Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kizlar,

Simdi biraz vaktim oldu kac gündür telas migren derken..

Buraya gelmeden önce face'de bu sehirden birkac kisiye arkadaslik göndermistim. Bir bayan kabul etti. Önceki hafta tanistik yemek yedik cok kafa dengi. Pazar beni bahcesine cagirdi. Ben aglamaktan perisan olmus suratimla gittim oraya.
Erkek arkadasi ile tanistim. Ev aradigim gündeme gelince Pazar olmasina ragmen oraya buraya tlf actilar, nerdeyse bütün tanidiklarini ayaga kaldirdilar. Biri geri döndü, hemen gelin bakin diye. Gittik baktik ev 120 metrekare. Yeni tamir edilmis. Ev sahibi Türk, alt katta..Bize kiraci degil komsu lazim, hem biz sana sahip cikariz dedi. Mutfagi yok ama tanidik marangoz varmis, sen eve girene kadar hallederiz dediler.
Cikacagim eve de baska eyaletten kiraci buldum. O kadinda benim gibi darda kalmis. Hem mutfagimi aliyor ikibin € ya hem de cikis boya badanasi yapmiycam karsiliginda alti kapili dolabimi ve koltugumu, halilarimi biraktim.

O dertten de kurtuldum. Evi tasiycak amca da bin € dan 750€ ya indi dolap koltuk olmayinca..

Kirasi 1200€ cok pahali ama ben o parayi iki eve zaten ödüyorum aklimda kizimda kaliyordu
Artik onu falan gözüm görmedi

Banka da kredi vermeyi öne cekti yarin halledicez sanirim Haftasonu esya bakcaz o bayan arkadasla
Sifirdan, sil bastan basliyorum sanki..

Hala iyi insanlar varmis Beni tanimazlar etmezler ama daha simdiden sahiplendiler

Yoluna girecek gibi di mi ne dersiniz?

inşallah yoluna girecektir Simi , kaç zamandır çok denk gelemedim yazamadım bi türlü
iş ne durumda aynı yerde devam sanırım

inşallah yoluna girecektir Simi , kaç zamandır çok denk gelemedim yazamadım bi türlü
iş ne durumda aynı yerde devam sanırım

is de projeye baya alistim, oturdu herseybiraz daha ancak benim ayarsiz proje sözlesmesi iki ayda bi uzatildigi icin bu ayin sonu son günün yeni proje bakiyorum sana dedi
Oysa Projectmanager sene sonuna kadar tatil günlerimi sisteme girdi Onlarda vosvoscularin uzatmasina bagli Ama yeni moduller eklenecek daha gecen hafta ekibe bi kisi daha katildi Daha kalirim gibi geliyo bana Bu fadil beni bosyere tedirgin ediyor gibi de ne yaparsin ayarsizim o benim artik tapulu malim gibi atamiyorum satamiyorum

gunaydın hanımlar,,
bol şişli bir güne merhaba,bugün işleri sıkı tutma zamanı..
işler çok yogun,bi yandan da sınavlarım yaklaşıyor çalışmam lazım..fırsat buldukça onlara bakıyorum
sizler nasılsınız diyetler nasıl
hep yerımde sayıyormuşum gibi hissediyorum..bukadar kıloyu 1 ayda almadıgımı biliyorum ama sankı 1 ayda 20 kg vermem gerekıyormus gibi hissediyorum..
1-2 falan gidince çok mutlu olamıyorum..
buzamana kadar pes etmelerimin nedenı bu sanırım..sabırsızlık ve istikrar problemı

Slm kizlar

Dunku menum
Sabah cilekli smoothie
Ogle salata yogurt yarim kase corba filiz kebabinin etlerini yedim
Ara 4 hurma
Aksam semizotu azicik pirincli suzme yogurt biber yogurtlamasi 2 kasik 2 wasa
Ara 3 gunkurusu kayisi 1 cay bardagi sut

Tebrikler hem verdigin kilo hemde masanda gormedigin onca sey icin :)

Tesekkur ederim cnm

Bulamiyorum bilgi beliyoruz canım ne yaptın sen 10 kg için

düğünden beri 3.5 kg aldım 7. takıma da yazmaya yüzüm yok

Aus kaptan görecek diye ödüm patlıyor

Aysetolgaiyiyasam sitesindeki 8 haftalik programi uyguladim cnm

Simi çok sevindim tabiki iyi insanlar var bizde aynısını yapardık ki çok yaptık hele benim babam çok iyilik sever bir insandır yardıma ihtiyacı olana sonuna kadar yardım eder bizde ona çekmişiz hep iyilerle karşılaştırsin Allah herkesi

15 Mayıs
Sabah(10.30) 1 yumurta 1 kk peynir salatalık 3 zeytin sütlü kahve 1 hurma
Ara(13.15) 5 Altınbaşak 3 hurma
Öğle(16.00) 5 köfte ve salata
Ara (18.00) 4 hurma 1 koca avuç tuzlu yer fıstığı
Akşam(19.30) 100 gr hindi kocamaaaan bi tabak brokoli patlıcan biber fırın 3 yk yoğurt salata

Spor yok
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…