Icin rahatlamis olsaydı iyi gelirdi arada içindeki stresi boşaltma iyi oluyor ama sonrası zorGunaydin kizlar dun rutin kahvaltı sonrasinda bir sey yiyemedim.Terör estirdim dün cok kalp kirdim kirildimdaa kp ve hitler yani esi yedimmm resmenn simdi bile başım dönüyor nasil calisacagimm bilmiyorumm
Baharnaz geri döndüTşk ederim canim :) o lale resimlerini gorunce Sultanahmetemi gittin diye dusundum.hepsi cok guzeldi.
Eline koluna saglik. benide ekleyebilirmisin haftaya listeye firsatin olursa eger
yenam yeniden dogmakgibi birsey sanki bu ameliyat herseyi yeniden dogru ogrenmek gerek ki devami gelsin cok guzel gunler bekliyor insallah seniKahve içmeye başladım artık çok sevincliyim :)
Tuhaf gelse de tadı iyi geliyor. .
Dün çay içtim nasıl ilginç geldi tadi,sanki bir oturusta bir demlik çayı bitiren ben değilmişim gibi..
Hakikaten damak tadı sonradan gelişen bir durum. . Tamamen bizim elimiz de..boşuna kutup Ayusu gibi yiyip içmişim yıllarca ..
Anaaammmm kollarimi hissetmiyorum salonun duvarlari camlari vitrinleri koltuklari silindi koltuk ortuleri yikaniyo perdeler yarin artik kizlar evde diye buyuk giristim bugun yeni bitti ama bende bittim aksama yemek yok kim ne bulursa onu yicek sanirim aksamada dolaplarimi duzelteyim yarina biraz isler hafifler halilarda yikamaya verildi mi tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?