Cok guzellerLaleler aşkınaaakapı süsü deyip geçmeen
Eki Görüntüle 1989315
Eki Görüntüle 1989316
Eki Görüntüle 1989317
Eki Görüntüle 1989318
Eki Görüntüle 1989320
Eki Görüntüle 1989325
1 Mayıs başlangıç olan mi 21 gün şekersiz ben de yarın ona baslayacagimAsuman abla ona bende baslicam beraber yapalim iste isteyen olursa ornek listeyi burada yayinlayabilirim yada hesabi olanlar direk sekersiz21gun hesabini takip ederek izleyebilirler
Evet canim o1 Mayıs başlangıç olan mi 21 gün şekersiz ben de yarın ona baslayacagim
Bence her nimetin ayrı bi faydası sifası var.sadece dogru miktarda ve doğru sekilde tüketmek gerekiyo.Derin ellerine saglik. Bende dolap duzeltiyorum belim koptu halsizimde.
Buyugun olmayanlari kisa gelenleri kucuge kucugunkileri bi baskasina ayiriyorum.
Bu aksamki ignemle bide vitaminli bi serum vericek igne yapan abla yarina ayakta olmam lazim cunku.
Yumurta işi hic dogru degil ki koskoca prof birgul sonmezmiydi ozur diledi ya yumurtayi yillarca kolesterol var diye yedirmedikleri icin.
Yillar icinde yapilan arastirmalar yalandi kolesterol olayini.
Annem murat topogluna gitti 2 aylik paket akapunktur ile 10 kilo verdi ama hala onun zararini telafi ediyo.
B vitamini ayri aliyo d vitanimi ayri.
Cok kotu bi beslenme vermisti.
sağol canım ..sanada kolay gelsin hasta hasta zor oluyordur iyileşince başlasaydın keşke....cocuk odası yarım kaldı bugun o kıyafet ayırma olayını yarın yapıcam ben yazlık kışlık..Derin ellerine saglik. Bende dolap duzeltiyorum belim koptu halsizimde.
Buyugun olmayanlari kisa gelenleri kucuge kucugunkileri bi baskasina ayiriyorum.
Bu aksamki ignemle bide vitaminli bi serum vericek igne yapan abla yarina ayakta olmam lazim cunku.
Yumurta işi hic dogru degil ki koskoca prof birgul sonmezmiydi ozur diledi ya yumurtayi yillarca kolesterol var diye yedirmedikleri icin.
Yillar icinde yapilan arastirmalar yalandi kolesterol olayini.
Annem murat topogluna gitti 2 aylik paket akapunktur ile 10 kilo verdi ama hala onun zararini telafi ediyo.
B vitamini ayri aliyo d vitanimi ayri.
Cok kotu bi beslenme vermisti.
ben on sene once bir diyetisyene gitmiştim profösordu endokrın uzmanı..gun aşırı bir tane veriyordu bana...Yumurta sarısı kilomu yapıyormuş ki ben her gün iki tüm yiyorum
Istanbuldakiler disari cikanlar benim gorduklerimi sizde gordunuzmu
1 metre çim, kaldirim taşı vs boş degil.
Bu kadar insan nasil sigiyoruz buraya aklim almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?