İnşallah canım yarın protein süper fikir uygulamaya çalışayım
Cuma hariç 4 gün gidiyorum ama ramazana kadar belki ramazan da dahil 2ye dusurecegim
Ramazan öncesi temizlik vs çok işim var evde
Deniycem canım bakalım sabah bi tartılayım yads cuma günü 1 hafta 10 günde ara öğünle deniyeyim bakalımAksam yemeğinden sonra değil de öğle ve akşam arası daha uzun olduğu için o saatte meyve,süt yahut k.yemiş olabilir..
Deneme yanılma ..
Yeşil çay içiyorum canım suda 2.5 lt kadar içiyorum ara öğünü cuma tartıldıktan sonra 1-2 hafta deniycem bakalım :)Hala devam ediyorlar. Cidden kafayı yemişler. Bende hoşlanmıyorum amma velakin yasayla tv programı kaldırılması garip geliyor karşıyım biraz bu duruma.
YENA ya katılıyorum bence de ara öğün ekle. Baya az yiyorsun vücudun kıtlık olarak algılayıp kendini korumaya çalışıyor olabilir. Suyunu artırıp günde 1-2 bardak da yeşil çay ya da beyaz çay iç bence
Evet canım mayısın 27 sinde başlayacak nasipseAz kaldı dimi oruç. Ben bu sene tutamıycam..
Evet canım mayısın 27 sinde başlayacak nasipse
Halsizlik var dizim belim zorluyor yavaş yavaş ancak toparlarım o zamana kadar
Seneye üç aylarda tutarsın yavaş yavaş dr izin verirse tabi
Nasıl gidiyor iş yerinde yoğun musun çok yoruyorlar mı seni
Derin Masallah canim leslieyi 15 dk bile olsa yapiyorsun
Birde ben yapabilsem
Yena enerji durumlarin nasil ise de basladin ya hani canim
Karşıyaka
Şimdi nrdsnGunaydin kizlarrr
Dun aksam zeynep birden oturdugu yerden kalkti 5-6 adim atti yurudu aglayacaktim nerdeyse gozlerim doldu cok duygulandim
Bende evka2 de oturuyordum annemler hala orada izmire gelince orada kaliyoruz ☺
Maşallah canım Zeynep'in kaç aylıkGunaydin kizlarrr
Dun aksam zeynep birden oturdugu yerden kalkti 5-6 adim atti yurudu aglayacaktim nerdeyse gozlerim doldu cok duygulandim
Bende evka2 de oturuyordum annemler hala orada izmire gelince orada kaliyoruz ☺
ya ben kilo veremiyorum ve çok sinir oluyorumsadece sabahları 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum öğlen ve akşam çok yemiyorum çok dikkat ediyorum tatlı yağlı börek çörek hiç yapmıyorum genelde salata sebze yoğurt tavuk vs. hergün leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum ama yok bi 6 kilo vermiştim 1.5 ayda son 1 haftadır ne olduysa veremiyorum neden olabilir
Sabah;
Peynirli yumurta
Yine bitiremedim. .
Ara;
4 erik
Öğle;
2-3 çatal fasulye
1 saat sonra çorba
Aksam;
1 kaşık kavrulmuş kıyma üzeri yogurt
Ara;
Kefir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?