaşlarımla foto çekiminde en arkada olmak.. gibi gibi daha çok var da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…