- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Esim bisey alr mı hic bilmiyorum.gecen yıl anneler guununde cicek almıştı.üzerine de bebegimizin adını yazmıştı cok duygulanmstm.o gün cok aglamstm dogum yapalı 45 gün falan olmustu.ve o zaman cok dua etmistim.bir dahakine Rabbim karnmda tesellisini versin diye.cok şükür nasip oldu.benim i cin bu kadar kısa surede bebegimin olması mucize gibi.Allah ol diyo oluyo iste.binlerce şükür diyorum.Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasn.Teşekkürler tatlım esin sana ne alacak bakalım anne adayı güzel arkadaşım
Canm dely doly yemegi bırakıp icmeye baslamış.sahsen ben icmem gereken yerine de yiyorumHayırlı akşamlar canım o ne su öyle kalkıp su içeyim
Zeroyu birakmistin hangi ara başladin hani dolabini saglikli yiyeceklerle doldurmustun.Bu arada kilo 90.5o kadar yersem kilo alırım tabi. Bugün fed up i seyrettim evdeki şekerli herseyi attım. Zero da dahil hepsini birakiyorum ekmeği de 3 dilim ile sinirladim.
Alerjiden oldugunu yeni ogrendim o kadar çok kaşındi ki cildiriyordum. Millet örgü sisi sokuyormus doktor dedi sen ne ile kasidin dedi. Ben su kaçırdım sandım değilmiş.Merhaba
Yogunluktan gelemiyom dugun, okul piknigi yilsonu gosterileri derken cok yorgunum.
Yena Bonus elinize kolunuza saglik hakkinizi helal edin. Bonus nasil oldun
Cakil gecmis olsun. Kanatacak kadar kasimak dusundurucu bu gecis mevsiminde hafif atlatmak icin ilacini alsan yokmu?
Yolcuydu sanirim alerji tedavisi goren noldu acaba aklima geldi bak :)
Hasibe motivasyonun cok iyi uykusuz ve yorgunda olsan Masallah
Lolaxx gecmis olsun neyseki yaninda birileri varmis
Delydoli ...... ne yazcadim yarim gozle unuttum :)
Bu hafta yoldan çıktım hepsinden yedim ama pişman oldum gerçi bu kaçıncı pismanligim. ..Zeroyu birakmistin hangi ara başladin hani dolabini saglikli yiyeceklerle doldurmustun.
Sabah ogle aksam 1 er dilimmi az degil mi
Haklısın canımIyi akşamlar kızlar
YENA canım faydasını görürsün inşallah takviyelerin. 2 hanelere inmenede çok sevindim. Ben daha iyiyim insan kabulleniyor bir zaman sonra..
Ama şu diyet konusu dert oldu yapamıyorum dengeli yesem oda yeter ama bende ortası yok yedikçe yiyorum ve 90 a dayandim çok canım sıkkın acil aksiyon almam lazım
lolaxx canım çok geçmiş olsun. Bence sen gayet dengeli besleniyorsun çok başarılı buluyorum menülerini.
derinsu06 cok geçmiş olsun. Inşallah daha iyidir kızın..
cakil80 çok geçmiş olsun dikkat et kulak çubuğu çok tehlikeli
asumanzeynep ablacım senle ben aldık başımızı gidiyoruz gel birbirimize destek olup toparlanalim pazartesi itibariyle
AminnnnEsim bisey alr mı hic bilmiyorum.gecen yıl anneler guununde cicek almıştı.üzerine de bebegimizin adını yazmıştı cok duygulanmstm.o gün cok aglamstm dogum yapalı 45 gün falan olmustu.ve o zaman cok dua etmistim.bir dahakine Rabbim karnmda tesellisini versin diye.cok şükür nasip oldu.benim i cin bu kadar kısa surede bebegimin olması mucize gibi.Allah ol diyo oluyo iste.binlerce şükür diyorum.Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasn.
Nasıl bir program yaptın merak ettim yazdın mi bizeGunaydin kizlar
lolaxx ve cakil80 gecmis olsun kizlar
Dun yogun gecen bir temizlik temposunun ardindan bu gunumu kizlara ayiriyorum kahvaltidan disari cikip gezeriz carsiya markete parka vs gideriz. Eve donuncede dun yikadigim 3 makine camasirin utusu beni krsilicak.
Bugun yaptigim 8 haftalik programin sin gunu. Bence bu program iyi gecti ne zamandir gr gr vermeye calisan ben 8 haftada 10 kilo verdim. Insallah devami gelir ve ramazandada kendimi kontrol edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?