Çok geçmiş olsunSağolun Allahtan yalnız değildim. Sebebini çözemedik. Değişik bir şekilde beslenmedim her zaman ki gibi yedim.
Rejime başlamadan önce engelliymisim desene bendeYaaa öylemiymis.ilk defa duyuyorum ve cooook zoruma gitti açıkçası
Çok geçmiş olsun
Hayırlı akşamlar canım o ne su öyle kalkıp su içeyimMenum 13.05.2017 Cumartesi
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
2 domates
2 bardak cay
Öğle
1 karisik izgara
1 kase yogurt
2 dlm ekmek
Akşam
4 yk patlican oturtma
Salata
4 lt su 1 türk kahvesi sade 50 dakika yürüyüş
Hayırlı akşamlar kizlar
Yaz geliyoo kuzumm ben cok su icerimmmHayırlı akşamlar canım o ne su öyle kalkıp su içeyim
Çok geçmiş olsun onun ameliyatı çok zordur en zor 2. Ameliyatmis. Anneme de protez takıldı ondan biliyorum 10 yılda bir değiştiriyorlar.Iyi geceler
Kaç gündür giremedim ,Anneannem düştü kalcasını kirdi,ameliyat oldu 5 gundur hastanedeyim gece yatmaya eve geldim birtek..bu hafta ne diyet ne spor yapabildim
Lolaxx sen ne yaptın böyle arayı çok açmışsin sana yetişmem gerekYa inşallah tez zamanda Yena. Aslında kesin bir kilo hedefim yok. Ama 69 u tartıda gördüm mü çoook rahatlayacağım. Muhtemelen o zaman kilo verdiğime emin olacam. Çünkü şuan hala 110 kiloymuşum gibi hissediyorum bazen kendimi ruhsal olarak.
Onun dışında kesin hedef kilo söyleyemiyorum. Çünkü hangisinin bana yakışacağını bilmiyorum. Koruma döneminde de diyetisyene gideceğim büyük ihtimalle.
Şeker hastaları da alıyor. Bankada hedef vermiyorlar ozaman. Engelli grubunda hedef yikaz önce ogrendıgım bir bilgiyle müthiş canım sıkıldı..
bu obezıte durumuna engellı raporu veriliyormuşş
yanı boyunun son 2 rakamının 40 kg üstü isen %20
50 kılo üstü isen %30 engellı raporu alıyomussun..
yanı bu durumda engellıymışım ben
Hayirli aksamlar
lolaxx gecmis olsun canim gecici biseydir muhtemelen ins hasta falan olmazsin.
Sana diyet diyenlere ben gerilince tansiyonum duser deseydin.
Bi agizlari yamulmadi bunlarin diyete lag ederken.
Kilolu olsan kilodan olur zayif olsan zayifliktan.
Ezberden laf desinlerde iste ne olursa olsun
Lolaxx sen ne yaptın böyle arayı çok açmışsin sana yetişmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?