Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar böyle devam

Inşallah doktor eylülde 65 kilo olup gelmemi istedi sonrasında tedavi belki tedaviye bile gerek kalmaz . Inşallah olur suan kilo yu bahane ediyorlar bakalım ozaman ne diyecekler.
allah gönlüne göre versin insallah.. bana da kilodan diyorlardı 112kiloda hamile kaldim ikinciye 122 kiloda tabii sen yinede zayıfla canim..

allah gönlüne göre versin insallah.. bana da kilodan diyorlardı 112kiloda hamile kaldim ikinciye 122 kiloda tabii sen yinede zayıfla canim..

Derler onlar basin agrisa kilodan derler.

Sen yazmayinca tekrar baktim kilo bildirimine goremedim yok sandim bende.
Alisik degilsin demek ondan :)

sorma bonus nasıl u zuluyordum o zaman birazcık diyeti bozduğum zaman.. sabah 7 de uyaniyordum yuruyuse cikiyordum evlat sahibi olabilmek icin.. aslında hamile kaldigi da gidecektim o profosorlere hani kilodandi diye..
unutmuşum hergün bir mille leslie yapıyorum 20 dakikada okula gidip gelirken yuruyusum var kismetse haftaya canim...

Inşallah canım bu aralar duygusal takılıyorum şansıma bugün Greys anatomi de de duygusal bir bölüm vardı hayat isigim da da duygusal bitti. Bir film boyunca birsey yemedim bolca agladim. Thé Light between ocean duygusal bir film. Adam beni çok etkiledi. Sevgisi.

Allahimin vermeye muradı olunca her şart altında veriyor. Herşeyin vakti zamanı var bence en artık buna inaniyorum. Ben ilk hamile kaldigimda 7 yıllık evliydim kontrol için gitmiştik tüp bebeğe karar vermiştik beklemeyelim diye 2. Kontrolde hamile çıkmıştır. O heyecanı 3 ay yasadim yaşamayabilirdim de buna da şükür.

aynen canım allah verirse hiçbirşey engel değil... ben çok agliyorsun hergün parcaliyordum kendimi psikolojik ilaç kullanıyordum her ay adet döneminde hayata kusuyordum.. kafadan attığım anda oldu... bende 12 sene boyunca iki kez hamile kalmıştım ikisi ndede bebekler gelişmediği için alınmıştı..

takma kafana canim elinde değil biliyorum ama in anki en büyük sebebi stres yaşadım cunki... ikinci tüp bebeği yaptık negatif olunca yas da 35 dedim ki artık anne olamiycam tedaviyi bırakıyorum kendimi spora verdim salona y azildimyuruyuslere cikiyordum. o çok iyi geldi bana 5ay sonra hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…