Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir ve zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Cacık 2 dilim etimek lor domates
Akşam
1 tane fırında tavuk incik yoğurt ve salata
İşe yararmı ki yararsa eklerim ama öylede daha çok yiyormuşm gibi hissediyorumAcaba ara öğün mü eklesen hızlanması için .?
İşe yararmı ki yararsa eklerim ama öylede daha çok yiyormuşm gibi hissediyorum
Iyi aksamlar kizlar
Bugun yine gezmelere doyamadim kizimi babasina teslim ettim onlar oyun olaninda oynarken ben kitapci gezdim Allahim kendimi kaybediyorum resmen hepsini almak isriyorum kalemler defterler kitaplar ...oyy oyy oyy
sağol canım..Derin bravo Masallah diyeyim canim ya ben birak lesliyi yuruyemiyorum bacak agrimdan yurudugumde de agriyo yurumedigimde de leslie hoplamali ziplamali canim yapabiliyomusun yoksa tempoyumu dusuruyon kac dkliktan yapiyon
Evet canim onlarKulakları cinlasinclutch ta çok sever kırtasiye malzemelerini. Her seferinde söylüyorum bunu :)
Ben de severim kitapları ve kitaplarımı..
Aldınmi kitap, neler aldın. Yoksa ig de paylastiklarinmi. ?
iyi akşamlar
bugun sabahtan teyzeme kahvaltıya gittim ama diyetimi bozmadım ekmeğimi bile götürdüm giderken..oradan dayımın gelini ne geçtik saç boyası alıp ,bakır olan saç rengimi sarıya çevirdik..çok seviyorum sarıyı vazgeçemiyorum,bir senedir bakır kullanıyordum..
oradada diyetimi bozmadım yoğurt yedim..
sabah
bir dilim tam bugday ekm
1 kk peynir lor
4 siyah zeytin
domt salt
bir yumurta
cay
öğle
bir kase yoğurt
akşam
hazır kızarmış tavuk
salata cacık
esimin pilavından iki lokma
Evlilik programları yayından kaldırılmış deniyor doğrumu. ?
Iyi olmuş bence kafayı Yemişti herkes :)
ya ben kilo veremiyorum ve çok sinir oluyorumsadece sabahları 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum öğlen ve akşam çok yemiyorum çok dikkat ediyorum tatlı yağlı börek çörek hiç yapmıyorum genelde salata sebze yoğurt tavuk vs. hergün leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum ama yok bi 6 kilo vermiştim 1.5 ayda son 1 haftadır ne olduysa veremiyorum neden olabilir
Acaba ara öğün mü eklesen hızlanması için .?
Bende karataydan basladim okumaya
Bende karataydan basladim okumaya
Hala devam ediyorlar. Cidden kafayı yemişler. Bende hoşlanmıyorum amma velakin yasayla tv programı kaldırılması garip geliyor karşıyım biraz bu duruma.
İyi akşamlar
Sabah azcık eksi gördüm çok şükür inşallah bu hafta gram da olsa ekside olabilirim
Hafta sonu çok yürüdum dizim acıyor hafta içi yürümedim o nedenle ama kısa mesafe de olsa hareketli olmaya çalıştım
ISILDURU sağol sayende yeşilçay içmeyi hatırladım hemen demledim içtim 1 kupa
hisler karşılıklı canim benim... bende senin için çok seviniyorum.. yıllardır neler çekiyoruz biz birbirimizin halinden anlarız...Derincim maşallah. Çok seviniyorum seni böyle görünce. .
Bu aradaOGULCUKLARIM uğramıyor pek. Umarım önemli bir durum yoktur. .
İnşallah canım yarın protein süper fikir uygulamaya çalışayımSevindim asucum.. hadi yarın da patlat bi protein :) adaşın olaydı ne güzel patlatırdınız :)
Sen her günmü gitmeye başladın tükana.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?