Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnaz ne diyim sana :) bendede kucuk bi fitik cikabilirmis oyle dedi dr.

Hareket verdi her gun yapicam bel kaslari kuvvetlenicek. Spor yap dedi. En iyi yuzmedir yakinda gidilcek yerler var ama ben cocuklarla nasil gideyim?
Hadi anneme birakim desem annem zaten torun bakiyo nasil olucak. 1-2 seferden bisey olmaz ilgilenir tabide duzenli oldumu mecburiyet olur cok yorar onu.
Ancak cocuklarin biri okula gidince yapabilirim belki.

Kuzenimde de bel agrilari vardi ameliyat olabilir demis bi dr. Sirt ustu yuzmus 3 ay ondan sonra gecmis yaaa :))

Tesekkurler sen Naslsn canm?kontroller nasl geciyo?senin icin bi dönüm noktası gercekten
Iyi geçti canım. Aynen hayatım da aldığım en büyük risk ve dediğin gibi donum noktası. Henüz birsey anlamadım çevredekiler yüzün süzülmüs diyor :) yani beden hala daş gibi

Baklagilin gaz yapmamistir insallah
45 dk cok iyi yurumüşün Masallah
Rahatsız etmedi baharcim az bi hareketlenme oldu sadece..

Benimki de kabak havuç pistikten sonra da süt ve yumurta ile terbiye ama kötü ötesi bişey oldu.
:)

Kilo vermek zorundayim yaptigim yanlislar boyumu aştı. Her yerde karsima cikiyor kilolarim.
Dogru seyler iyi seyler yapmak istiyorum.
Bocaladim sanki az once bi an napcagimi bilemedim.
Aslinda biliyoruz az cok neler yapacagimizi.
Sakin olayim once gereksiz ergen telaşlari 32 yaşa biraz fazla bonus.

Günaydin hanimlar,

Dünden beri tlf ve mail trafigi bitmiyor.
Bi yandan eve kiraci bulma telasina düstüm
Bi yandan esyalari saticam, ilan ver, sözles vs bi yigin is ki bi de sadece haftasonu ordayim vakit kisitli
Bi yandan fadili ikna etmeye çalisiyorum.
Projede en yogun dönemdeyiz. Produktif sistem müsteriye gönderilecek ve yeni konzept yolda haftaya..Bu ara 9-10 saatten asagi çalismiyorum.
Hic kimseden borc bulamadim.
Dehset bi stresin icine düstüm yine..
Menu paylasamiyorum farkindayim

Tek sevindiren bugün tarti oldu.
97,7' yim
Özlemisim bu rakami bile iki yildir..
Bir yilda on kilo verebildim..
Kaplumbaga gibi
Buna da sükür ne diyelim

Su mubarek gunun hurmetine allah feraha cikartsin kolayliklar versin.
1 senede kilo alanlari dusun ve kendi yanagindan bir makas al efferim gız de.

Bilemedim valla benimki tatlımsak bi tattaydı bol baharat attım içtim eşim çok güzel olmuş deyip öylece içti
Damak tadı sanırım :)

Yaa teşekkür ederim :)

Hayır canım. Yerin de Yeller esiyor ..

Üzdü :/

Çok geçmiş olsun ya verecez ya verecez kiloları yani

Dayı candır baba yarısı benim için. Çoook geçmiş olsun

Durumu tam olarak bilmeden birşeyler yazmak çok zor tabi ki. Kızınla aramızda 4-5 yaş var sanırım. Kızına yorgun olduğunu, birçok şeyle tek başına mücadele ettiğini ve gerçekten yardıma ihtiyacın olduğunu açık yüreklilikle söylersen bence içi cız eder dayanamaz. Etkilenmesin vs diye belli etmiyorsan bence bunlarla başa çıkabilecek yaşta bunlarla yüzleşmesini sağlamak yapabileceğin en büyük iyiliklerden biri onun için. Annesinin desteğe ihtiyacı olduğunu gerçekten anlarsa birşeyler yapmak ister diye düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun

Gunaydin kizlar hayirli kandiller. Baharnaz belfitigi fena bisey ama hateketsizlikten oluyor bel kaslarimiz o kadar gucsuz ki ben de adayim hareketsiz yasamdan dolayi. Cok degil 5 yila baslar bende de

Işte baslamamasi icin su bir yilda at fazlaliklari ustunden canim

Benim hiç belim agrimiyor ve oyle bir sikayetim olmadi sadece bacak bakalim hayirlisi

Kizlar
Sanki dualariniz kabul oldu.
Banka Haziran'dan itibaren altibin € kredi acti.
Inanamiyorum bile.
Burda bankalar kolay kolay kredi vermez.

Allah razi olsun hepinizden..

Bir de evsahibi üst kati kiralamama izin verirse
sorunumun büyük kismi cözülmüs olacak..

Hadi insallah..

Hayırlı kandiller kızlar .Rabbim hepimizin dualarını kabul edip bizleri sıkıntılarimizdan kurtarıp feraha eristirsin.simi saba da kolaylk diliyorum canm.zor günler geciriyorsn ins cabucak çözülür ev sorunun.bugün ben de sizlerden dua istiyorum kızlar.hep bi korkuyla yuregim agzmda bi gebeliik yasyrm.ilki gibi olmuyo dogal olarak.hersey Allahtan biliyorum cok aciziz hicbirsey gelmiyo elimizden.duadan baska.Allaha sığınıp bekliyorum sonucu.hepinizden de dua istiyorum.Rabbim bi daha evlat acısı yasatmasn bana da sizlere de bu acıyı vermesin.

Gunaydin
Berat kandilimiz mubarek olsun. Ne kadar onemli bir gundur anlamini bilip idrak edene.
Bombos geciriyorum son yillardaki boyle mubarek geceleri.

Eki Görüntüle 1993485

Ahh bonusum aynen bende Rabbim affedilenlerden eylesin bizleri.
Tüm kalbimle tüm sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum Allah'tan..

Amin canım. Inşallah Rabbim evladını sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eder. Uzun güzel bir ömür ve her iki cihan saadeti nasip eder sizlere..
Tüm evlat acısı çekenlerin Rabbim acısını dindirsin. Isteyen Herkesin kucağını doldursun ve evlatlarımızı korusun amin

Canım inşallah beklemediğin daha nice güzel kapılar acar Rabbim sana bu mübarek gecede herşeyin hayırlısını isteyelim Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…