- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
günaydınn kızlarr başıma gelen pişmiş tavugun başınaa gelmediiiiSabah sabah otobüsteki kolçek pantolon cebime grmiş birr caartttt sesii şuan emanet leopar desenlii tayta kaldımmm
:))))Leopar riskmiş. Dozunda kullanirsan tarz oluyomuşsun. Biraz fazla olursa tepecikli sabayatgecmis olsun
Valla bi yerde okumustum aklimda kalmis baharım nazım. 10 nömro tesbit ama :))Nerdende bulursun boyle laflari
Hahhaha vallah biizm kızlarda öyle diyor güzelimmnAyy geçmiş olsun canım yaa,dikkat edesin kendine leoparlı taytla:)
Aleykum selamm güzelimm Allah razı olsun duaların için Rabbim gönlünden geçen muradını nasip etsinselamun aleyküm....
sık uğrayamıyorum, dün girdim biraz okudum yarıda kaldı, yazamadım..
dün hepinize ismen dua ettim... Allah sıkıntılarımızı feraha çıkarsın inşallah.. hepinizi seviyorumm
Allah kimseyi darda komaz. ..Kizlar
Sanki dualariniz kabul oldu.
Banka Haziran'dan itibaren altibin € kredi acti.
Inanamiyorum bile.
Burda bankalar kolay kolay kredi vermez.
Allah razi olsun hepinizden..
Bir de evsahibi üst kati kiralamama izin verirse
sorunumun büyük kismi cözülmüs olacak..
Hadi insallah..
günaydınn kızlarr başıma gelen pişmiş tavugun başınaa gelmediiiiSabah sabah otobüsteki kolçek pantolon cebime grmiş birr caartttt sesii şuan emanet leopar desenlii tayta kaldımmm
Bugün beni çok güldürdün gözümde canlandırma guldumHahhaha vallah biizm kızlarda öyle diyor güzelimmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?