Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm....

sık uğrayamıyorum, dün girdim biraz okudum yarıda kaldı, yazamadım..

dün hepinize ismen dua ettim... Allah sıkıntılarımızı feraha çıkarsın inşallah.. hepinizi seviyorumm
Aleykum selamm güzelimm Allah razı olsun duaların için Rabbim gönlünden geçen muradını nasip etsin

Hayırlı akşamlar kızlar
Menum 11.05.2017 Persembe
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
5 kk zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 sck doner
1 ayran

Akşam
1 tavuk yemegi
Salata
1 kase yogurt

4 lt su 1 türk kahvesi sade 45 dakika yürüyüş

Ne yoğun bir gündü ya..
Hiç enerjim yok. Pharmaton yazmıştı Dr. Bugün başladım ona,inş enerjimi yoluna sokar.
Sizler iyisiniz umarım. Cikista anneler günü nedeniyle hediye aldım eşimin annesine yengeme ve ablama iyice pert oldum...

Son düzenleme:
Benim yediklerim de şöyle :)

Sabah;
3 zeytin
1 parça peynir
Yarım domates

Ara;
Yarım elma

Öğle;
1 köfte
2 kaşık yoğurt

Ara;
Ayran

Aksam;
Yarım köfte
Yarım kk peynir
1 parça kavun

Ara;
Henüz belli değil.

30 dk. Yuruyuş

Allah kimseyi darda komaz. ..

Ben 2 gündür dipteydim 2 sosisli sandviç 1 paket cips 1 patatesli börek 1 tart 3 kutu kola sonrası kendime geldim. Siparişi verdiğim çocuk hayretle baktı o an onu sosis sos tenceresinde bogasim geldi ama yapamadım. Icin 3 servis koymuş terbiyesiz. Şimdide mantı yiyip günü kapatacagim karbonhidratsiz yaşam çok sıkıcı ve bunalım benim başka diet bulmam lazım. Ben sosis salam seviyom olmaz ki.

YENA Bugün evdeki yemekler bitsin diye kabak çorbasını çıkarttım ısıttım. Eşimde bende yiyemedik o döktü bende yarısına gelemedim.
sanırım biz geçen çok açtık ondan yedik tadı cidden kötüymüş yani canım bi daha asla yapmam her yer kabak koktu.

Bu arada sen ne kadar az yiyorsun öyle maşallah ameliyat sebebiyle mi yoksa acıkmıyor musun

İyi akşamlar herkeseeee

11 Mayıs

Sabah(9.00) 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin salatalık göbek 3 hurma
Öğle(13.00) 150 gr tavuk ızgara 1 kase salata 1 ayran
Ara(16.00) 5 altınbaşak 5 badem 3 hurma 1 sade kahve
Akşam(18.30) 250 gr tavuk taşlık bolca salata 3 yk yoğurt
Ara(20.00) 5 kuru erik 3 hurma 1 kayısı 10 badem

40 dk eliptik
20 dk pilates
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…