Yaşasın bu listeye de girebildim sonlardayim ama olsun. Ellerine sağlık Bonus can[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]DelyDoly[/TD]
[TD]520 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]lolaxx[/TD]
[TD]380 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3[/TD]
[TD]ISILDURU[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]simeranya7[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nisan34[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]cakil80[/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]12[/TD]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Bonus herkesi unut ama lolaxx ve baharnazi sakin unutma ben onları sıkı takip ediyorum. Nerdeyse yedikleri yaptıkları herseyi gözlerim ustlerinde. Lolaxx geçerken tozunu yuttuk resmenlolaxx canim kusuruma bakma bu aralar listede atlamayı sık sık yapiyorum.
Bazen not almayi, bazende not alsam bile eklemeyi unutuyorum.
Bu haftaki sansli üye sendin demek
bende kilolu hamile kaldığım için çok dikkat ediyordum çok a rastirmistim genelde süt yogurt balık köfte ve çorba ile besleniyordum... dediğin doğru cunki ilk hamileligimde 12 kilo aldim 2. 300 doğdu kizim ikincide 6kilo aldim 3. 400 doğdu kizim.. insallah kilo alamazsın kilolular genelde çok az kilo aliyorDoktor bana bebegin sadece 200 kaloriye ihtiyaç duyar onun içinde 1 bardak ayran bile isen yeter boşuna birseyler yeme demişti. Arkadaşım sadece 8 kilo aldı 58 kilo ile nerdeyse hamileliği bitti.7 ay boyunca benim dietteki halimden bile az yedi. Umarım ben de hamilelikte kilo almam
bende başlarda 3, 4 arası verdim kilolular genelde az kilo alıyor...Sismanlarin genel durumu bu demek bende ilk hamileliğimde ilk aylarda 6 kilo verip sonrada 6 kilo alarak hamisligi tamamlamistim doğumdan geldim kilom 80 gelinligime giriyordum dedim peh çocuk doğurmakta ne varmış kiloda almadım iki yıl emzirdikce ben bir ye bir ye oldummu 98 yuh
Canım evet 43 kilo ile güzel başardım ama vermekten çok korumak önemli ben biraz dikkat etmesem fazla fazla geliyor hain kilolar. 1 yıldan fazla sürede yürüyüş ve 100ün altına inincede 6 ay aletli plates ile destekledim o yüzden çok iyiyim dahada zayıf duruyordum. Ama hamilelik ve öncesinde ameliyat nedeniyle vücudum yine fazla fazla deforme oldu. Ben hamileligimde yürüyüş ve yüzme bide genelinde diyet yapmama ragmen 15 kilo aldım gerçi 4100 gr doğdu kızım ve 1 hafta sonra eskiye dönmüştüm ama sonra süt olsun diye bir yemisim 98 kiloydum kızım 2.5 aylıkken sonra kendime gelip dikkat edince verdim şimdi yine alıyorum.ama benim yemekten çok sporsuzluk vücudum harekete alıştı yurumeden veremiyorum.oo senın baya güzel bir başarı hıkayen varmış zaten,şimdi kaldıgın yerden devam edeceksın sadece..ne güzel maşallah:)
124le başlayıp ilk 2li rakamlara ındıgın dönemdekı mutlulugundan bende istiyorum:):)inşallah başarırız:)süre nekadardı pekı bu 124-81 e iniş?43 kılo dıle kolay..maşallah..
benım kızımda alerjik oyuzden dikkatimi çekti,ilk 6-7 aylıkken oldu,sonra gecen yıl hazıran sonu gibi..
bu yılda beklıyorum yıne hazirana...malesef her yaz öncesi yaşanacak bi durum..
süt alerjisiyse farklı tabi..bizimki atopik..allah bağışlasın prensesinizi
Canım benim çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin inşallah.Valla bonus um kuzey 4 aylık oldu sezeryan sonrası o kadar çok iğne yedim ki o yerler hala uyuşuk bende
Canım başın sağolsun Allah sabır versin çok iyi anlıyorum seni zamanla daha iyi olucaksn insallah. Hiç gecmiycek gibi hissediyor insan ilk zamanlar ama sonra zamanla alisiyosun yoksa yaşanmaz ki. Okudum Fatiha Allah kabul etsin inşallah.
Benim oglanda 4 aylık ve alerjisi var salı günü test yaptirtcam gerçi ama büyük ihtimal var dedi çocuk Dr u. İki aydır kilo alımı çok düşük önceki ay 400 Gr aldı bu ay 200 ve egzama oluyo tüm vücudu. Şuan süt ve süt ürünleri yumurta domates yemiyorum. Başka neler yememeliyim bi anlat bana nolur netten arastirmktan beynim sulandı artik
Sagol ablacım bizde seni öpüyoruzburcu1983
Okudum canım Allah rahmet eylesin
Sen de zamanla toparlarsin fırsat buldukça uğra burayakızını da öpüyorum
Hayriyecim sağol. Bu arada kocaman tebrikler Allah devamını nasip etsin inşallah bir 30 kilo daha en kısa sürede sağlıkla verirsin cok seviniyorum senin adınaburcu1983 okuruz tabi kuzum cok zor bir sey yasadin kolay degil ama toparlanacaksi insallah kizin icin
Sağol komşum çok şükür canım kocaman oldu. Havalar az daha isinsinda beraber yürüyüşe gidelim :)Burcu komşum ugramişsin baban icin okudum canim.
Kizinda büyümüş Masallah alerjik durumlarida aşmiş gibisiniz insalllah hersey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?