Ben malesef kalabaliktan sıkılıyorum onun için çıkmadım ama tahmin edebiliyorumIstanbuldakiler disari cikanlar benim gorduklerimi sizde gordunuzmu
1 metre çim, kaldirim taşı vs boş degil.
Bu kadar insan nasil sigiyoruz buraya aklim almiyor
Ay çok hos sana sarı laleler aldım çiçek pazarından ve kahve miss açmışi hediye gelmişti bana bu sarı lalelerin çok güzel bir görünümu oluyor bir büyük deste
Hepside harika bonuscum Allah neler yaratmışISILDURU hangi renk daha guzel bilemdim
Eki Görüntüle 1989300
Eki Görüntüle 1989301 Eki Görüntüle 1989302 Eki Görüntüle 1989303
maşşallah maşşşallahhhh ALLAHH BİZEDE NASİP EDER 2 SER 2 SER DÜŞMEK İNŞALLAHHAFTANIN 1.si _______ - 2,8 kg. ________ Lolaxx
HAFTANIN 2. si ______ - 2,6 kg. ___ Oğulcuklarım
HAFTANIN 3.sü ______ - 2 kg. ________ HasibeG
Kolay gele bonusum benimde yarin soyle halilardan camlardan bi girisesim varBen varim isini gorurmu :)
Yarin temizlik var ugrasiyorum bende.
Yumurta sarısı kilomu yapıyormuş ki ben her gün iki tüm yiyorumBonus icim açıldı ne kadar güzel çiçekler
Bütün gün temizlik yaptim bir büyük poset oyuncak attım
Dahada var yani ortadan kaldırmıyor nisa..
Kizimin eski okul kitaplarını ayırdım kitapligini düzenledik,yarın devami,bugün birde pazarımız vardı pazara gittik parka gittik Simdi oturdum...çay ici cem..
Bugün eski komsunu gördüm pazarda sok oldum 50 li yaslarda 11 kilo vermis hastane diyetisyen ile,yumurta sarısı dahi vermiyormus
Ben de fenayım dünden beri geçen sene giydikelrim olmuyor 1 - 2 beden genuslemisimmaşşallah maşşşallahhhh ALLAHH BİZEDE NASİP EDER 2 SER 2 SER DÜŞMEK İNŞALLAH
liste bayıldımmmnam
yena sanada bayıldumm nası güzel eksiler öyleee darısı bana
asummm yaz lıklar çıktıkca cok fenaaa yım bende
Asuman abla ona bende baslicam beraber yapalim iste isteyen olursa ornek listeyi burada yayinlayabilirim yada hesabi olanlar direk sekersiz21gun hesabini takip ederek izleyebilirlerBen de fenayım dünden beri geçen sene giydikelrim olmuyor 1 - 2 beden genuslemisim
Bugün çok yürüdum dizim fena ama hafta içi yürüyemiyorum fazla
Yarından itibaren 21 günlük şeker orucu varmış instagramda gördüm ona başlıyorum inşallah
Allah azim versin hepimize
Aslında şeker orucu dedikleri sağlıklı beslenme işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?