Valla guzeldir severim afiyet olsun sanada.Yok bonusum yulaf ezmesini sut ve kakaotla pusirdim uzerine hindistan cevizi o kadar
Slm kizlar
Yeni ayimiz yeni haftamiz hayirli olsun
3 gunluk tatil 3 gunluk yogun bir temizlik olarak gecti spor yapmaya halim kalmadi hic
Sabah kalkincada cok yorgundum arkadasi arasam onla mi gitsem acaba ise dedim arabayla sonra vazgectim hadi hasibe kac gundur evdesin cik yuru dedim ve yurudum ise
Gecmis olsun aile ile beraber olmaya alisinca zor oluyor yokluklarihayırlı geceler arkadaşlar benim maraton biraz yavaşladi sayılır ameliyat oldu bitti zor geçti ama sıkıntı yok şükür kahvaltı toplantısıda yorucu geçti ama o kadar tempoda gram zayıflama yok hatta artilar var galiba.bır durum çıkmazsa annemler 10güne kadar gitmeyi düşünüyor memlekete..5ayı geçti buradalar baya zor olacak banada.
Eki Görüntüle 1990200 oglen yemegim yogurtlu ve garniturlu kabak uzerinde kiyma ve pul biber
Ayyy kendim çalip kendim söylüyor gibi oldum kimsecikler yok topiktee:)
Nerde bu millet yahuuu
OOoooooooo hoşgeldinnnn neee demekk efenimm km taşısın kız sen buranınnBen geldiiiiiim:) Merhabalar herkeşe
Biraz depresif,biraz melankoli fena halde tombiş ve devamsiz amethyste tekrar yer varmı aranızda?
Kabul edeseniz hiç huysuzluk etmeden sıkışmak istiyorum şuracığa olar mıııı
aynen canım malesef, ben bide ek olarak müşteri dırdırı da çekiyorumGünaydin herkese,
Öyle soguk ki yataktan çIkasIm gelmedi
Ben zaten bildiklerimin yüzde onunu hayata geçirebileydim $ahdIm $ahbaz olurdum herhal
Bi de öyle bi i$ yapiyorum ki maalesef stres ile gün boyu koyun koyuna
Günde 8-9 saat kod yazmak akIllara zarar bi$ey
dimi kizcydnz_1
Bakma yine iyi hakkindan geliyorum
Yine böbreklerim agriyo hiç normal degil bu durum simi bunu sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?