Yok kuzumm daha anamgillerdeyizzCanim evinemi geçtin. ?
Şarkı dursun burada müşteriler var,gidince iki dönerim. :))
Cumartesi büyük kızımın doğum günüydü eşimle onun hediyesini almaya çıktık yürüyerek gidip geldik sonrasında evdeydimIyi geçti asucum
.. sen neler yaptın dışarıdaydin sanırım. ?
Cumartesi büyük kızımın doğum günüydü eşimle onun hediyesini almaya çıktık yürüyerek gidip geldik sonrasında evdeydim
Dün de ailecek bize yakın bir parka gidip dolaştık çimlerde oturduk biraz serindi çok kalamadık yine yürüyerek gidip geldik
Tesekkur ederim canimiyi geceler kızlarrr
mutlu yıllar cnm
eline sağlık cnm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
Ay cok utanc verici ama adim sayar bilemligim geldi yarin adim atacagimGelelim bu haftada mabadını yerinden kaldıramayanlara, kilo verebilmek icin 50 adım bile atamayanlara!
Haftanin kara listesi
[TR][TR][TR][TR][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][/TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][TD]1[/TD] [TD]Bonus[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]2[/TD] [TD]eboe[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]3[/TD] [TD]cakil80[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]4[/TD] [TD]OGULCUKLARIM[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [/tr] [/tr] [/tr]
[/tr][/tr][TR][TR][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
Baharnaz dizinden dolayı kara listede deyıldır.
[/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/TR][/TR][/TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR]
[/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR]
[/tr][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]
Utandinmi bende bir miktar utandim duyda inanmaAy cok utanc verici ama adim sayar bilemligim geldi yarin adim atacagim
beni de ekleyebilirsinGelelim bu haftada mabadını yerinden kaldıramayanlara, kilo verebilmek icin 50 adım bile atamayanlara!
Haftanin kara listesi
[TR][TR][TR][TR][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][/TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][TD]1[/TD] [TD]Bonus[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]2[/TD] [TD]eboe[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]3[/TD] [TD]cakil80[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]4[/TD] [TD]OGULCUKLARIM[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [/tr] [/tr] [/tr]
[/tr][/tr][TR][TR][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
[/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/TR][/TR][/TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR]
beni de ekleyebilirsin
bi başlayamadım spora .
Gelelim bu haftada mabadını yerinden kaldıramayanlara, kilo verebilmek icin 50 adım bile atamayanlara!
Haftanin kara listesi
çok geçmiş olsun bonuscumListe bugune kaldi kusuruma bakmayin.
Haftasonu oldukca yogundum ve belim tutuldu biraz kotu gecirdim o yuzden ama iyiyim cok sukur.
Aksam 6 da belim icin dr a gidecegim az geciyor tekrar basliyor cunku. Ins iyi bi dr denk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?