Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir ve zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Cacık 2 dilim etimek lor domates

Akşam
1 tane fırında tavuk incik yoğurt ve salata

Acaba ara öğün mü eklesen hızlanması için .?

Iyi aksamlar kizlar
Bugun yine gezmelere doyamadim kizimi babasina teslim ettim onlar oyun olaninda oynarken ben kitapci gezdim Allahim kendimi kaybediyorum resmen hepsini almak isriyorum kalemler defterler kitaplar ...oyy oyy oyy

Iyi aksamlar kizlar
Bugun yine gezmelere doyamadim kizimi babasina teslim ettim onlar oyun olaninda oynarken ben kitapci gezdim Allahim kendimi kaybediyorum resmen hepsini almak isriyorum kalemler defterler kitaplar ...oyy oyy oyy

Kulakları cinlasin clutch ta çok sever kırtasiye malzemelerini. Her seferinde söylüyorum bunu :)

Ben de severim kitapları ve kitaplarımı..

Aldınmi kitap, neler aldın. Yoksa ig de paylastiklarinmi. ?

Derin bravo Masallah diyeyim canim ya ben birak lesliyi yuruyemiyorum bacak agrimdan yurudugumde de agriyo yurumedigimde de leslie hoplamali ziplamali canim yapabiliyomusun yoksa tempoyumu dusuruyon kac dkliktan yapiyon
sağol canım..
ben 3 mille leslienin 1 millesini yapabiliyorum canım..haftaya inşallah iki milleye çıkarıcam..15 dakika suruyor ..ayakkabı ile yaptıgım için çok şükür ağrım olmuyor maşallah diyeyim korkuyorum çünki ağrırsa yapamazsam diye..

iyi akşamlar
bugun sabahtan teyzeme kahvaltıya gittim ama diyetimi bozmadım ekmeğimi bile götürdüm giderken..oradan dayımın gelini ne geçtik saç boyası alıp ,bakır olan saç rengimi sarıya çevirdik..çok seviyorum sarıyı vazgeçemiyorum,bir senedir bakır kullanıyordum..
oradada diyetimi bozmadım yoğurt yedim..
sabah
bir dilim tam bugday ekm
1 kk peynir lor
4 siyah zeytin
domt salt
bir yumurta
cay
öğle
bir kase yoğurt
akşam
hazır kızarmış tavuk
salata cacık
esimin pilavından iki lokma

Derincim maşallah. Çok seviniyorum seni böyle görünce. .

Bu arada OGULCUKLARIM uğramıyor pek. Umarım önemli bir durum yoktur. .

Evlilik programları yayından kaldırılmış deniyor doğrumu. ?
Iyi olmuş bence kafayı Yemişti herkes :)

Hala devam ediyorlar. Cidden kafayı yemişler. Bende hoşlanmıyorum amma velakin yasayla tv programı kaldırılması garip geliyor karşıyım biraz bu duruma.

Acaba ara öğün mü eklesen hızlanması için .?

YENA ya katılıyorum bence de ara öğün ekle. Baya az yiyorsun vücudun kıtlık olarak algılayıp kendini korumaya çalışıyor olabilir. Suyunu artırıp günde 1-2 bardak da yeşil çay ya da beyaz çay iç bence

3 Mayıs

Sabah(8.30) 1 yumurta ile omlet 1 kk peynir 4 zeytin salatalık
Ara(14.00) 2 hurma 3 kayısı 1 avuç leblebi 5 badem
Öğle(15.30) 150 gr döner haşlama kabak patlıcan 3 yk yoğurt salata hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(17.00) 10 badem 5 günkurusu yarım elma 1 Beyaz çay
Akşam(20.30) 100 gr döner 1 tabak patlıcan 3 yk yoğurt salata 2 bardak adaçayı sade türk kahvesi

3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

İyi akşamlar
Sabah azcık eksi gördüm çok şükür inşallah bu hafta gram da olsa ekside olabilirim
Hafta sonu çok yürüdum dizim acıyor hafta içi yürümedim o nedenle ama kısa mesafe de olsa hareketli olmaya çalıştım
ISILDURU sağol sayende yeşilçay içmeyi hatırladım hemen demledim içtim 1 kupa

Hala devam ediyorlar. Cidden kafayı yemişler. Bende hoşlanmıyorum amma velakin yasayla tv programı kaldırılması garip geliyor karşıyım biraz bu duruma.

Yasağa ve baskıya ben de karşıyım ama iyileştirme ve kaliteyi arttırma adına denetleyici bir kurumun olmasından yanayım...

Senin bölümün neydi lolaxx,söylediysen de unumtmuşumdur yaşlılığıma ver...

Sevindim asucum.. hadi yarın da patlat bi protein :) adaşın olaydı ne güzel patlatırdınız :)
Sen her günmü gitmeye başladın tükana.?

Derincim maşallah. Çok seviniyorum seni böyle görünce. .

Bu arada OGULCUKLARIM uğramıyor pek. Umarım önemli bir durum yoktur. .
hisler karşılıklı canim benim... bende senin için çok seviniyorum.. yıllardır neler çekiyoruz biz birbirimizin halinden anlarız...

Sevindim asucum.. hadi yarın da patlat bi protein :) adaşın olaydı ne güzel patlatırdınız :)
Sen her günmü gitmeye başladın tükana.?
İnşallah canım yarın protein süper fikir uygulamaya çalışayım
Cuma hariç 4 gün gidiyorum ama ramazana kadar belki ramazan da dahil 2ye dusurecegim
Ramazan öncesi temizlik vs çok işim var evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…