beni motive eden tek şey düğünmüş meğer , saldım resmenSeni ekleyemem kizim ar ederimdugun falan vardi litfen. Kariyerin cok parlak spor konusunda sana laf edersem çarpilabilirim.
Istemezsin dimi yamulmamı
beni motive eden tek şey düğünmüş meğer , saldım resmen
bugün de takılayım yarın başlıycam inş . ama hep birlikte başlayalım
görmeni isterdim bonusTobe de cydnz sen ve salmak pehh benim yerime çarpılacan
görmeni isterdim bonus
yok kuzu yeme konusundaDugundeki halinimiyanlista anlamis olabilirim tabi.
yok kuzu yeme konusundaaldıklarımı koruyorum
yok bugün yemedim bişeyHic kacamagin yoktu cok az yiyodun son zamanda normal arti olman. Atarsin mutlaka. Hala yiyomusun :))
Insallah canim dogum gunun kutlu olsun.Teşekkür ederim inşallah. Yine yeni bir yaş ve yine yeni hedefler... inşallah bu sefer hayatımda eksikliğini duyduğum herseyi gerceklestiririm
Gelelim bu haftada mabadını yerinden kaldıramayanlara, kilo verebilmek icin 50 adım bile atamayanlara!
Haftanin kara listesi
[TR][TR][TR][TR][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][/TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][TD]1[/TD] [TD]Bonus[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]2[/TD] [TD]eboe[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]3[/TD] [TD]cakil80[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]4[/TD] [TD]OGULCUKLARIM[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [/tr] [/tr] [/tr]
[/tr][/tr][TR][TR][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
Baharnaz dizinden dolayı kara listede deyıldır.
[/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/TR][/TR][/TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR]
[/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR]
[/tr][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]
Hosgeldin evtNe zaman yaziyorsunuz kilolari cumadan cumaya mi
Ayy ben daha yeni girebildim şehir dışından annem gelmişti. Çok mutlu oldum :))HAFTANIN 1.si _____ - 2 kg. ___ Oinone27
HAFTANIN 2.si _____ - 1,9 kg. __ HasibeG
HAFTANIN 3.sü _____ - 1,8 kg. ___ Derin
Amin yenam sağolMutlu ve başarılı yaşlar diliyorum ebrucuğuma ..
Ayyy kara listede olmak cok korkunc .Gelelim bu haftada mabadını yerinden kaldıramayanlara, kilo verebilmek icin 50 adım bile atamayanlara!
Haftanin kara listesi
[TR][TR][TR][TR][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][/TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][TD]1[/TD] [TD]Bonus[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]2[/TD] [TD]eboe[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]3[/TD] [TD]cakil80[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]4[/TD] [TD]OGULCUKLARIM[/TD] [TR] [TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [/tr] [/tr] [/tr]
[/tr][/tr][TR][TR][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
Baharnaz dizinden dolayı kara listede deyıldır.
[/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/TR][/TR][/TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR]
[/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR]
[/tr][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]
Coook tesekkur ederim adim adim 40 a yaklasiyorumUtandinmi bende bir miktar utandim duyda inanma
Gecmis dogum gunun kutlu olsun bu arada.
Yeni yasin once saglik sonrada diledigin herseyi getirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?