Bonus gecmis olsunn güzelim.Rabbim.siga versin insallah tez zamanda sagligina kavuşursun
Şükür guzelim askeri bir dizi var bayiliyorum onu bekliyimm bitsin diyee is ev ev iss sıkıcı sinir bozucu gidip gidip.geliyorumIns canim sagolasin sende ne var ne yok?
Iyi aksamlar diyim bari.
Bitkin ve bitkin ve de bitkinim. Gecmis olsun dileklerinize cok tsk ederim.
Doktora gittim.
Bir dolu kafa karisikligi, pismanlik ve bir miktar caresizlik hissi ile geri geldim.
Belim icin gittim randevu sirasini beklerken boynumdan duramadim her iki sikayetimide soyledim tabi.
Beline bisey yapamam once kilo vericeksin dedi. Ilac verdi birde daha siddetli olursa igne verdi yaptirirsin dedi. Kisa bi muayne etti ciddi bisey olsadi muaynede farkederdi gecici bisey buyuk ihtimalle.
Ben agrim cok deyince mr yazdi. 30 hazirana iyimi :)
Boynum icin mr vardi yanimda bakti orta derece fitigin var baski yapiyor dedi ve ekrani cevirip gosterdi kendin bak goruyomusun yag dokusunu dedi ve gordum ne kadar fazla yag dokusu oldugunu
Tekrar etti kilo vericeksin bu yag gidicek bu karin inicek dedi.
Sikayetleri soylim derken o sordu sabahlari yorgun ve agrili kalkiyomusun, gergin oluyomusun, şişkinlik bagirsak problemi, isteksizlik yasiyomusun diye bende soyledim cok agrili kalktigimi ve aynen oyle oldugumu dogumdan sonra daha cok kaldi dedim.
Kapidan girdigin anda cok gergin bi hasta gordum ben dedi. Beni ilk kez goren bi insan bunu nasil anlar nasil tecrubedir brava dedim. Cok patliyomu dedi esime her dk dedi oda agzina kurek ister gibi.
Sezeryan olup olmadigimi sordu 3 sezeryani duyunca onun ustunde durdu.
Genel agrilarin yari sebebi kilo baskisi ise yarisida ameliyatlarin verdigi tahribat ve yapisiklik vs dedi.
Nöral terapi yapicam dedi. Yarin sabah erken gidicem ne kadar yapicak kac seans yapicak o zaman belli olucak.
Ins bu vesile olur biseylerin duzelmesine.
Vay arkadas ne yazmisim
Canlar iyii huzurlu gwceler ben kacarr tatli ruyalar
İyi geceler herkese
Inşallah faydasını görürsün canım.
Aynı doktormu yapacak tedaviyi ..
Desene kendi kendimize yapiyoruz herseyi ben de cok fatkli uyanmiyorum. Ise gelmek bile zor geliyor elimde olsa kanepeden kalmayacagimIyi aksamlar diyim bari.
Doktora gittim.
Bir dolu kafa karisikligi, pismanlik ve bir miktar caresizlik hissi ile geri geldim.
Belim icin gittim randevu sirasini beklerken boynumdan duramadim her iki sikayetimide soyledim tabi.
Beline bisey yapamam once kilo vericeksin dedi. Ilac verdi birde daha siddetli olursa igne verdi yaptirirsin dedi. Kisa bi muayne etti ciddi bisey olsadi muaynede farkederdi gecici bisey buyuk ihtimalle.
Boynum icin mr vardi yanimda bakti orta derece fitigin var baski yapiyor dedi ve ekrani cevirip gosterdi kendin bak goruyomusun yag dokusunu dedi ve gordum ne kadar fazla yag dokusu oldugunu
Sikayetleri soylim derken o sordu sabahlari yorgun ve agrili kalkiyomusun, gergin oluyomusun, şişkinlik bagirsak problemi, isteksizlik yasiyomusun diye bende soyledim cok agrili kalktigimi ve aynen oyle oldugumu dogumdan sonra daha cok kaldi dedim.
Kapidan girdigin anda cok gergin bi hasta gordum ben dedi. Beni ilk kez goren bi insan bunu nasil anlar nasil tecrubedir brava dedim. Cok patliyomu dedi esime her dk dedi oda agzina kurek ister gibi.
Genel agrilarin yari sebebi kilo baskisi ise yarisida ameliyatlarin verdigi tahribat ve yapisiklik vs dedi.
Nöral terapi yapicam dedi. Yarin sabah erken gidicem ne kadar yapicak kac seans yapicak o zaman belli olucak.
Vay arkadas ne yazmisim
1 aydan kısa sürede 10 kilo verdin ve sabah koca bir sandviç mi yedin? :) nasıl bir diyetmiş bu? Bende ekmeği kesmezsem kilo veremicem galiba. Kendime hakim olamıyorum. Hergün bugün ekmek yemicem diye yemin etmezsem mutlaka yiyorum. E sahanda yumurta ekmeksiz nasıl yensindi.. Başarıcam inşallah.tskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
^bonuscum çok çok geçmiş olsunIyi aksamlar diyim bari.
Doktora gittim.
Vay arkadas ne yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?