Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama yalan deil gerçekten biryere gitmeye çocukları kucaklamaya ayakkabılarıni giydirmeye hep erinirdim esimde öyle bir nevi engelli yapıyor kilo insanı, şimdi şaşırıyorum kızı giydirmek kucaklamak parka götürmek kolaylaşmış farkında bile değildim yapınca farkettim kilo her işe engel benim üst sınırın 82 kızlar 81 ve assasinda her işimi rahat yapıyorum üstüne bir kilo bile çıksam nefes almam zorlaşıyor

Hayırlı akşamlar canım o ne su öyle kalkıp su içeyim

12 Mayıs

Sabah(9.45) 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin salatalık göbek nane 1 yeşil çay
Ara(12.30) 1 hurma 2 erik 1 kayısı 10 badem 1 yeşil çay
Öğle(14.00) 1 tabak fırın kabak 3 yk yoğurt ve salata
Ara(16.30) 4 hurma 10 badem yarım elma
Akşam(19.30) 150 gr tavuk ızgara
Ara(22.00) 4 hurma 4 erik 3 Altınbaşak

40 dk eliptik
20 dk pilates
2.5 lt su

13 Mayıs

Sabah(12.00) 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin salatalık domates 3 hurma tuzlu ayran
Ara(16.00) 5 Altınbaşak 4 hurma 2 erik 3 ceviz tuzlu ayran
Öğle(17.30) 1 tabak ıspanak 1 parça tavuk 1 kase yoğurt
Akşam(20.15) biber fırınlama 1 kase yoğurt salatalık 3 hurma 2 Altınbaşak

2.5 lt su
3 bardak bitki çayı
Spor yok tansiyonum oynak hala

Kime tansiyonum düştü dersem hemen diyetimi ağza alıyorlar yahu
Siz de şahitsiniz menülerime ben şu diyet sürecimde masadan aç kaldığımı bilmem. Salatayla sebzeyle dolduruyorum midemi. Protein alıyorum karbonhidrat alıyorum yağ alıyorum. Şekeri meyve kuru yemiş hurma vs den alıyorum.
Biraz moralim bozuldu herkesin aklına diyet gelince.
Siz ne düşünüyorsunuz menülerime aşinasınız.
Sanırım şuan kuvvetli grip olacağım bence o etkiledi.

Hayirli aksamlar

lolaxx gecmis olsun canim gecici biseydir muhtemelen ins hasta falan olmazsin.
Sana diyet diyenlere ben gerilince tansiyonum duser deseydin.
Bi agizlari yamulmadi bunlarin diyete lag ederken.
Kilolu olsan kilodan olur zayif olsan zayifliktan.
Ezberden laf desinlerde iste ne olursa olsun

Iyi geceler
Kaç gündür giremedim ,Anneannem düştü kalcasını kirdi,ameliyat oldu 5 gundur hastanedeyim gece yatmaya eve geldim birtek..bu hafta ne diyet ne spor yapabildim
Çok geçmiş olsun onun ameliyatı çok zordur en zor 2. Ameliyatmis. Anneme de protez takıldı ondan biliyorum 10 yılda bir değiştiriyorlar.

Lolaxx sen ne yaptın böyle arayı çok açmışsin sana yetişmem gerek

Şeker hastaları da alıyor. Bankada hedef vermiyorlar ozaman. Engelli grubunda hedef yik

Nazar değiyor sanki ben de hastanedeydim cuma günü kulağım kanadı. İçini temizleyip ilaç verdiler 3 gün banyo yok alerjiden kasiniyormus kulak çubuğu ile kasidim kanatmisim iyice çok zedelenmis hala duymuyorum. Burnum bile kasiniyor. Bu arada kendimi esmer sanıyordum doktor beyaz tenlisin ondan cildin de hassas dedi. Bütün inanisimi yerlebir etti

Sağolun valla öyle bi konuşuyorlar ki insan şüpheye düşüyor. Ekmekte benim yediklerimden farklı olarak mucizevi bi madde var sanki de ekmeksizlikten diyorlar töbe töbe Milletçe ne kadan meraklıyız ekmeğe.

Lolaxx sen ne yaptın böyle arayı çok açmışsin sana yetişmem gerek

Ben bekliyorum sen ses etmiyon bana yetişşşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…