- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bende 97de kaldım canımbenimkide çok yavaş sanırım leslie 3 mil falan yapıyorum ama işe yaramıyor sanırım
Yasağa ve baskıya ben de karşıyım ama iyileştirme ve kaliteyi arttırma adına denetleyici bir kurumun olmasından yanayım...
Senin bölümün neydi lolaxx,söylediysen de unumtmuşumdur yaşlılığıma ver...
ahh inşallah ya hepimiz verelimsenin kilon haftaya 95li olacak bak demedi deme:)öyle hissettim
Hakket bende meraklandim nerdesiniz kizlar
İyiyim canım 74_75 arası kaldım ama basen problemim var hala 44-46 beden giyiyorum. İnsan burayı özlüyor arıyor gerçekten. 2 yıldır oruç tutamıyorum bu sene niyetim var inşallah. Bugün bir kendimi denedim hafif baş ağrısı dışında iyi geçti. O da susuzluktan. Hayırlısı inşallahVay vay hosgeldin :)) nasilsin neler yapiyosun kilo verdinmi?
Yena hoşbuldum canım. Geçmiş olsun yeni bir yola girmişsin. Umarım mutlu sonuçlanır. Ne kadarlık oldun. Nasıl sorunların varmıMthn83 hoşgeldin
Bugun yediklerim
Sabah;
1 yumurtanın 3 te ikisi
2 zeytin
Öğle;
2 kepçe mercimek çorba
Ara;
Yarım muz
100 ml.süt
Akşam;
Zeytinyağlı taze fasulye
1 kaşık yoğurt
Ara;
Kefir
40 dk. Yuruyus
Hamile gibi ne kadarlık oldun diyince birdenİyiyim canım 74_75 arası kaldım ama basen problemim var hala 44-46 beden giyiyorum. İnsan burayı özlüyor arıyor gerçekten. 2 yıldır oruç tutamıyorum bu sene niyetim var inşallah. Bugün bir kendimi denedim hafif baş ağrısı dışında iyi geçti. O da susuzluktan. Hayırlısı inşallah
Yena hoşbuldum canım. Geçmiş olsun yeni bir yola girmişsin. Umarım mutlu sonuçlanır. Ne kadarlık oldun. Nasıl sorunların varmı
Kız sen bana muhalefet misinHamile gibi ne kadarlık oldun diyince birden
bence durdu falan demek icin cok erekn bir hafta duraklama falan duraklama degil kirkma odemdir o birden spora falan yuklendiysen haftaya gider insallah hepsiönceden de olurdu zaten herkes diyor durur diye ama mesela 20 kilo verdikten sonra duruyormuş benim 6-7 kiloda durdu ki vermem gereken çoook kilo var daha :/
Hayırlısı artık canım bırakmadan devam edicem bakalım yarın kaç çıkıcam
gecmis olsun canimIONINE bende 7 kilo verdim haftalardir yerimde saymaya devam ediyorum
qarden. Benim annemde cok zayiflamami istiyor birde oglus cok istiyor zayif olmami 70 kilolu arkadaslarimi gosteriyo onlar kadar olsan yeter diyo :))
YENA drdan geldim bi bacagima mr randevusu diger bacagima beyin cerrahina gitcem canim yuruyus bikac gun daha yapamiycam sanirim ilaclari bu surecte icmeye baslayim agrisi gecer belki
heee seni cıtırseni su kosturmacam gecsin alcam ifadeni
2-3 haftadır falan böyle canım ama bıkmadan bekliycem bakalım bide yarından itibaren ara öğün ekliycem belki oda işe yararbence durdu falan demek icin cok erekn bir hafta duraklama falan duraklama degil kirkma odemdir o birden spora falan yuklendiysen haftaya gider insallah hepsi
gecmis olsun canim
bence durdu falan demek icin cok erekn bir hafta duraklama falan duraklama degil kirkma odemdir o birden spora falan yuklendiysen haftaya gider insallah hepsi
gecmis olsun canim
Heyirli agsamlar olsun,
er bi yerlerim dökülür be ya..
90 dk Badminton
anam aglamistir ellerim kollarim kiprasmaz
lakin bu zenginler yasamayi biliyor more..
patron paraya kiymis da tutmus kortu..
nasi bi yerdir ora öyle
otelin içinde er bi sey var
bildigin saray yavrusu
fakirlik basa bela..
heç öyle yer görmemisim..
Çok geçmiş olsun canım
Bacak diz ve kas agrisi vardi. Sagolasinbaharnaz geçmiş olsun neydi sıkıntın
Hakket bende meraklandim nerdesiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?