Iyi geçti canım. Aynen hayatım da aldığım en büyük risk ve dediğin gibi donum noktası. Henüz birsey anlamadım çevredekiler yüzün süzülmüs diyor :) yani beden hala daş gibiTesekkurler sen Naslsn canm?kontroller nasl geciyo?senin icin bi dönüm noktası gercekten
Rahatsız etmedi baharcim az bi hareketlenme oldu sadece..Baklagilin gaz yapmamistir insallah
45 dk cok iyi yurumüşün Masallah
Ben un ekledim canım bende ilk kez yaptım yağ yakıcı özelliği varmış diye.
2 tane kabağı soğanı ve 1 tane havucu minik minik doğradım bi tencerede 3 bardak kadar su koyup kaynattım kabaklar yumuşayınca bilenderdan geçirdim sonra bi tavada çok az yağla 1 yk un kavurup üstüne 1 bardak süt ekledim kaynayınca yavaşca kabakların içine döküp hep birlikte kaynattım.
Ben sebze çorbası sevmediğim için tadı çokta hoşuma gitmedi ama içilmiycek gibi de değil eşim çok beğendi nedense :)
Sen nasıl yapıyorsun
Günaydin hanimlar,
Dünden beri tlf ve mail trafigi bitmiyor.
Bi yandan eve kiraci bulma telasina düstüm
Bi yandan esyalari saticam, ilan ver, sözles vs bi yigin is ki bi de sadece haftasonu ordayim vakit kisitli
Bi yandan fadili ikna etmeye çalisiyorum.
Projede en yogun dönemdeyiz. Produktif sistem müsteriye gönderilecek ve yeni konzept yolda haftaya..Bu ara 9-10 saatten asagi çalismiyorum.
Hic kimseden borc bulamadim.
Dehset bi stresin icine düstüm yine..
Menu paylasamiyorum farkindayim
Tek sevindiren bugün tarti oldu.
97,7' yim
Özlemisim bu rakami bile iki yildir..
Bir yilda on kilo verebildim..
Kaplumbaga gibi
Buna da sükür ne diyelim
Bilemedim valla benimki tatlımsak bi tattaydı bol baharat attım içtim eşim çok güzel olmuş deyip öylece içtiIyi geçti canım. Aynen hayatım da aldığım en büyük risk ve dediğin gibi donum noktası. Henüz birsey anlamadım çevredekiler yüzün süzülmüs diyor :) yani beden hala daş gibi
Rahatsız etmedi baharcim az bi hareketlenme oldu sadece..
Benimki de kabak havuç pistikten sonra da süt ve yumurta ile terbiye ama kötü ötesi bişey oldu.
:)
Ne biçim duygu yukluyolar bu sarkilara be hem sesiyle hem bestesiyle dinleyince bi gidip geliyorum.
Nokta atışı yaptın şu an bana efferim.
Hem tıfıl hem fit hemde ne kadan hassas.... O gelincik arada benimde aklima geliyor bugun yolda gorunce geldi mesela..
Hayır canım. Yerin de Yeller esiyor ..
Iyi aksamlar diyim bari.
Bitkin ve bitkin ve de bitkinim. Gecmis olsun dileklerinize cok tsk ederim.
Doktora gittim.
Bir dolu kafa karisikligi, pismanlik ve bir miktar caresizlik hissi ile geri geldim.
Belim icin gittim randevu sirasini beklerken boynumdan duramadim her iki sikayetimide soyledim tabi.
Beline bisey yapamam once kilo vericeksin dedi. Ilac verdi birde daha siddetli olursa igne verdi yaptirirsin dedi. Kisa bi muayne etti ciddi bisey olsadi muaynede farkederdi gecici bisey buyuk ihtimalle.
Ben agrim cok deyince mr yazdi. 30 hazirana iyimi :)
Boynum icin mr vardi yanimda bakti orta derece fitigin var baski yapiyor dedi ve ekrani cevirip gosterdi kendin bak goruyomusun yag dokusunu dedi ve gordum ne kadar fazla yag dokusu oldugunu
Tekrar etti kilo vericeksin bu yag gidicek bu karin inicek dedi.
Sikayetleri soylim derken o sordu sabahlari yorgun ve agrili kalkiyomusun, gergin oluyomusun, şişkinlik bagirsak problemi, isteksizlik yasiyomusun diye bende soyledim cok agrili kalktigimi ve aynen oyle oldugumu dogumdan sonra daha cok kaldi dedim.
Kapidan girdigin anda cok gergin bi hasta gordum ben dedi. Beni ilk kez goren bi insan bunu nasil anlar nasil tecrubedir brava dedim. Cok patliyomu dedi esime her dk dedi oda agzina kurek ister gibi.
Sezeryan olup olmadigimi sordu 3 sezeryani duyunca onun ustunde durdu.
Genel agrilarin yari sebebi kilo baskisi ise yarisida ameliyatlarin verdigi tahribat ve yapisiklik vs dedi.
Nöral terapi yapicam dedi. Yarin sabah erken gidicem ne kadar yapicak kac seans yapicak o zaman belli olucak.
Ins bu vesile olur biseylerin duzelmesine.
Vay arkadas ne yazmisim
günaydın
gece 1.30 gibi dayım aradı ben çok kötüyüm hemen gelin diye apar topar tee Beylikdüzüne gittik hastaneye
kalbi sıkışmış çok korkmuşlar , dün bişey çıkmadı ama bugün detaylı baktıracaklar .
hemen gelin falan deyince çok korktuk nasıl gittiğimizi hatırlamıyorum . kimseye söylemeyin çocuklar duymasın dedi ama anneme de söylememek olur mu bilemedim
Kizima göre, en yakin arkadasima göre..
Is icin baska sehire giderek terketmisligi yasatmisim.
Oysa iki yildir issizlikten ne cektigimi çok iyi biliyorlar. Parasiz bi anne hic demek
Daha ilk maasimi alinca bana kiyafet almak zorundasin demeyi biliyordu.
Bir bucuk ay önce benle gelseydi bütün tasinma masraflarini devlet ödeyecekti is nedeniyle oldugu icin..
18 olunca çekip gitcem derken iki ayda sorumluluk agir geldi.
Gitmis beni psikologuna falan sikayet etmis.
Dedim o zaman acilen evi bosaltiyoruz, tasiniyoruz bana iki kira ödetmiyorsun.
Ona da razi gelmiyordu.
Isin en kötüsü tasinma masraflari, depozitosu, ciktigin evin boyasi badanasi nerdeyse 5 bin € tutar ve ben bunu organize etmesi icin yine fadilin biyerlerini yaliycam te allam sinirden
istemiyorum bu adama muhtac olmak ama baska da yolu yok konuscaz bugün
Allah bilir yine nelerle gelecek bana
Isin kötüsü ilk alti ay izin de vermiyor nasil organize edicem bunca seyi bilmiyorum
her seye yetiscem diye parcalaniyorum ve yine de kötü anne oluyorum
babasinin kafasi 17 yildir rahat
bu nankörlügü haketmemin tek sebebi sahip cikmam..
cok kirginim..cok yorgunum..cok yalnizim..
Hayat bazilarina kolayken bana bu kadar zor olmak zorunda mi?
Gunaydin kizlar hayirli kandiller. Baharnaz belfitigi fena bisey ama hateketsizlikten oluyor bel kaslarimiz o kadar gucsuz ki ben de adayim hareketsiz yasamdan dolayi. Cok degil 5 yila baslar bende de
baharnaz ne diyim sana :) bendede kucuk bi fitik cikabilirmis oyle dedi dr.
Hareket verdi her gun yapicam bel kaslari kuvvetlenicek. Spor yap dedi. En iyi yuzmedir yakinda gidilcek yerler var ama ben cocuklarla nasil gideyim?
Hadi anneme birakim desem annem zaten torun bakiyo nasil olucak. 1-2 seferden bisey olmaz ilgilenir tabide duzenli oldumu mecburiyet olur cok yorar onu.
Ancak cocuklarin biri okula gidince yapabilirim belki.
Kuzenimde de bel agrilari vardi ameliyat olabilir demis bi dr. Sirt ustu yuzmus 3 ay ondan sonra gecmis yaaa :))
Gunaydin
Berat kandilimiz mubarek olsun. Ne kadar onemli bir gundur anlamini bilip idrak edene.
Bombos geciriyorum son yillardaki boyle mubarek geceleri.
Eki Görüntüle 1993485
Hayırlı kandiller kızlar .Rabbim hepimizin dualarını kabul edip bizleri sıkıntılarimizdan kurtarıp feraha eristirsin.simi saba da kolaylk diliyorum canm.zor günler geciriyorsn ins cabucak çözülür ev sorunun.bugün ben de sizlerden dua istiyorum kızlar.hep bi korkuyla yuregim agzmda bi gebeliik yasyrm.ilki gibi olmuyo dogal olarak.hersey Allahtan biliyorum cok aciziz hicbirsey gelmiyo elimizden.duadan baska.Allaha sığınıp bekliyorum sonucu.hepinizden de dua istiyorum.Rabbim bi daha evlat acısı yasatmasn bana da sizlere de bu acıyı vermesin.
Canım inşallah beklemediğin daha nice güzel kapılar acar Rabbim sana bu mübarek gecede herşeyin hayırlısını isteyelim AllahtanKizlar
Sanki dualariniz kabul oldu.
Banka Haziran'dan itibaren altibin € kredi acti.
Inanamiyorum bile.
Burda bankalar kolay kolay kredi vermez.
Allah razi olsun hepinizden..
Bir de evsahibi üst kati kiralamama izin verirse
sorunumun büyük kismi cözülmüs olacak..
Hadi insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?