Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler arkadaşlar benim maraton biraz yavaşladi sayılır ameliyat oldu bitti zor geçti ama sıkıntı yok şükür kahvaltı toplantısıda yorucu geçti ama o kadar tempoda gram zayıflama yok hatta artilar var galiba.bır durum çıkmazsa annemler 10güne kadar gitmeyi düşünüyor memlekete..5ayı geçti buradalar baya zor olacak banada.

Günaydin hamInIza,

MayIs ayInda buz gibi havada i$e gitmek..
Niye çok soguk buralar yau..

Simi konserin iyi gecmis gecmis olsun diyelim hizli tren yokmu alamanyalarda yada sehirlerarasi ucak bileti burasi gibi pahalimi canim ya otobus yorar diye dedim di

Var canIm var da gidi$ geli$ 80€
Otobüs ile 18€
Bu duruma katlanmam tamamen duygusal anlayacagIn..

Bol eksili bi hafta görelim kIzlar..
Ha gayret.

dün bende limonata yaptım ilk defa,babam gelmişti akşam yemeğine.bayıldım ama çok içmedim tabi..
1 portakal ve 1 lımondan 2,5 lt lımonata cıkacagına ınanmazdım..
buzluga attım ,ramazanda davetlerde yapmak için

Bir gecede 2 duygusal film yeter gidip romantik komedi bulim kendime

sende ben gibi filmcisin:)çocuk olana kadar çılgınca film izlerdim şimdi haftada 1 bilemedın 2 anca..
ama çok özlüyorum peşpeşe 4-5 film izlediğim günleri

herkesee günaydın hanımlarrrr
bugün acaip bir ses kısıklığıyla uyandım halada açılamadım.konuşmamaya çalışıyorum ama ne mümkün
3 günlük keyiften sonra sabah kalkıp işe gelmek baya zorladı ama napalım 4 gün çalışıcaz mecbur
ctesi piknige gittik,pazar hem kızı tiyatroya götürdüm akşamda arkadaşa oturmaya gittik,dünüde evde geçirelim dedik biraz ev işi yaptım çamaşırlar falan,biraz market işleri,akşama da yemege babam geldi derken,hareketli geçen bir 3 gündü benım için..
bugün itibariyle kaçamaksız ıvırsız zıvırsız yol alacağım..ramazana kadar sıkı yönetim ilan ediyorum kendime..
bu süreçte gidenim gelenım olur kesın ama kaçırmamaya çalışacagım..
evde bişeyler yapınca dayanamıyorum
benım evime pasta börek girmemesi lazım..
eşimde diyet modunda oldugu için hiçbişey almıyoruz eve zararlı olan..
ama işte misafir gelınce durum değişiyor..onları atlatırsam bana karada ölüm yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…