Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahve içmeye başladım artık çok sevincliyim :)
Tuhaf gelse de tadı iyi geliyor. .

Dün çay içtim nasıl ilginç geldi tadi,sanki bir oturusta bir demlik çayı bitiren ben değilmişim gibi..
Hakikaten damak tadı sonradan gelişen bir durum. . Tamamen bizim elimiz de..boşuna kutup Ayusu gibi yiyip içmişim yıllarca ..

Gunaydin kizlar dun rutin kahvaltı sonrasinda bir sey yiyemedim.Terör estirdim dün cok kalp kirdim kirildimdaa kp ve hitler yani esi yedimmm resmenn simdi bile başım dönüyor nasil calisacagimm bilmiyorumm
Icin rahatlamis olsaydı iyi gelirdi arada içindeki stresi boşaltma iyi oluyor ama sonrası zor

Yağmur altında cam silen benden baska sapsal varmi acaba
misafirlerim gelicek persembeye ev almis basini gitmis bugunden toparlarsam anca

YENA Bonus zeze_84 ellerine sağlık
yenam yeniden dogmakgibi birsey sanki bu ameliyat herseyi yeniden dogru ogrenmek gerek ki devami gelsin cok guzel gunler bekliyor insallah seni

Mutlu haftalar kizlar
Hafasonu yine yedim.ama dün dündur bugün yeni bir gün diyorum.dünden sarma kalmıştı normalde kahvaltida bile bikaç tane atistirirdim. bugün kendime dedimki boşveeeer şimdiye dek yedim ne kazandim,lop lop yağlar ama yemezsem hayallerime ulaşmak daha daha kısa sürecek ve yemedim.
YENA zeze_84 Bonus ellerinize sağlık kızlar.

Anaaammmm kollarimi hissetmiyorum salonun duvarlari camlari vitrinleri koltuklari silindi koltuk ortuleri yikaniyo perdeler yarin artik kizlar evde diye buyuk giristim bugun yeni bitti ama bende bittim aksama yemek yok kim ne bulursa onu yicek sanirim aksamada dolaplarimi duzelteyim yarina biraz isler hafifler halilarda yikamaya verildi mi tamam

Hamarat hatun..
Bayiliyorum böyle ev i$lerinde fit hatunlara..

Bende de git git yol bitmiyor..
Mola verdik..Uzun zamandan sonra kahvenin yaninda çikolata yedim.
Insan tadini bile unutuyor üç dört hafta yemeyince..

Bana bugün hala Pazar'mI$ gibi geliyor
YarIn i$e gidince haftanIn ba$ladIgIna ayilirim kanimca..

Hayırlı akşamlar kizlar
Menum 01.05.2017 Pazartesi
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 por karışık izgara kofte
Salata

Akşam
1 ispanak kavurma
Yogurt
Salata

3.5 lt su 1 kayisi çayı 90 dakika yürüyüş

1 Mayıs

Sabah(9.45) 1 yumurta ile omlet 3 zeytin 1 kk peynir 1 kapya biber
Öğle(12.00) 5 altınbaşak 3 hurma
Öğle(14.45) 150 gr tavuk ızgara salata
Ara(16.45) 5 Altınbaşak 4 hurma 1 beyaz çay
Akşam(18.45) 1 tabak karnabahar 100 gr ciğer salata 3 yk yoğurt hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(21.00) yarım elma

3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…