önceden de olurdu zaten herkes diyor durur diye ama mesela 20 kilo verdikten sonra duruyormuş benim 6-7 kiloda durdu ki vermem gereken çoook kilo var daha :/vücut kendını korumaya da almış olabilir..şuan indiğin kiloda daha önce uzun süre kaldıysan ondan direniyo olabilir..
direnci kırılınca emınım birden 1-3 kg arası gider..2 hafta daha sabret
ekmek ve muadili şeyler yiyemıyorsun henuz dimi yenacım,
makarna pılav vs.vs.
tatıldınmı cumayı beklemeden?
bide nasıl hissediyosun kendını,beden olarak kaçtan kaça indin,ıyıkı olmuşum diyebiliyomusun?
Maşallah büyümüş de yürümüş :)Gunaydin kizlarrr
Dun aksam zeynep birden oturdugu yerden kalkti 5-6 adim atti yurudu aglayacaktim nerdeyse gozlerim doldu cok duygulandim
Bende evka2 de oturuyordum annemler hala orada izmire gelince orada kaliyoruz ☺
Şimdi nrdsn
Sagolasin canimbaharnaz çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..
Sagolasin canim
Kızlar,telefonda sildigimiz fotolari geri getirebiliyor muyuz,Bilgi sabihi olan var mı aranızda?
Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer:)
sen kaç kilosun canım normal mi diyosun durmasıIONINE bende 7 kilo verdim haftalardir yerimde saymaya devam ediyorum
qarden. Benim annemde cok zayiflamami istiyor birde oglus cok istiyor zayif olmami 70 kilolu arkadaslarimi gosteriyo onlar kadar olsan yeter diyo :))
YENA drdan geldim bi bacagima mr randevusu diger bacagima beyin cerrahina gitcem canim yuruyus bikac gun daha yapamiycam sanirim ilaclari bu surecte icmeye baslayim agrisi gecer belki
90. 91.50 arasinda haftalardir surunuyorum yurumem gerek ama yuruyemiyorumsen kaç kilosun canım normal mi diyosun durması
bende 97de kaldım canım90. 91.50 arasinda haftalardir surunuyorum yurumem gerek ama yuruyemiyorum
Yasimda etken metobalizma hizim sanirim kaplumbaga hizinda
Maşallah Zeynep'eSimdi sakarya hendekte yasiyorum
Zeynep bu ayin 27sinde yasina gircek insallah
Çok geçmiş olsun canımIONINE bende 7 kilo verdim haftalardir yerimde saymaya devam ediyorum
qarden. Benim annemde cok zayiflamami istiyor birde oglus cok istiyor zayif olmami 70 kilolu arkadaslarimi gosteriyo onlar kadar olsan yeter diyo :))
YENA drdan geldim bi bacagima mr randevusu diger bacagima beyin cerrahina gitcem canim yuruyus bikac gun daha yapamiycam sanirim ilaclari bu surecte icmeye baslayim agrisi gecer belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?