Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim.

Sabah
Kaşarlı omlet
3 zeytin
Domates salatalık

Ara
Kahve
5-6 adet kuru uzum

Öğle
Şehriye çorba

Aksam
2 kaşık Kurufasulye
3 kaşık yoğurt

Ara
Kefir

Baklagil ilk defa deniyorum şu an için bişey yok umarım rahatsız etmez..

45 dk. Yürüyüş

Sabah
1 haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin domates salatalık maydonoz 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Buğday çorbası ve salata

Ara
1 tane etimek

Akşam
1 kase kabak çorbası 1 tabak ıspanak

Kabak çorbasına un ekliyormusun...
Zahmet olmazsa tarif yazarmısın..

Benim listem de var diyetisyen tarifte yazdı ama içemedim çok kötü oldu tadı. :)

Iyi aksamlar.
Gunduz yoktum eve geldim sukur. Kv de internet var ama ben bakamiyorum.

Guzel dilekleriniz icin tsk ederim sanaldam çok ötede bişey bu.

Tedaviye basladik sabah. Sandigimdan kısa ve kolay oldu. Tabi ben kendimi oyle sıktım öyle kastımki kapida beklerken bayildim bayilicam carpintim var korkuyorum sanki nolcak :))

Anneannem boyle şaşırdımı allah sen bülürsün derdi aynen ondan.

Sonucu kisa zamanda gorursun dedi. Yuzde 50 iyilesme olarak. Diger 50 de kilo verme ve spor seklinde olucak sanirim.
Ilginc bir yontem bi sure sesim kisildi birazda uyustum goz kapagimi gorucektiniz :))
Sirtimin ust tarafina, boynuma ve sezeryan dikisine karnima yapti.
Ins faydasini gorurum.

Su su su dedi durdu. Su iciceksin dedi. Her yere yaz su diye gordukce ic dedi. Kaplica tavsiye etti.
Bi ilac verdi mutlaka kullan dedi.
ISILDURU sende bi baksana ntbiotic adı.

1 ay sonra gel dedi. Ama bayram sonrasina gidicem sanirim.

Gun icinde cok agrim oldu hic tadim yoktu kolum cok agridi. Agri uyandi resmen. Dinlenemedimde ins gecer diye bekliyorum

Beyle yani

Bonus gecmis olsun canm.vence sen kilo vermedikce kendini daha da cok yıpratyrsn.bi an önce diyete baslaman lazm bu böyle gitmez.ya da kendini kasmayı bırakıp diyeti
Henüz erken kaşıntı için ama inşallah olmaz canım.
Anneler için gözünaydın. .
Tesekkurler sen Naslsn canm?kontroller nasl geciyo?senin icin bi dönüm noktası gercekten

Bonus gündüz sana yazyrdm msj yarm kalmış:)neyse velhasıl kendine iyi davran.kalp kalp

Baklagilin gaz yapmamistir insallah
45 dk cok iyi yurumüşün Masallah

Kabak çorbasına un ekliyormusun...
Zahmet olmazsa tarif yazarmısın..

Benim listem de var diyetisyen tarifte yazdı ama içemedim çok kötü oldu tadı. :)
Ben un ekledim canım bende ilk kez yaptım yağ yakıcı özelliği varmış diye.

2 tane kabağı soğanı ve 1 tane havucu minik minik doğradım bi tencerede 3 bardak kadar su koyup kaynattım kabaklar yumuşayınca bilenderdan geçirdim sonra bi tavada çok az yağla 1 yk un kavurup üstüne 1 bardak süt ekledim kaynayınca yavaşca kabakların içine döküp hep birlikte kaynattım.

Ben sebze çorbası sevmediğim için tadı çokta hoşuma gitmedi ama içilmiycek gibi de değil eşim çok beğendi nedense :)

Sen nasıl yapıyorsun

cydnz_1 gecmis olsun dayina canim basit degil o işler aslinda stresten uzak dur klişe geliyo bize :)

Benim dunku dr bile anladi gerginligimi ne diyim. Daha bu yasta bu kadar gergin gorunmek gerginligi hayatima boyle yansitmis olmak cok uzucu benim icin.
Istemedende olsa sonucta bu benim yaptigim bisey.
Ins dis etkenleri olabildigince azaltabilirim bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…