Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın

gece 1.30 gibi dayım aradı ben çok kötüyüm hemen gelin diye apar topar tee Beylikdüzüne gittik hastaneye
kalbi sıkışmış çok korkmuşlar , dün bişey çıkmadı ama bugün detaylı baktıracaklar .
hemen gelin falan deyince çok korktuk nasıl gittiğimizi hatırlamıyorum . kimseye söylemeyin çocuklar duymasın dedi ama anneme de söylememek olur mu bilemedim

Geçmiş olsun Ceydam dayına inşallah herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
Bonus can dualarımdasın inşallah sağlığına kavuşursun

Sizede çok geçmiş olsun canım

Eline sağlık canım

eline sağlık canım

Günaydin hanimlar,

Tam bi$eyleri yoluna koydum diyorum.
Yine bi ariza çikiyor.

Bi de üstüne üstlük kötü bir anne olmakla ödüllendirildim.

Bazen yasamak istemiyorum.
Hayatima son versem arkamdan aglayanimda olmaz.

Tükendim..

Gününüz aydın olsun..

Ceydacım geçmiş olsun. Umarım önemli bir durum yoktur.

Bonuscum aynı tedaviyi is arkadaşıma migren tedavisi için uygulamisti..
Ins faydasını görürsün. .

Sağlıklı beslenmen devam ediyor dimi canım. Kolay gelsin işlerin de..

Sağlıklı beslenmen devam ediyor dimi canım. Kolay gelsin işlerin de..
ediyor yenam çok şükür sıfır kacamak ama sanki durdu vermem spora baslamam lazim ama hic vakit yok
sen nasilsin tahliller guzel cikmis sevindim D vitamini nerdeyse butun kadinlarin sorunu

ediyor yenam çok şükür sıfır kacamak ama sanki durdu vermem spora baslamam lazim ama hic vakit yok
sen nasilsin tahliller guzel cikmis sevindim D vitamini nerdeyse butun kadinlarin sorunu

Iyi sevindim canım. Devam et sakin bozma normaldir bu durum. Tekrar hizlanicaktir.

Gunaydin

Yena tahlillerin d vitamin haric iyi cikmasina sevindim. 3 aylik ilac yerine koyar insallah canim

Bonus kuzum ya cok gecmis olsun insallah uygulanacak tedavi şifa olur.

Cydnz. Dayina gecmis olsun bugun guzel sonuclar alin insallah

Isilduru onlari yerken cokmu abarttin diycem ama 2 gunde 4 kilo olmaz belki ödemdir canim ya

Ogulcuklarim bag bahce islerinde kolayliklar diliyorum

Ben çok hızlı sisiyorum canım karbon bana hiç iyi gelmiyor sanki catliycam WC ve ödem olarak bu kilo bol su ve sporla atmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…