Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin ellerine saglik. Bende dolap duzeltiyorum belim koptu halsizimde.
Buyugun olmayanlari kisa gelenleri kucuge kucugunkileri bi baskasina ayiriyorum.

Bu aksamki ignemle bide vitaminli bi serum vericek igne yapan abla yarina ayakta olmam lazim cunku.

Yumurta işi hic dogru degil ki koskoca prof birgul sonmezmiydi ozur diledi ya yumurtayi yillarca kolesterol var diye yedirmedikleri icin.
Yillar icinde yapilan arastirmalar yalandi kolesterol olayini.

Annem murat topogluna gitti 2 aylik paket akapunktur ile 10 kilo verdi ama hala onun zararini telafi ediyo.
B vitamini ayri aliyo d vitanimi ayri.
Cok kotu bi beslenme vermisti.

Bence her nimetin ayrı bi faydası sifası var.sadece dogru miktarda ve doğru sekilde tüketmek gerekiyo.

sağol canım ..sanada kolay gelsin hasta hasta zor oluyordur iyileşince başlasaydın keşke....cocuk odası yarım kaldı bugun o kıyafet ayırma olayını yarın yapıcam ben yazlık kışlık..

bende sasırdım yumurta olayına çünki o kadar diyetisyene gittim ömrüm diyetle geçti hiç sadece beyazını veren olmadı..yalnız kadına okadar şaşırdıkki esimde sok oldu..11 kilo vermiş ama 22 kilo gibi duruyordu tanıyamadık..

Yumurta sarısı kilomu yapıyormuş ki ben her gün iki tüm yiyorum
ben on sene once bir diyetisyene gitmiştim profösordu endokrın uzmanı..gun aşırı bir tane veriyordu bana...
bugun komşum oyle söyledi çok ağır yapabılırmısın dedi..yumurtanın bile sadece beyazı var dedi..
bende hergun bir haşlama yıyorum bazen çocukların yarısı kalıyor onlarıda yiyordum..

bundan siparis verdim eşim doğumgünü hediyesi aliyormus çok mutlu oldum. Bu sabah arastiriyordum bunu beğendim baktım eşim direk alma ekranına girdi aldı. Tam destek oluyor benim artık mazeretim kalmadı zayıflamam şart oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…