Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli geceler,

Neyi nasil ve hangi sirayla yapacagimi düsünmekten uyuyamiyorum.

Sabah 8:00'den itibaren ev icin aramam lazim,
Kacirmamak icin cünkü hemen gidiyor
Ve sabah bir türlü olmuyor.

Evleri görmek icin randevular ayarlamam lazim ve bu ara yogun calisiyorum is cikislarinda nasil ayarliycam onun stresi var

Cumartesi sekiz kisi gelcek benim oturdugum evi görmeye Mutfagi alirlarsa o sorunda cözülmüs olcak Burda da bu dert var iste
Mutfagini götürürsün gittigin eve uymazsa uydurcan Basimda erkek yok ki tezgah kestirsin ugrassin falan filan Satarsam tutacagim evin depozitosunu ödeycem 2500€ depozito burdaki evlere istiyorlar gel de kafayi yeme
He bi de evi boya badana yapip birakmak gerekiyor ona da 1500€ istiyorlar Kiraci bulursam asil o yükden kurtulcam

Bütün bunlar kafamda dönüp duruyor
Zaman olarak öyle bi planlamaliyim ki üc kira birden ödemeyim yoksa yandim

Bunca strese delirmezsem iyidir
Ne yedigimi unuttum bugün

Sabah galiba bir kase çorba icmistim hatirlamiyorum
Ara da muz yedim
Goji atistirdim
Öglen firsatim olmadi bir kücük acma yedim
Aksam bir porsiyon iskembe corbasi kücük porsiyon dönerin yarisi az bi patates kizartmasi yedim spora ac gitmemek icin
midem kücülmüs sanirim zorlan yedim
bugün su icmeye firsatim olmadi 2 l ancak icebildim sanirim
Az önce de üc sarma ve bi armutun yarisini yedim uyku tutmayinca
Bu fadil beni yine yari yolda birakti depozitoyu kesinlikle ödemiycez dedi
Allah'tan banka kredi verdi de kafam rahata cikti yoksa bu gece dibe vurmustum.
Ayarsiz önceki gün karsimda siritirken boguveresim geldi.

70 dk kardiom var ha bi de belimden düsen pantolum

günaydınn kızlarr başıma gelen pişmiş tavugun başınaa gelmediiiiSabah sabah otobüsteki kolçek pantolon cebime grmiş birr caartttt sesii şuan emanet leopar desenlii tayta kaldımmm
Leopar riskmiş. Dozunda kullanirsan tarz oluyomuşsun. Biraz fazla olursa tepecikli sabayat gecmis olsun

günaydınn kızlarr başıma gelen pişmiş tavugun başınaa gelmediiiiSabah sabah otobüsteki kolçek pantolon cebime grmiş birr caartttt sesii şuan emanet leopar desenlii tayta kaldımmm

Ben fotograflari hemencik uygun gördügüm sitelerde paylasiyorum beybisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…